АВГУСТинче за море се стяга, но майка му от форума не може да избяга - 30

• 26 583
  • 747
  •   1
Отговори
# 495
Хелоуууу  Hug

Лино, чудесна новина  Hug Скритият текст напълни и моите очи със сълзи  Hug Поеми си въздух, най-доброто предстои  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug

newsm59 на прекрасниците на КК и Дарлена!Да са ви здрави дечицата и много, много да ви радват.
Бюти, забравих да ти кажа, че ще си егати яката даскалица  Heart Eyes Сигурна съм, че ще продължиш дабъдеш щура мацка и има да те вика училищното настоятелство да те порицава, че си много ларж  hahaha

Фери
, хайде честити ти и от мен минус 3 "гадини". ММ има няколко стърчащи, даже не знаех, че могат да се режат и му казах да иде да ги ликвидира, ама той ме погледна уплашено  Tired
Шех, мисля, че днес заминавахте към морето  newsm78 Да си изкарате добре и да се пазите  Hug
Аз вече мажа с крем само ако е зачервено, което е много рядко. Мия дупето след акане (понякога и по 4 пъти на ден), а на 2-3 вечери мажа тялото след баня с лосион на Мустела.
И да помрънкам.
Скрит текст:
Днес ми дойде банският, исках да имам нов за минипочивката в Банско. Страхотен е, стои ми не лошо, но долнището не покрива белега от секциото. Аз и друг път съм споменавала, че моят е доста нависоко, около 2 пръста над окосмената част  Thinking Та съм ограничена и ще трябва да си купувам с по-дълбоко долнище  Sick Няма да го връщам, ще го подаря на една приятелка, която е 45 кила с мокри гащи и ще и стане  Crossing Arms
Като споменах 45 кила... Днес една позната ме попита дали не боледувам понеже съм била адски слаба. Притесних се. Мисля, че пак имам анемия, понеже нямам никакъв, ама никакъв апетит, постоянно се усещам уморена и имам косопад  Sick Хич не ми се пиеше пак желязо, но май ще се наложи

# 496
Еми аз мажа вече една година судокрем Blush Ок, утре спирам  Crazy
Ето малко да се посмеете http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=728014.120   hahaha Joy   

# 497
Честито на бебоците навършили 1 годинка Hug Да са ви живи и здрави nbirthday   newsm38
Лино, много се радвам за апарата, страха ще изчезне с времето Hug Hug Hug
Сами, като си с мен рано си тръгваш, пък гледай каква слободия като ме няма, по тъмно ще ми се прибира  Crossing Arms
Тефи, изследвай се  Hug Но тази логика щом си слаб , то означава че си болен....да ме извиняват.

Вече мажа Судокрем само на последния памперс преди сън. Иначе до скоро не съм спирала на всяка смяна, но по много, много тънък слой, за 11 месеца изкарах с 2 кутийки. Борко никога не се е подсичал.

Не успях днес, само в понеделник било записването за ДК, та след 10 дни ще стане моята работа.
Лекарката каза за 4я прием на ваксината, че по принцип не иска и имах чувството, че ме чака да и' ( оф така и не разбрах къде е знака за ударение newsm78) кажа , че и аз не искам Rolling Eyes. Има време още, ще видим какво ще се прави.
Напоследък и мен ме мързи да готвя, дори днес за да останат и за утре пълнени чушки, си хапнах съвсем малко hahaha, та сега съм в дилема какво да гриза Whistling
Хих, в петък на срещата тъкмо ще роня сълзи, че не съм взела кормуването Mr. Green
ММ излезе и ще си налея скришно една чаша бяло винце smile3508
Хубав уикенд Hug

