АВГУСТинче за море се стяга, но майка му от форума не може да избяга - 30

• 26 482
  • 747
  •   1
Отговори
# 675
да драсна ред, защото вече не мога и да ви изчета...

Блонди, и аз да кажа за Хер Бебе, 2 дни взимах пасирано без десерт, ами нито аз нито Стефан го харесахме, имаше вкус и мирис на "столска" храна и беше студено, готвят го не помня точно, то си пишеше ама напр. в 5 сутринта, нормално за да го разнесат... искам да кажа, пробвай няколко пъти преди да минеш на по-дълъг период предплащане...    chef

# 676
Здравейте на всички мами! Аз също си имам едно лъвче вкъщи и все повече започва да си личи  newsm48 Надявам се да ме приемете във вашата група  Embarassed Иии като съм започнала да пиша, да попитам как мислите да отбележите ПЪРВИЯ РОЖДЕН ДЕН на мъничетата?

# 677
  • Враца
Муки, Сами, и аз онзи ден разбрах, че тия са се развели, сега от вас разбирам каквито и да е подробност (без значение дали са верни). И сега някак не ми е интересно да го гледам. Иначе и аз много обичам ТЛС.  Wink

Сами, аз бях те питала, ама имаше едни 10 страници дето ги минах набързо и може да съм пропуснала. Как спря кърмата, сама ли остави да си се резорбира от тялото, или пи хапчета? Няма да спирам да кърмя, просто ми е интересно.  Hug

Блонди, не съм виждала такива хрупанки тук, но не съм и гледала. По-добре си вземи от там. Simple Smile  Hug

При нас нищо ново или пък интересно. Разходки всеки ден, спане, ядене и те така... Зълва ми с племенника бяха на гости последните две седмици, ама вчера си тръгнаха.  Simple Smile

Скрит текст:
Аз нещо съм изнервена и не знам каква е причината, което ме изнервя още повече. В цикъл съм - значи не е това. Иде ми да си го изкарам на свеки май.  Mr. Green Само й търся кусурите (напоследък установявам, че има много) и пуфтя зад гърба й. От снощи не си говорим с ММ (за глупости естествено)... абеее тъпня.  Sick

Пленница, добре дошла! От къде си, от кога ни четеш? Кажи нещо повече за вас.  Hug
За първия РД аз си мислех първо за голямо тържество с деца, родители в заведение, но все повече се разубеждавам. Май ще съберем родата вкъщи и кумовете евентуално и това е. Много са малки за такива шумни партита, нищо не разбират, само може да се превъзбудят. Другата или по-другата година сигурно ще спретнем нещо по-така.  Peace

# 678
От гр. Хасково съм.Това мие  първо детенце и естествено е голяма радост! Още повече,че нито беше планирано,нито беше работено по въпроса  smile3521 просто седмица след като подписахме се оказа,че са се получили нещата! Иначе, ползвам сайта за консултация по всяка една тема преди,по време на бременността и сега  newsm10

# 679
Вчера даваха техни записи откакто са били гаджета,сватбата им и тн....как са взели решение за децата.....и се позачудих как хората са способни да забравят тези хубави моменти  Confused Но да кажем че тук си имам и лични причини да се замисля и затова сега ми прави впечатление....както и да е.

За съжаление всичко се забравя и после се чудиш как си могъл да го обичаш тоя човек, че и деца/е да имаш от него Tired

# 680
Диди живот и здраве по-нататък ще си имате още едно слънчице,в очите ви е написано Hug
Блонди мен вчера ме домързя да пълня коритото и го сложих да седне на едно стъпалце и така го окъпах,че не се виждаше от коя раса сме.
Бейбито е влязло в някакъв период пищяща пиявица,мен не ме изпуска от поглед,а баща си като чуе, вдига ръчички и пищи докато не го вземе.Вземе ли го няма откопчване,опита ли се да го остави на земята извива тялото като дъга и пищи ooooh!Снощи направи голям цирк.Мята се като риба на сухо,чаках го няколко часа   Mr. Greenда заспи дълбокои тъкмо се измъквам и той в тръст след мен хленчейки,като не успя да щурмува тоалетната и като наду гайдата точно в средата на коридора,направо разцепи мрака.Майка ми, която ни беше нагости изкочи да види какво става с някакъв налуден поглед,ММ каза,че щял да падне от леглото.Добре,че аз пък съм в спокоен период и даже като ми се впият и двенките викайки мамаааа и опитваики се да се ошамарят междувременно,пак са ми милички Heart Eyes
Пленница добре дошла.После ще си признаеш и на какво си пленница.За рожденния ден съм в голяма чуденка,нали с ММ са на една дата и още не съм измислила с какво да ги изненадам,мислих за пикник с приятели.Ако някой има идеи да сподели.

# 681
Айде, разписахме се и в спешното. Малкият дзвер както си седеше в скута на баба си на дивана в кухнята, хлътна му краченцето и си сцепи веждата на кухненската маса  ooooh! Та тичахме посред нощ до спешното. Сега Малчо спи със залепена вежда, а аз се чудя дали да отказвам фотосесията вдругиден newsm78 по случай РД-то... Че и да мокря мястото не трябва за три дни.

