Септемврийка на мъжО се въси, да фнимаа вече к'ви ги ръси - Тема № 19

• 23 436
  • 745
  •   1
Отговори
# 390
Веселото, а аз се чудех за какво са тези халки Crazy Мерси за инфото Wink

# 391
КикитоHug
Лече , изпратих я.

# 392
Веселото   Честита количка. Аз като си я купих и камък ми падна от сърчицето, чувстваш се много добре  Heart Eyes
Сега чакам и легълцето да ми го направят , матрачето си е на руло на тавана и съм ОК.
Другите неща са дребни и ще си ги накупим лесно, скъпите да минават,чееее  Money  тия по магазините като знаят,че са неща за децата ни и че ще ги купим щем ,нещем са сложили убийствени цени. като едни изкуствени зърна да са 25 лв. кое му струва толкоз  #2gunfire
А спалното бельо за нашата спалня която е 180/200 е 80 лв., а за бебешкото легло 120/60 е 120 лв.  #Cussing out

# 393
Веселото честито покупки!

# 394
Boyanova.90 има за всеки джоб ,а и зависи къде пазаруваш ! Но в големите магазини спекулират наистина  Crazy

# 395
......като едни изкуствени зърна да са 25 лв. кое му струва толкоз  #2gunfire

Това за коя марка става въпрос newsm78 Аз преди няколко дни си взех на Томи Типи за 8,90 лв. със стерилизаторна кутия.

# 396
Зърната са на Медела, те са си в тази област специалисти (в гърдите)  Mr. Green
и заради това ще им купя и зърната и помпата за кърма. Аз не се оплаквам, не ме разбирайте погрешно, найстина може да купя и от евтини ,неизвестни продукти, но както казва ММ : "не сме твърде богати,за да си позволяваме евтини неща"  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
просто казвам, че сама изработка не струва толкоз ......според мен де  newsm78
иначе и аз самата не сравнявам цени, каквото ми хареса си го взимам, просто ми се струва скъпичко

# 397
Отчет от нас - шийката държи фронта  Hug Девойката е станала близо 1кг400, тоест за две седмици е качила около 450 гр... Това е хубаво нещо, но с моята диабетна история у док възникнаха съмнения да не съм развила това чудо отново, та ще ходя да ме обременяват с глЮкоза... Иначе аз за последните две седмици не съм качила. По повод изследването за диабет се надумках със сладолед, после пак ще си хапна и точка до следващата седмица, когато ще се изследвам  Mr. Green

Лошото е, че нашето момиче се е обърнало седалищно. Кой беше пуснал линкове с упражнения, да се поупражня и аз, белким се обърне пак. Имаме още време де, дано се обърне. Усещам че ще ме кара да ходя на 4 крака в девети месец, та да мязам на кит, изхвърлен на брега  Mr. Green И> друго, жестоко е заболя кръстът. Дали от това, че спах отвита на течение, дали не са бъбреци, не знам, ама зверски боли.

# 398
Ето ме и мен  Stop
Нямах време напоследък за четене ииииии....вие сте изписали една цяла тема  Laughing Сега има да наваксвам Embarassed

# 399
Значи, изтекоха ми очите да чета за различните марки пелени за многократна употреба.... Реших да пробвам fuzzi bunz, някой да е чувал за тях/ ползвал?

От вчера вече съм си официално у дома и си мислех, че няма да има какво да правя, а то въобще не е така  Thinking

Следващата тема, по която трябва да почета и да се ограмотя, е темата за педиатрите, доколкото разбирам такъв ни трябва избран още преди раждането  newsm78

И не на последно място -отивам да си изчета старата тема, защото пак съм назад ...хайде, надявам се вече да съм по-активна в четене и писане  Simple Smile

# 400
Бебетата все пак не тръгват чак толкова неочаквано да се раждат - има доста белези, които предшестват процеса - смъкването на бебето, падане на тапата и др. Препоръчвам ти за твое спокойствие да тръгнеш след преглед, за да имаш изричното разрешение на лекаря, но иначе при нормална бременност не би трябвало да има проблем, особено в осми месец (както казах, аз бях средата на девети месец с последното голямо пътуване, родих 15 дни след това).

Аз лично с предната бременност нямах нито един от тези симптоми в петък вечерта преди термин при моята лекарка - нямах и никакви следи за разкритие, никакви контракции или каквото и да било. Няколко часа по-късно бях отново при нея с изтекли води   Mr. Green

Липсата на симптоми за раждане не значи че няма да се стане скоро, просто става в 9ти месец около термин. В 8-ми месец почти невъзможно да се случи, ако няма някакъв здравословен проблем.

