АВГУСТинче за море се стяга, но майка му от форума не може да избяга - 30

• 26 483
  • 747
  •   1
Отговори
# 660
Диди,
сега чета, че си питала за пъпчето, оправи се през втория месец, благодарение на лепенката  Grinning

Честито ти християнче, много сте хубави, цялото семейство!
Честито християнче и на ElyDream!

Последна редакция: ср, 17 юли 2013, 17:46 от луничка*

# 661
Блонди, не знам, ние не сме на това мляко, но и Криси отказва зеленчуковите пюрета в полза на млякото. Може да е период някакъв Simple Smile Вчера с триста зора изяде 125 гр. тиква и то защото аз много настоявах.. Simple Smile

# 662
  • София
Диони, аз в последно време харесвам тортите на Иванет, имат магазин точно срещу Технополис, но явно нямат сайт за да ти ги покажа.
От Захаро съм хапвала няколко, но най ми харесва една със зелени смокини, според мен са прехвалени Crazy
Благодаря, а кой Технополис - в Бургас имало 2 бр - к-с ”Славейков” № 94 или бул. ”Тодор Александров” 30 (Трапезица до Била)

Благодаря за помощта. Изобщо не познавам града, разхождала съм се 1-2 пъти по центъра, но нищо друго незнам, кое къде е

Последна редакция: ср, 17 юли 2013, 14:49 от dioni

# 663
Тортите на Захаро и според мен са прехвалени, а в последно време достаа са надули цените.
Диони, и на Марс тортите не са лоши Peace Цеха им е точно на изхода на Бургас.
Муки, едната ми гърда доста често става камък и веднага слагам охладено начукано зелево листо. Зелето престоява цяла нощ и на сутринта всичко е 6.

# 664
Здравейте,

Прочетох ви  hahaha Joy  Аз вчера ходих до Джъмбо и им купих подаръци, не са кой знае какво, но не искам да влача големи играчки към Англия  Mr. Green Купих им такива образователни да им се нагънат гънките на мозъчетата  Laughing И така:) Моите приятелки пък решиха да купят тортата Simple Smile
Деруго, друго.....Анди ми проходи и сега ще е веселба:) Да са ми живи и здрави пък каквото такова:) Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: ср, 17 юли 2013, 15:30 от Ek3oTu4Ha

# 665
Диони, аз в последно време харесвам тортите на Иванет, имат магазин точно срещу Технополис, но явно нямат сайт за да ти ги покажа.
От Захаро съм хапвала няколко, но най ми харесва една със зелени смокини, според мен са прехвалени Crazy
Благодаря, а кой Технополис - в Бургас имало 2 бр - к-с ”Славейков” № 94 или бул. ”Тодор Александров” 30 (Трапезица до Била)

Благодаря за помощта. Изобщо не познавам града, разхождала съм се 1-2 пъти по центъра, но нищо друго незнам, кое къде е

Диони, наистина има два Grinning става въпрос за този, който е в к-с "Славейков".Отстрани на Технополис срещу магазина на другата страна на шосето има една бяла сграда и на 1-вия етаж пише "Артес", там е сладкарницата, където в последно време поръчвам торти Grinning

# 666
Диди,
сега чета, че си питала за пъпчето, оправи се през втория месец, благодарение на лепенката  Grinning

Честито ти християнче, много сте хубави, цялото семейство!
Честито християнче и на ЕлиНикол!

Има объркване нещо, Максимката нито е кръстен, нито пък имаме намерение да го кръщаваме.

Честито на всички едногодинковци  bouquet

Максим има вече седмо зъбче, много обича да си хапва сиренце и да му топвам парченца хляб в соса на шопска салата.

Айде до скоро сестрички, че с 6 деца в къщи.... винаги има някой ин тробъл Joy
Нямам си представа как се справят многодетните семейства.

# 667
Извинявай eli_nikol, на Ely_Dream е християнчето

# 668

Нямам си представа как се справят многодетните семейства.

Развеждат се  Laughing Аз вчера разбрах че онези с 8-те деца дето си имат риалити са се развели преди 4 години....