# 498
  • Варна
Койч,
какво ще рече, че "не иска" - не иска да бие четвъртата ваксина ли? Това пък защо?

# 499
Ами каза, че не иска да бие 4тата, нямало смисъл и  по добре било без нея, но бързах и тъй като има още 2 месеца докато и дойде ред и не задълбах, но другия път.....
На Борко много често му се запушва носа вечер като спи, но не е болен и тя ми каза, че може да е алергия от храната на рибките или климатика. А за тази храна толкова изчетохме, уж на времето е била само една и от нея са се получавали алергии, купихме някаква дето гарантират, че няма опасност. Ама ...сега като ми влезе мухата Rolling Eyes Ако се наложи ще ги махнем тези риби, но ММ на едно нещо се радва ( освен детето) и аз да го принудя да се откаже от аквариума Tired

# 500
  • Варна
Я остави рибите на човека, и моят нос се запушва нощем, пък нито имаме риби, нито пускам климатик Grinning Hug

# 501
Ми каза ми някакви хомеопатични за алергия, може да пробвам 1-2 нощи да видя.
Аз на чат го обърнах hahaha Опънала съм софрата- чаша вино и гризки Зайо-Байо  Mr. Green

# 502
Койчева  Wine Glass Drunk cheers Wink

# 503
Ето ни и нас! Вече без температура, без ангина, но още с малко зачервено гърло и все така на антибиотик Tired
Ехаа, започнаха рождените дни! Честито на рождениците!
Ули, много интересна торта! Чудя се дали да не се пробвам. Ако не се получи, поне малкият няма да разбере  Mr. Green
За кухните във Варна, аз съм много доволна от Лакомник. Не съм пробвала държавната. Всичко си изяжда, освен понякога десерта, особено ако е с кисело мляко, понеже му идва кисел. Имат меню и за алергични деца, което е без мляко, яйца, изобщо ако детето все още не е напълно захранено, може да се ползва.
Лино, много се радвам за пилето Hug
Да се похваля, успях да отида на козметик! Ако успея и да се боядисам утре, ехее

# 504
  • София
Честит рожден ден на двамата адаши, да са живи и здрави и да имат много щастие в живота bouquet
Лино, и аз като всички толкова много се зарадвах  Hug Няма да се притесняваш, от кога го чакахме този момент, всичко е наред и няма от какво да се притесняваш, щом и докторите така са преценили Flutter И ти заслужаваш вече да си отдъхнеш, това не си беше работа, а и детето предполагам, че ще е по-спокойно, и му се радвай и наслаждавай още-повече и му прави много, много снимки Hug
Фери, радвам се, че всичко е минало о.к. Hug
Койч, браво за мерките и честито ти бански Hug
Вал, умори ме с принцеса Теди, я гледай наистина каква малка претенция е  newsm03
Тефи, много тъпо с банския, съжалявам Confused Иначе и моята коса много почна пак да пада, но нямам късмет да съм отслабнала Laughing Пусни си една кръв и ще видиш дали да пиеш желязо Hug
Блонди, нямам никакво време, малкия вече толкова почва да разбира и си е едно малко, ангажиращо човече, което има нужда от много внимание и грижи и гледам да се занимавам с него, малкото време което имам (докато спи, което наистина е малко ooooh!) - готвя, чистя, разни домашни задължения, или си приготвям нещата за кръщенето, които изобщо не са малко, скоро ще кача снимки да видите какво съм сътворила Blush До градината, доста трудно се добирам вече, а и там има доста работа, все пак имам 4 тераси само с зеленчук Flutter Също така абсолютно всеки ден излизам и ме няма поне по 3-4ч., ето днес бяхме с Тина, разходихме се, побъбрихме си, пихме кафе, и отидохме до Дк да се запиша и аз, тя ми обясни всичко, даде ми купони, после ходих да купувам буркани, след това пък до Горна баня да сменя с един номер по-малък костюма за кръщенето на дребния и така Crazy Аз пък ви се чудя вие как успявате толкова често да пишете още  Crazy За съжаление аз май вече все по-рядко ще се разписвам, или хайде по-кратки постове ще пиша Confused Ехеее, кога беше то времето, когато пишех като Бобърче или Коралче, на всеки по нещо. Но и сега винаги ви чета, мога да не успявам да пиша веднага или много, но всичко е прочетено и всичко помня Crazy
Лека на всички Hug

# 505
Екзо, бебоците ми пишкат на гърне, имам и по някое опикано боди и гащички, но да кажем 1-2 на ден, не повече, понякога и изкарваме без да си напишкаме дрехите. Само дето Санди пишка на гърнето само след като се е събудил и е още сънен, иначе пишка прав на плочките в банята. Но аз ги уча вече повече от месец и им хванах цаката на колко време пишкат. Естествено, когато излизаме на разходка сме с пампита, няма как иначе. Но ние по разходки сме събота и неделя, през седмицата предимно навън в дворчето.