Колкото до обръщането на бебето не виждам нищо смешно в такива упражнения, когато алтернативата е ножа  Peace Моята зълва отиде с контракции и седалищно разположено бебе да ражда, при това второ раждане след първо нормално. Лекарят ѝ казал, че ѝ дава 30 минути да пълзи кучешката и ако не се обърне я подготвя за секцио. За щастие явно контракциите + пълзенето са свършили работата  Peace

Ето ги линковете:
Упражнения за обръщане на бебе от седалищна в главична позиция:
http://semeistvo.rozali.com/rajdane/p18205.html

Инверсия : http://www.estestveno.com/node/42

Такива изкуствени зърна малко вероятно да ви потрябват - има мами с проблеми, но могат да се купят на място. Аз също си бях взела  Crazy И изобщо като гледам колко други боклучета имам накупени от предната бременност спокойно можеше едни 200лв поне да си спестя  Blush

Последна редакция: вт, 09 юли 2013, 21:51 от malina07

# 401
Аз да се оплача, не мога вече да си ходя из градинката, тежи ми и това си е, един домат днес не съм откъснала Crossing Arms болиме всичко и не мога нищо да правя Sunglasses
А как ме ядоса онова 72 годишно бебе дядо ми #Cussing out ще се гръмна, хем знае че не трябва да ме ядосва #2gunfire
И за гадния ден му ударих една чаша бира и бебето е много спокойно Crazy
Иначе изкуствени зърна за кво са ви сега, то ако има нужда, на авент са 12 лв newsm78

# 402

Аз лично с предната бременност нямах нито един от тези симптоми в петък вечерта преди термин при моята лекарка - нямах и никакви следи за разкритие, никакви контракции или каквото и да било. Няколко часа по-късно бях отново при нея с изтекли води   Mr. Green

Липсата на симптоми за раждане не значи че няма да се стане скоро, просто става в 9ти месец около термин. В 8-ми месец почти невъзможно да се случи, ако няма някакъв здравословен проблем.

Е, така де, ама си имала най-важния симптом - термин  Mr. Green

Шегувам се, напълно подкрепям това, че в осми месец раждането е не по-малко вероятно, отколкото и в седми, или в шести - недай боже. При нормално протичаща бременност без здравословни проблеми и оплаквания, човек не би трябвало да се притеснява от преждевременно раждане. (Да не дърпаме дявола за опашката, де  Twisted Evil ).

Изкуствени зърна и според мен е излишно да се купуват сега, но всеки си преценява. Те са нужни само при проблем и то не винаги адекватни.

Както писах, докато бях на почивка и се размотавах по реки и морета, никакви болежки. Прибрах се вкъщи и докато направя една салата, изпържа картофи и простра една пералня и ме заболя гърбът.  Outta Joint

# 403
Момичета как се справяте в тези жеги ???  Sad   Днес на моменти имах чувството , че ще припадна . Сега навън е по-прохладно и искам да изляза там да спя .  Crazy
Главата здраво ме цепи , по-силно от обичайното ми досадно главоболие и сега изпих един парацетамол .  Confused 
Ани , аз едвам събирам желание да си полея цветята в градинките и то главно заради жегата. Когато е по-хладно мога цял ден да не се спра . Не ми се мисли ако трябва и за зеленчукова градина да се грижа . Предните лета съм го правила с желание и без голяма трудност , но тази година реших да си спестя градинарството Mr. Green  Добре че е майка , че тя поне ме снабдява с много вкусни домашни краставици , цвекло , лук ....
Хайде ще се опитам да поспя ... Tired

# 404
Да и аз така мисля ,ако имам нужда,тогава да ги купувам тия изкуствени зърна, защото може и да не ми потрябват, а ако ми потрябват пращам мъжо и ги купува. Ама правих обиколка по магазините и ги мернах колко пари са и съм се спряла на Медела, АКО МИ ПОТРЯБВАТ, дано не  baby_neutral
А за болницата задължително ще ни трябва помпа за кърма, нали ? Това вече трябва да се купува.
Аз утре съм на преглед-среща с лекарката, която ше искам да ми прави секцио. Дано е печена и да ми обърне внимание  newsm17
А какво стана с обиколката на Св.София на мамите, никоя от тях не писа ??? Даволни ли сте ???

Общи условия

Активация на акаунт