Рошке, няма разходки в Морската напоследък, не ми остава никакво време. Утре ще гледам да успея за една врътка.

Муки, на мен най-много ми помагат топлите компреси. Имам една гумена грейка от аптеката, пълня я с топла вода и така спя. Само така се разнасят бучките при мен. Дано да ти е минала болката вече, че е много неприятно.

Койчева, успех утре на изпита!

Утре мисля да поръчам две тениски с принт по случай РД-тата на ММ и на малкия, но не мога да реша какво да пише, дайте идеи Hug

# 682
  • Обетованата земя
Връщам се от кино с ММ (не бяхме ходили сигурно година  Embarassed) и ми стана приятно какво сте писали, като ви чета, чак си го представих третото... Blush, пак ще е момиче, то се знае, Теа каза първо "мама".  Mr. Green Наистина съм наплашена с тия ваксини, и Коралче, права си съвременният живот е вреден, и то отвсякъде. Радвам се че създавам впечатление на спокоен човек, цял живот са ми го казвали и по принцип съм такава, но има моменти в които и аз не издържам. Сега в момента е спокоен период, обаче когато малкия ходеше на ясла, леле, направо беше ужас, стана агресивен, неспокоен, вечер бълнува, удря Матеа, взе да се напишква, тогава бях много изнервена. Май не съм ви споделяла тези неща, аз всъщност го спрях от яслата, защото започна и да заеква, седмица след като го спрях се оправи. Сега пак е миличкото ми съкровище! Септември ще е на градина, не ми се мисли, определено му е голям стрес и то не другото, ами спането на чуждо място... Tired Благодаря ви за милите думи за нашето семейство, пак се размечтах за трето!  Hug Hug Hug
Белверде, имаш уникална памет, евала  Hug , това беше денят, когато пробивахме ушичките на Матеа, ревах от нерви.  Mr. Green Толкова си мила, благодаря ти за хубавите думи, прочетох ги на мъжа ми и се възгордя.  Mr. Green  Heart Eyes  Hug Има и такива изнервени моменти, но животът е толкова прекрасен, да са ни живи и здрави слънчицата, има от всичко по малко, да не ни е скучно.  Grinning
Пленница, добре дошла!  Hug Моята идея за РД е бебшко парти вкъщи.  Mr. Green
Мери Джейн, не отказвай фотосесията, нека помните какви преживелици сте имали по това време, добре че само с това сте се разминали.  Hug

За къпането, и Матеа отдавна се къпе седнала, абсурд да легне, като проходи сигурно няма да иска пък да сяда. Наскоро ги къпах двамата с батко й в неговия басейн, че мъжа ми беше на мач и бях сама, страшно се изкефиха и двамата, а за мен беше много лесно, така че занапред купувам един малко по-широк басейн и в него ще ги къпем наедно, да цопат, да се радват. Всяка вечер играят във водата, Иво идва, сваля тениската, взимат играчки и се почва водна веселба в нейното корито. През деня пък обикалят апартамента по 100 пъти пълзейки и общо взето Иво имитира малката.  Crazy Нямам търпение да проходи, ще им бъде още по-интересно да си играят.  Heart Eyes

Последна редакция: чт, 18 юли 2013, 00:56 от didi24

# 683
Честит рожден ден на сладкия, къдрав Ангел на Бореборе! Да е жив, здрав и да има щастливо и пълноценно детство!  newsm59
Попи, ще ме умориш, страшни бандюги си имаш!  Hug
Пленница, добре дошла!  Hug Ние с ММ мислим да отпразнуваме рожденият ден на Неско с родата и приятели в ресторант с детски кът или поне с място за игра. Не, че ще има много деца (4 момченца и 1 момиченце, при това доста по-големи от рожденика), ама да не досаждат много на майките си ...  hahaha Пък другите рождени дни ще ги караме в доста по-тесен кръг.  Peace
Мери, горкото сладурче!  Sad Добре, че се е разминал само с тази аркада!  Hug Оф, идеи на мен не ми идват, виж другите по-могат да помогнат!  Hug
Диди, и на Ивчо не му е лесно, до сега е бил само с мама и явно е много привързан към теб! Всичко ще се нареди, не се тревожи!  Hug
Блонди, легнала?! Несито го къпем седнал и той рита, шляпа, чак и по пишока се пере ...  hahaha Голям кеф му е, а ние с баща му сме вир вода!  Whistling

# 684
  • Варна
Хахах, и Борислав от 2-3 дни си откри пишката, вече играчки за баня не му трябват hahaha То дърпане, опъване, само дето на възел не я връзва Joy
Мери Джейн,
миличкият той Hug
За РД - вкъщи не мога да си представя, не съм тип домакиня, не умея да посрещам гости. Просто абсурд. Искаше ми се да е в тесен кръг, но просто е невъзможно. И сигурно ще е в някой детски кът, сестра ми прави РД на племенницата ми в един до нас, чак пък да се превъзбудят децата... от какво ще се превъзбудят? Нали всеки ден са по площадките, играят сами или с други деца, каква е разликата?
Борислав не ще да спи, от 4 без нещо е буден, направооооо душичкзта ми спи, а той ми се мундри тук. Уфффф Whistling