# 506
  • Обетованата земя
Някои лекари изобщо не бият ваксини на децата си. А за 4я прием на Пентаксим-някои деца отключват епилепсия след него, както аутизъм след МПР ваксината. Много лекари пък смятат, че по принцип няма смисъл от реваксинациите. Относно МПР ваксината всички лекари съобщават, че човек е защитен от болестите МПР, само ако има двата приема на ваксината. А вторият в БГ се слага на 12 години. Следователно по тяхната логика до 12 години децата не са защитени така или иначе. И последно ми се иска да ви дам линка на филмчето, за което Тарантулка днес говореше, аз имах време само частично да го гледам, интересно е, при първа възможност ще го изгледам цялото. http://vimeo.com/65119319
Аз спирам да говоря за ваксините, да не си помислите че съм крайна, всъщност и аз съм объркана, но засега решила.  Hug
Леле, Вал, възхищавам ти се на ентусиазма да ги учиш на гърне, че и двама!!!  Shocked  Hug Никак не ми се вижда лесно, дано не ви е само период, а трайно да се усещат. Simple Smile

# 507
Aз судокрема знаех, че е само при нужда - сега само, ако се зачерви го мацам, но зехтина също помага, ама все забравям за него  Blush
Биби, хаха, значи ми е колежка  Flutter
Тефиии, стига си ме изчервявала  Hug ти мани, че много се чудя с тия татуировки  Joy въпреки че като бях на стаж в Немската и викам на главния учител да взема да се поприкрия малко и той ми вика ти луда ли си   Mr. Green ама знам ли тука на какъв директор ще попадна  ooooh! ooooh! а е тъпо да се крия  Crossing Arms
За банския какво те притеснява, този белег е красив, защото малък сладък Явор се е родил от там  Heart Eyes  според мен можеш преспокойно с него да си караш, но ако ти се набива много на очи купи друг  Hug за анемията не знам, не съм запозната, слабичка си, ама не мисля чак, че е болестно състояние  Hug но ако се чувстваш отпаднала иди на лекар и пусни едни изследвания  Hug иначе косопад и аз имам сега, ужасен е, както след раждането  ooooh! ooooh!
Койчева, ще вземеш изпита и ще черпиш в петък - няма да се измъкнеш  Joy Joy Hug
Мери, радвам се, че се подобрявате. Скоро съвсем ще оздравее адаша  Hug
 И аз утре съм на фризьор и ще се видя с Пейпърчето, пък!  smile3534 Анди и Китито, родени на една дата  Heart Eyes Heart Eyes

# 508
  • Варна
Тефи,
и аз не бих се притеснявала за белега, ако ти харесва как ти стои банският Grinning Аз кво да кажа, като имам грозен белег от операцията от мастит, дето никое горнище не може да скрие (или поне никое от тези, които ми харесват на мен) Whistling Ми много му здраве Mr. Green
Мери Джейн,
супер, че вече сте ок Simple Smile
Днес да няма някое лунно или слънчево изригване, и аз изядох къщата Joy

# 509
Да ви разкажа накратко как реших да ги уча на гърне и си лягам, че вече си подпирам очите с клечки. Та историята в кратце, бях в цикъл, беше много жега, превръзката ме побъркваше (тампони не мога да ползвам) и много мрънках на ММ и той ме отряза с думите 'А представяш ли си на децата к'во им е?' На следващия ден купих 2 гърнета  и те така  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт