Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ и актьорите след края на филма - 97

• 50 125
  • 745
  •   1
Отговори
# 240
Госпожата, Преса пишат големи глупости понякога, специално за турските сериали.
Личи си , че и понятие нямат, само да си пълнят страниците.
Това за Берен Саат изобщо не го вярвам. Дано е лъжа и за операциите.
Въобще не й личи да е правила такива, но знам ли.
Тя си е естествена и толкова красива.

Много си права, Алиса !  Peace За съжаление, е точно така - чули - недочули, къде преувеличили, къде направо са си откровени измислици....
Както казва и Светлето, аз съм чула само за корекция на бюста - нищо друго !  Peace Не мога да съм сигурна дали е така или не е, но пък и не мисля, че от значение, са точно гърдите и. Peace
Иначе и аз съм гледала снимки от детството до сега и не намирам да са правени никакви корекции .  Peace
По едно време имаше приказки, пак на разни жълтурковци, че Къванч си бил правил корекция на носа . А бе чудят се какво да измислят, че да си продават вестниците и списанията.
Никак не им е лесно на тези хора ! Представяте ли си - ежеминутно да си под лупа, да нямаш и секунда личен живот и лично пространство ! Това огромно напрежение, няма как да не им се отразява и на връзките и на отношенията им с приятели и познати .
Ето и сега, съвсем пресният пример - момичето било с гаджето си, а те веднага я спрегнаха за приятелка на Киво и той се беше почувствал супер зле от тази ситуация.
Понякога им се чудя и искрено им се възхищавам, на търпението, което все пак проявяват и към журналисти и към фенове !  Peace

Иначе наистина имат много добра пластична хирургия, на много високо ниво.
Сонгюл направо я преобразиха във втория сезон на Перла !  Peace

# 241
Аз много искам да видя Къванч да си партнира в един филм с Азра Peace
Според мен тя най-много му подхождаше а и след като наистина са имали тръпка помежду си дали това би им помогнало  Thinking?

# 242
Ивана,  аз също много ги харесвах като двойка, имат страхотно излъчване двамата !  Peace
Би трябвало да им се получат страхотно нещата, ама знае ли човек, дали пък точно, защото са били близки, няма да се сковат пред камерата ?
Аз съм от онези, които не вярват, че Киво е имал връзки с екранните си партньорки - нито със Сонгюл, нито с Берен.
Ама, като ги гледам понякога с Берен, започват да ми минават едни мисли .... Embarassed Crazy Heart Eyes

# 243
Аз пък не искам да го гледам във филм с Азра. Харесвах ги много като двойка, но Азра като актриса не струва...Имаше един сериал с нея "Дъждовно време" гледах малко от него, но ... не става. Колкото до връзките му с екранните партньорки ...за Берен съм сигурна, че не е имал нищо с нея, ама виж, за Сонгюл се съмнявам... дори Екрем Бора беше намекнал нещо. А и наистина го даваха много влюбени в сериала, чак им повярвах. А Киво тогава беше млад и зелен, още не умееше така изкусно да играе, та не знам...Тя дори се разведе с мъжа си, а той се раздели с Азра точно тогава. Но...само те си знаят.

# 244
Фенче,  Heart Eyes той се раздели с Азра, по време на снимките на ЗП - в начлото !  Peace
Казват, че не могла да издържи да го гледа с Берен, защото въздухът чак треперел от ....послания. Laughing
А Сонгюл беше вече разделена със съпруга си, когато снимаха Перла, но разводът стана реалност, едва преди една- две години . Пишеше, че води много тежка съдебна битка, бившият и бил ужасен човек. Вярно, че Екрем Бора, лека му пръст, беше направил едно изказване, което даде повод за много приказки, та даже и Киво му беше сърдит, но не мисля, че е имало нещо между него и Сонгюл.
Иначе, не мога да си обясня близкото приятелство между нея и Азра. Peace

# 245
аз пък искам да видя Каванч  във филм с Берри, макар да ми се струва, че до нея ще изглежда малко незрял  Laughing Laughing

но пък е много красива и би му подхождала

# 246
Не, миличка, чела съм, че точно 2008 г. се е разделил с Азра. А за Сонгюл съм сигурна, че се разведе именно защото бившият и много я е ревнувал от Киво. После може Азра да е ревнувала и от Берен, не зная. А ако е имало нещо между него и Сонгюл явно са го прекратили бързо. Но имаше един клип, не знам в Дубай ли беше, Киво направо беше бесен от нещо и му личеше. Но сега са много близки, личи си, че много се обичат двамата. Докато при срещите им с Берен, само тя му се хвърляше на врата, не съм забелязала той да я отразява много. Дори по едно време не си обръщаха и внимание. Разбира се, и за тях имаше доста слухове ...Както казах, само те си знаят какво е било.

# 247
Фенче,  Heart Eyes мисля, че бъркаш годината, но не е толкова важно ! Peace Някъде имах снимки на Киво и Азра от началото на снимките на ЗП на снимачната площадка и от този период, досега ги търсих, ама не ги открих. Може да не съм ги прехвърлила в лаптопа. Без значение, аз също мисля като теб - какво, защо и как - само те си знаят !  Peace

# 248
# 249
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
аз пък искам да видя Каванч  във филм с Берри, макар да ми се струва, че до нея ще изглежда малко незрял  Laughing Laughing

Уаууууууууу....тая освен,че се съблича и не й пука, с друго не се забелязва. Sick Sick Sick Sick Sick

# 250
Терзи  newsm51 newsm51 newsm51
Ау, аз забравих да гледам днес това предаване... някой гледа ли го?

# 251
Коя е Берри ? Туркиня ли е, актриса, манекенка ? Нищо не ми говори името и .

# 252

Sick Sick Sick Sick Sick

Терзи  newsm51 newsm51 newsm51
Ау, аз забравих да гледам днес това предаване... някой гледа ли го?

От един друг форум разбрах, че става въпрос заi документален филм в 4 части, с двумесечна подготовка. Ще говорят за успеха на турските сериали. Тази вечер са давали 1 част.

Госпожата,  Hug Беррак Тюзюнатач. Участва в "Езел", аз оттам я знам.  Peace

# 253

От един друг форум разбрах, че става въпрос заi документален филм в 4 части, с двумесечна подготовка. Ще говорят за успеха на турските сериали. Тази вечер са давали 1 част.

ГоспожатаHug Беррак Тюзюнатач. Участва в "Езел", аз оттам я знам.  Peace

БЛагодаря, Снежка !  Heart Eyes И за двете пояснения, че и аз забравих да го гледам предаването !
Терзи,  Heart Eyesблагодаря за снимките, джанъм !   bouquet

Тази мома и мен не ме впечатлява .

# 254
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Тази, въпросната Убавица Гица участва и в "SON"
Не видях да е блеснала с талант и визия...просто се съблича. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт