Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ и актьорите след края на филма - 97

• 50 127
  • 745
  •   1
Отговори
# 255
Снеже  Hug благодаря ти. Да, тази играеше в Езел, наистина, беше временно гадже на Езел. Не е лошо момичето, на мен ми харесва.

# 256
Тази, въпросната Убавица Гица участва и в "SON"
Не видях да е блеснала с талант и визия...просто се съблича. Laughing

Е, не си справедлива, сега !  Hug То и затова си трябва ....талант ! Mr. Green Laughing

# 257
Изпожлзвах линка на Шани Със стрелките долу върни на 22,10

http://www.myvideo.az/c/livetv/?ci_m=embeded&chan=haberturk

# 258
# 259
Госпожата, Фенче, Hug Hug

Терзиbouquet

# 260
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Тази, въпросната Убавица Гица участва и в "SON"
Не видях да е блеснала с талант и визия...просто се съблича. Laughing

Е, не си справедлива, сега !  Hug То и затова си трябва ....талант ! Mr. Green Laughing
hahaha Joy hahaha

# 261
Терзи  newsm51 newsm51 newsm51

# 262

Добро утро, момичета! Hug
Боже, изгледах 1 сезон ... и сега картинката ми е къде, къде по-ясна, отколкото първия път. Наистина Кузей забрави за Али...онзи нали говореше само , че не може да опази жените си, той въобще не схвана за опасността за Али... А и Фърат беше решил вече кого ще убие, на другите им определи среща в горичката в Бейкьоз, само Али го беше извикал в някакъв гараж. А Али не можа ли да схване, че Кузей не може да е на 2 места едновременно? Нали Зейно му се похвали , че е получила смс от Кузей и я чака в Бейкьоз. Ама те откъде да знаят, че оня изрод е излязъл от затвора...
Хубав ден, милички! Аз продължавам с преговора..

# 263
Добро утро, момичета и хубав ден !
Фенче, благодаря за кафето. Hug

# 264
Роминка, сега видях новото заглавие на темата.  bouquet  bouquet  bouquet
Благодаря ти, че не си извела само името на Къванч, а говориш за всички актьори след края на филма.

# 265
Добро утро ! Хубава неделя ви пожелавам !   bouquet
Фенче, Heart Eyesблагодаря за кафенцето ! С кеф ще си го пийна с теб !  Hug

# 266
Хазар Ергючлю (Симай) ще участва в турската версия на О.С. заедно с Чаатай Улусой и Серенай Саръкая. Едже го е обявила в туитъра си.  Wink Тя и Мелек ще пишат сценария. Peace

http://www2.dizifilm.com/haberdetay.asp?newsid=217536

# 267
Снеже  newsm51

# 268
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Здравейте в Деня на шоколада!

Афиет олсун, както се казва!

Фенче, страхотна тая сватбена снимка! За пръв път я виждам. В първия момент дори помислих, че е от сватбата на Бааде, пък после видях, че младоженецът е Буура.

# 269
Хазар Ергючлю (Симай) ще участва в турската версия на О.С. заедно с Чаатай Улусой и Серенай Саръкая. Едже го е обявила в туитъра си.  Wink Тя и Мелек ще пишат сценария. Peace

http://www2.dizifilm.com/haberdetay.asp?newsid=217536

Браво, браво, браво !  Party Party Party Party
Много се радвам за Хазар - за мен тя е открието на филма, справи се страхотно с превъплащението и много пълнокръвно предаде характера на героинята си ! Сигурна бях, че предложенията към нея няма да закъснеят !  Peace
 Участва и във филма с Берен и Айча Бингьол - наистина, заслужен успех !  Peace

Снежка,  Heart Eyesблагодаря за новината ! Дано се съсредоточат само върху този проект !  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт