СЕДМИ КЛАС - 29 тема - Три за щастие!!!!!

• 35 959
  • 742
  •   1
Отговори
# 480
И при нас стои "II класиране:    КЛАСИРАН", а сме записани
Благодаря, успокои ме.
Хубаво погледнете. Пише класиран, и след него с червени букви - записан

# 481
Не пише записан. Възможно ли е още да не са въведени данните?

# 482
На моят син виси "записан" (записан е след 1 класиране), а на другото дете (2 класиране) статуса е само "класиран". Никъде не пише "записан"  newsm78, странно!!!

# 483
Благодаря, успокои ме.
Хубаво погледнете. Пише класиран, и след него с червени букви - записан

И при нас пише само "класиран", а е записан.

# 484
И при нас пише "класиран", но е записан след 2-ро класиране. То срокът беше днес за него, така, че е възможго да не са нанесени според мен.

# 485
  • 1st floor
Ако искате да знаете пък, четох за изследване, което доказало, че момичетата разбират уроците по физика по-добре, когато в стаята няма момчета  Joy Така де, няма какво да ги разсейва.

Joy Joy Joy

А защо само по физика?  newsm78

# 486

Ако искате да знаете пък, четох за изследване, което доказало, че момичетата разбират уроците по физика по-добре, когато в стаята няма момчета  Joy Така де, няма какво да ги разсейва.

Скрит текст:
Според мен пък би трябвало физиката, химията и биологията да се разбират по-добре в присъствието на противоположния пол.
  Mr. Green

# 487
  • София
А тия без квотите, визирам МГ - зорлем ли ги осакатяваме.
Или който се занимава с математика, не вижда покрай него женско ли е, мъжко ли е? Simple Smile
А тези в езиковите - се "оглеждат"! Simple Smile
За едни така, за други - иначе.Нали са все хора!

# 488
  • София
Ако някой има интерес за 32 СОУ - 9 свободни места за 3-то класиране, ама си нямам на идея момчета/момичета (приятелка на малката и споделила, била говорила с училището).
Утре ще видим подробностите! Simple Smile

там май няма квоти

# 489
  • София и там където не се пуши
А тия без квотите, визирам МГ - зорлем ли ги осакатяваме.
Или който се занимава с математика, не вижда покрай него женско ли е, мъжко ли е? Simple Smile
А тези в езиковите - се "оглеждат"! Simple Smile
За едни така, за други - иначе.Нали са все хора!

По-скоро не ги интересуват жените - сдухани са.  Joy

# 490

Скрит текст:
Според мен пък би трябвало физиката, химията и биологията да се разбират по-добре в присъствието на противоположния пол.
  Mr. Green

Определено си трябват квоти особено по биология Embarassed
В 8 клас се изучава анатомия и физиология на човека Mr. Green

# 491

Peace

# 492
  • гр. София
Освобождават се места предимно за момчета. Аман от тази дискриминация. Училища в които искат да учат предимно момчета са без квоти, а там където има наплив от момичета слагат квоти. на това му се вика полова дискриминация, въпреки, че в някой от законите е написано, че не е. Няма ли някой адвокат да се заеме с този казус?

+ 1  Peace

# 493
  • гр. София

Скрит текст:
  Mr. Green

Това беше преди - по наше време......Сега в 8 клас се учи Зоология.  Simple Smile

# 494
  • София

Скрит текст:
  Mr. Green

Това беше преди - по наше време......Сега в 8 клас се учи Зоология.  Simple Smile

Учи се май и едното, и другото.. Thinking

Общи условия

Активация на акаунт