# 685
  • гр.Велики Преслав
Добро утро!
Днес сме от 6.30 на крака  Mr. Green

newsm59 на Ангел на Бореборе ! Безгрижно детство, много веселие, здраве и късмет му пожелавам! И... очакваме снимки от купона за РД  Laughing  Hug

А ние се приготвяме за нашия РД , но...първо е срещата във Варна утре  Laughing Надявам се, че не сте забравили! Wink Ние и Виктандея сме със семействата си, така че заповядайте с половинките си и останалите. Сами, Месечинка, Ивка, Ly81, Койчева / след успешно взет изпит  Peace /, Файв, Мериджейн / въпреки инцидента, надявам се да сте добре/, КиК , ако съм пропуснала някой /не умишлено/ и други, които сте наблизо - очакваме ви  Hug newsm68 newsm44

Блонди за къпането - Ели седи седнала във ваничката си и аз я поливам с едно канче. Навежда си главата напред, когато я изплаквам; изправям я, като я придържам с лявата ръка и с дясната я сливам за финал - нямам притеснения, че не съм я изкъпала добре  Simple Smile

plennica  welcome на теб и Ая в темичката ни!

# 686
  • Обетованата земя
Аз я къпя директно под душа, коритото със стойката ми е точно под душа, няма такова удобство. С баткото как сме мъкнели на спалнята найлони, корито, леген с вода, канче, поливай, после мъкни обратно, прибирай, голяма хамалогия, кръста ме болеше да се навеждам. Сега душчето, цак, цак и готово. Но човек се учи.  Mr. Green
Много сте ранобудни всички.  Grinning
Слънчо, дано съм ти пратила полезна информация.  Mr. Green  Hug Hug Hug

Последна редакция: чт, 18 юли 2013, 09:04 от didi24

# 687
Муки, бяхме в с.Мала Църква, на около десетина км. от Боровец. В станцията на Енергото. Не знам дали имат свободен прием, но имат сайт и, ако искаш можеш да звъннеш и да питаш. Нашата резервация я направихме още Април  Wink
Като цяло по това време на годината в планината е мъртвило и няма къде да се ходи. Но ако искаш да си почиваш и да се излежаваш по цял ден е супер. В станцията имаше доста хора, но извън нея няма НИЩО.

За къпането - Дейката от доста време се къпе права в коритото. Голямо приключение е. А когато го пълня с вода, седи пред банята, пляска с ръце и крещи от кеф  Laughing

Момичетата, които сте във Варна - утре срещичката е от 16ч. в комплекс "Максим" в морската. Дано се съберем повечко  Simple Smile

Честит Рожден Ден на Ангел на Бореборе  newsm38 newsm59

Последна редакция: чт, 18 юли 2013, 09:23 от VikTanDeya

# 688
Здравейте, и аз да се разпиша за днес  Laughing Що се отнася до РД и аз си мислех да събера няколко дечица,които Ая познава и да сме на заведение в близост на може би най-голямата детска площадка тук.
За надпис на блузките- аз си бях поръчала и пишеше на нейната "Вече ги радвам една година" и "От година сме трима и много ни бива!"
А сега и за къпането - моето лъвче се къпе в банята седнала от около 8 месечна възраст,не иска вече в коритото,а когато имаме възможност я слагам в басейна и е голяма радост и игра!Когато пуснем душа,тя винаги гони струята да пие и много се радва  Joy

# 689
Защо винаги човек като се накефи на нещо и съдбата му показва колко е жалък и мнението му е абсолютно погрешно? Тъкмо се зарадвах за срещата утре и снощи ми се тръшнаха и тримата с температура, поне големия рев беше на смени - Сашо от 20 до 24, Владо от 00 до 03 часа, Денито се включи на сънна скорост още от 18 часа и проспа нощта. И днес съм дива и красива, душичката ми спи, коляното пак ми се обажда, изобщо - мое нищожество беше наказано за радостта тази седмица. Много се надявам да е от някой зъб цялата история, защото ако са болни не знам какво ще ги правя тримата. Мъжа ми е на частно вечерите до около 20 часа и в събота и неделя, така че дори и да се освестят до утре следобяд, няма как да присъства.

Вече и аз мисля за двойния РД другия месец, реших да е с роднини вкъщи и после да се разходим петимата на другия ден(последната такава разходка беше през април). Ако всичко е наред да си вземем от добрия стар сладолед от машина и да се почерпим, общо взето скромно, но от сърце.

Честит рожденик borebore, здраве и късмет!

Последна редакция: чт, 18 юли 2013, 09:55 от Five magnificent

Общи условия

Активация на акаунт