Само го глезят, играят си и му се радват
Ако помагат, правят каквото кажат мама и тате и не се налага да си напрягат мозъците кое как е най-добре. Айде, народе, скачайте срещу това, което казах
.
Ако помагат, правят каквото кажат мама и тате и не се налага да си напрягат мозъците кое как е най-добре.
.
Ако помагат, правят каквото кажат мама и тате и не се налага да си напрягат мозъците кое как е най-добре.
.
Иначе на мен майка ми не ми се е месила никога във възпитанието,знае се,че аз съм шефа и дори сега за третото много ме обиди,че беше твърдо против да си зарязвам кариерата и да си седна пак две години в нас.Е,нали виждаш колко съм я послушала!
Има страхотни диви кътчета. Но пък са по-отдалечени.

Иначе други действащи, по-чести, варианти при нас са - детето на почивка с баба и дядо, ние на почивка, а детето при баба и дядо. Всяко от трите гореизброени се случва макс. по веднъж годишно. Все пак основната схема при нас си е ние+децата+приятелска компания
. Аз умея да изживявам плюсовете на всеки вариант.
(бтв., ако трябва да съм честна, нашите баби почти се справят с това, но не го приемам за даденост, оценявам и съм благодарна).
А когато Мравчицата беше болна, всички боледувахме заедно с нея. Не мога да кажа, че на мен ми е било по-гадно, отколкото на свекървата например. Аз бях готова да си дам и двата бъбрека само тя да е добре, но не се ангажирам да твърдя, че другите са страдали по-малко от мен. Живот и здраве и аз ще стана баба
(бтв., ако трябва да съм честна, нашите баби почти се справят с това, но не го приемам за даденост, оценявам и съм благодарна).
Да не говорим, когато внучето е болно и снахата/дъщерята го лекува с някакви са там измислени лекарства
Ние сами си изкарваме винаги чудесно на почивка, последният път на Велинград вече и с малчо беше чудно. 6 години поред пък ходехме на море с приятелка или сестра ми сами с децата в края на юни , и после с ММ края на август. Първият път Боби беше на 11 месеца, а Любко на 3,5години - ами това са едни от най-хубавите ми морета, честно казано, пък за баба не съм си помисляла. Но пък познавам много семейства, които ходят с баба и не виждам абсолютно нищо лошо в това
.
Освен, че ние сме народа не разбрах на какво трябва да скачаме - на въже, на ластик, или просто така?