# 669
 hahaha Ми то тоя стрес трябва да удари някъде  Joy Ей преди малко видях едно семейство, много симпатични (разбирайте, че не са чаршафи  Mr. Green) с 5  Crazy

А, в Един Технополис в Бургас сме ходили и ние, преди години свеки цамбурна фотоапарата в морето и ходихме по спешност за нов  Laughing

Купих на писанка минералния на Мустела и спрея за след слънце, че да отмятам, вторник иде, аз доникъде не съм  Crazy

Да ви кажа, днес се навихме да ходим до някакъв аутлет на 50км от нас, викаме си 30мин път в посока и час максимум за там... тръгнахме ние, а то какво се оказа - Аутлет ГРАДЧЕ  ooooh! Такова чудо за сефте видях, цял мини град, тип малко Дисниленд и само маркови магазини, едни намаления примерно рокли на Версаче от 2000 на 150... и народ, народ  ooooh! Направо се сбъркахме. Поразгледахме, поцъкахме, аз се сдобих с едно евтинко потниче и това беше. Камелия слънчаса, горката, умря от глад и жажда, ММ си изпуши кутията с цигари, мен ме заболя главата от парцаляк  hahaha

# 670
  • София
Блонди, е как само с това се размина, аз щях да стана  #Crazy Whistling Тези хрупанки не зная дали ги има, има нещо като крекери на Органикс, по-точно като снакс, има и плодови и зеленчукови. А и все ще ти казвам и все забравям - вече от 3 приятелки чух негативни отзиви за Хербебе-то  Rolling Eyes
Сами, не  се притеснявай излишно, и аз и мисля, че може да е от кърменето, все пак ти до скоро го прави, д-ра не каза ли нищо в тази връзка? Изобщо не чети в нета, аз колкото пъти се хвана да чета за нещо за което се притеснявам, сам съжалявам Confused Всичко ще е наред, сигурна съм Hug
Муки, много неприятно, дано бързо ти минава Confused Hug Съжалявам и за сладък Явор Confused
Диди, и аз се учудих за тази причина за третото дете Simple Smile Аз честно да си призная, точно ти си ми идеалният критерии и модел за подражание за перфектна майка и винаги съм ти се възхищавала, как намираш време за толкова неща с две деца, толкова си позитивна и спокойна, компетентна си по толкова много въпроси и винаги, винаги толкова ведра, имам чувството че нищо не е в състояние да те изкара извън нерви Simple Smile Дори сега като се замисля, само веднъж си се оплаквала, че си имала кофти ден и ти е било нервно (като си била с двамата на разходка, но Иво е бил без триколка или там, каквото си кара, а е бил пеша, изморил се, ти си се чудила как по-бързо да ги прибираш, той пред блока ти се беше затръшкал, на теб ти беше станало неудобно от съседите, не знам дали се сети Laughing) - та всъщност това ти е било единственото ти мрънкане, ваксините не ги броя, но ти не мрънкаш, а просто си решила, разбира се, всеки сам си преценява Flutter И исках да кажа, но много се отплеснах, че точно ваксините не трябва да са ти основание за толкова важно и хубаво нещо, особено след като ти си толкова перфектен родител, аз наистина много ти се радвам Crazy Другите мами с по две деца да не ми се обидят, всички са чудесни, тук изобщо не мисля, че има лоша мама, но Диди съм я признала от всякъде и гледам да взимам пример от нея Hug Hug Hug
Коралче, чудно си изкарвате с Криси, каква хубава програма си имате, направо ви завиждам Party Леле и на теб кога ти остава време за толкова много неща да свършиш вкъщи и пак да не си уплътниш времето, ще ме убиете ooooh! Само моето дете ли не ми дава 5 глътки въздух и изобщо не спи през деня, да ви се оплача от него, максимум по 1.5ч. общо спи за целият ден Crossing Arms

Последна редакция: ср, 17 юли 2013, 21:40 от belverde

# 671
  • До морето
Муки, за Джон и Кейт + 8 ли говориш? Разведоха се отдавна, Джон си намери любовница, че много му идвал стреса от децата, хвана си шапката и замина. Това тогава, сега не знам дали има развитие

Блонди, ние 2 пъти сме ходили до такива аутлет градчета - в Барселона и в Париж. Трети път няма да ида- то голямо обикаляне, народ, опашки. Неам нерви. Последния път ММ си взе 2 тениски уж изгодно, ама като си сметнахме пътя, то пак същото  Laughing

Белверде, аз с това почнах - че съм кърмила и сега идвам на преглед. Той ме разпитва колко време съм кърмила, колко често, преди колко време съм спряла. Мерси на всички  Hug Аз се поуспокоих и днес не го мисля толкова

Коригирах се, мерси на Муки  Blush

Последна редакция: ср, 17 юли 2013, 22:00 от *SamiMummy*

# 672
Муки, за Джон и Кейт + 8 ли говориш? Разведоха се отдавна, Джон си намери любовница, че много му идвал стреса от децата, хвана си шапката и замина. Това тогава, сега не знам дали има развитие

Понеже съм тотален TLC фен и ги гледам сега,се сетих че бях дочула нещо такова.И се оказа че преди 4 години се развели,но не се споменава любовница,а че Кейт била виновна,а на горкия Джон му идвало много  Sick  Извинявал й се публично,а тя щяла да съди някой си там дето писал книга за  тях и Джон...за незнам си кво си  Crazy  
Вчера даваха техни записи откакто са били гаджета,сватбата им и тн....как са взели решение за децата.....и се позачудих как хората са способни да забравят тези хубави моменти  Confused Но да кажем че тук си имам и лични причини да се замисля и затова сега ми прави впечатление....както и да е.

