Добро утро, момичета!

Днес е любимата сряда, ама без филмчето ни .... много ми липсва, много.
Лудостче
този колаж е уникален .... 

добре си се завърнала.
липсваш ми, душичке! Печи си дупенцето на морето и плувай и заради мен, ама си идвай вече ...

хубав ден и на вас! Сега срещнах една приятелка, която загледа този филм заради мен, пък взе, че и тя се зариби с него
и ми вика, че щяло да има 3 сезон
някъде пишело финал на сезона ... ама не ми се вярва, много ми се иска да е вярно...ама едва ли. Ако имаха идея за 3 сезон, нямаше да дадат ВЕДА фрагман, нали? Пък и Киво трябва да си почине, изцеден е горкия ... 

, Зизу,
вие ще кажете, дали правилно съм разбрала. 
нямаш грижи с придвижването, разбрахме се ! 
добре си се завърнала, отморена, отпочинала и заредена ! 
Точният час и място, ще ги обявим допълнително !
липсваш ми, душичке! Печи си дупенцето на морето и плувай и заради мен, ама си идвай вече ...

хубав ден и на вас! Сега срещнах една приятелка, която загледа този филм заради мен, пък взе, че и тя се зариби с него
някъде пишело финал на сезона ... ама не ми се вярва, много ми се иска да е вярно...ама едва ли. Ако имаха идея за 3 сезон, нямаше да дадат ВЕДА фрагман, нали? Пък и Киво трябва да си почине, изцеден е горкия ...

Ще играе Киво във ВВ, колкото игра и Брад Пит
дай линк за статията. Така не мога да разбера за кой става въпрос, а не мога да отворя онзи линк дето беше пуснала.

дай линк за статията. Така не мога да разбера за кой става въпрос, а не мога да отворя онзи линк дето беше пуснала.
не знам защо се подмени линка, който бях сложила ?! 
В момента, в който го поствам излиза този, който няма нищо общо с оригиналния ! 

Препоръчани теми