Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво се случва, ако детето не получи място в първокласно училище?
Какви са изискванията за записване в гимназия след завършване на 7 клас?
Какво представлява Наредба 11 и къде мога да я намеря?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво се случва, ако детето не получи място в първокласно училище?
-
Какви са изискванията за записване в гимназия след завършване на 7 клас?
-
Какво представлява Наредба 11 и къде мога да я намеря?
-
Какво представлява третото класиране и какви са потенциалните рискове?
-
Какво представлява четвърто класиране и какви са потенциалните рискове?
Не ви харесва фактът, но има и слаби преподаватели, независимо за кое училище става дума и за кой предмет. И тогава родителят взима нещата в свои ръце. Назад през годините съм писала, че в 8 клас класът на дъщеря ми имаше лошият късмет да смени много преподаватели по математика , в резултат на което децата останаха с доста на брой непредадени въобще уроци от иначе важен дял за вписани и описани четириъгълници, който е основа и за нещата от горните класове. Дъщеря ми е фен на математиката, рови се тук и там, научи си нещата сама. Ако не го беше направила, можеше да попита и мен. Пък ако сметнеше, че не й обяснявам разбираемо, винаги можеше да попита и Ганис онлайн, която лично познава и която никога не би й отказала помощ. Но какви опции имаше пред децата, които не проявяват задълбочен интерес към тази наука, не киснат по математически форуми и родителите им не са в състояние да помогнат с материала? Да подминат неученото и да си влачат негативите от тези пропуски и нагоре, така ли? При това определено не по тяхна вина? Или все пак да прибегнат до уроците като по-малка беля? Всеки се беше спасил по единично през лятото , а когато в 9 и 10 клас учителят беше сменен и вече си беше на мястото като знания и умения за преподаване, децата гарантирано не търсеха странична помощ. Получаваха си необходимото в училище. А такива случки само доказват, че нещата са двустранни..Не винаги вината е в децата, както ти се опитваш да вмениш. Слабият учител по даден предмет също тласка родителите към такъв избор, често и по изричното искане на самите деца, тъй като ако учат в определяните като добри училища, те не са в общия случай мързеливи и незаинтересовани пубертети, на които не им пука, че трайно не разбират материала или въобще не им е предаден в цялост...
Дороти късно пусна предупреждението.

щом като не е курс или училище.