# 673
Алоха мамми  Hug
Благодаря, че ме мислите, Бют, Блонд питали сте за меееннн  Heart Eyes
Вчера привечер се върнахме от Банско. С ММ изпълнихме мисията си - а именно се наспахме  hahaha Проспахме си половината хранения, но бяхме "умряли" за сън  Blush Посъбрах малко тен, поизгорях даже, но определено се заредих и излетях от дупката  Whistling
Рошленце, много си приличаме с теб. Аз също се връзвам на дребните неща и от едни сополяци правя трагедии. А не трябва да правим така. Да са ни здрави децата, пък настинки, сополяци, кривотиииии се преглъщат. А какво сатана с дерматита, има ли подобрение и всъщност това чудо лекува ли се изцяло или трябва да се надрасне  newsm78
Бют, мен ако питаш направо записвай магистратура и паралелно търси работа. И не е вярно, че никой не би наел млада учителка. У нас преди време идваше една мацка, туко що завършила Англ. ф-я (бакалавър). Изкарахме паралелно магистратурите си, сега виждам, че преподава в частна школа ( а се дипломира преди 2 години)  Peace Но каквото и дасе хванеш да работиш - неда те осигуряват и да ти тече стаж. Мисли за Панди2  Hug
Сами, според мен ако беше нещо сериозно щяха дати пуснат хормони  Hug И струва ми се, че планът ти е страхотен, дано се получи  Praynig
Белверде, чантата наистина е много стилна, но 150 лв за реплика newsm78 Аз да си призная и оригинал да беше не бих дала толкова пари за чанта  Embarassed Със здраве да си я носиш  Hug
И да споделя-утре ще заведем Явор на консултация с детски уролог. Е така да ми кажа специалист дали трябва да се забели или да го оставя сам. И ако трябва още утре. Мислих го, мислих го, ама не ми се иска да изпускаме момента ако трябва да се прави. Та ще споделя.
Блонди, забравих да те питам - как така 11 месеца пиеш желязо? И под каква форма го приемаш? Аз на таблетки (със схрускване) го пиех 4-5 месеца и зъбите ми бяха станали жълтеникави  Sick Да не говорим за черния цвят на изпражненията  Sick  Sick  Sick

# 674
Белверде, що така за кухнята? Какво казват? Под нас момичето взима и ги препоръча и каза, че е много доволна. Какво не им е хубавото, казали ли са по-конкретно? Иначе може, да, всичко е възможно. Ще опитам, то нали може ден за ден, пък като не е хубаво - ей ги къде са пюретата  hahaha

Диди и аз съм я признала, има време да се настрои за трето  Blush

А Вичко какво иска от теб? Да го държиш на ръце? Или да играете заедно, какво? Щото Камелия на ръце не стои, върти се, дупи се, гърчи се, не става. Обича да я водиш за две ръце да ходи, ама не държи обезателно. И то това е, занимава се сама.  Simple Smile

Мерси, че ме отрази за хрупанките, разбрах  Hug

Сами, абсолютно, хванаха ме нервите и мен, ако знаех какво е чудо, нямаше да тръгна изобщо  Crazy Иначе то това е същото, имат в доста страни, да.

Тефски, да, права си, не съм уточнила.
Скрит текст:
Значи има желязо и желязо  Grinning С Криско последните месеци на бременността имах анемия и пиех таблетки, които се отпускат с рецепта, преглъщаха се, капсули. Те са силни, вероятно каквито си пила и ти. От тях стават черни, да.
След Камелия в болницата ми даодха малки бутилчици със сироп, сладко портокалово, пак е с рецепта и пак е силно, ама не ми ставаха черни.  Thinking А след това вече ми предписаха пак капсулки за гълтане, в комбинация с фолиева киселина, но се водят нещо като тип хранителна добавка и се отпуска и без рецепта, т.е. не са чак толкова силни, но си имам нужда все още от тях. Като се върна от БГ ще пускам пак изследвания и ще видим дали ще ги пия още. Приемам и вит Д също, веднъж месечно голяма доза за възрастни.

Кам не ще да ляга вече в коритото и много ми е трудно къпането й, направо не знам колко я къпя, по-скоро я позамазвам там нещо  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт