Септемврийка на мъжО се въси, да фнимаа вече к'ви ги ръси - Тема № 19

• 23 441
  • 745
  •   1
Отговори
# 375
Момичета знам, че всеки сам си решава и преценява, но все пак ще се радвам да чуя мнението ви по въпроса с пътуването в 8ми месец? Мъжът ми предложи другият уикенд да отидем за 3 дена до морето, сега като отворят магистралата от София до Бургас за около 3-4 часа ще сме стигнали, но все пак аз тогава ще съм 33-34 седмица и според мен си е риск. Не ме притеснява пътя, защото не ми пречи, напротив приятно ми е да се возя. Повече ме притеснява това да не би беба да тръгне по-рано да излиза. Доста съм раздвоена обожавам морето и всяка година ходим по 3-4 пъти лятото, а сега бяхме юни месец в Гърция и грам не ми стигна, но все пак си казвам, че една година мога да се лиша от това удоволствие в името на здравето на бебето Simple Smile И все пак ще ми е интересно да чуя и други мнения по въпроса и вие как планувате почивките си ?

И ние с ММ мислехме да ходим на море по това време някъде. Като се замислих се оказа, че нямам година, в която да съм пропуснала море, а и за в бъдеще предполагам и се надявам да е така. Притесненията определено са ми много повече от удоволствията, които бих изпитала...та в крайна сметка решихме да пропуснем. Безпроблемното раждане на бебето и моето спокойствие са преди всичко. Една година без море се преживява Crazy Но това е моето решение. Прецени си какви биха били плюсовете и минусите и ще решиш по-лесно Crazy

# 376
 Получих и количката.  newsm44 Сглобих коша 6+, след това тръгнах да сглабям и този за новородено и се ядосах и спрях. Хвърлих пет литра пот. Заболя ме и кръста и сега лежа. Снимах я заедно със столчето.
 За матрака- от Магнифлекс ми звъняха. Бяха се свързали с Рошко. Нямало проблем. После пък от Рошко звъняха да се извиняват.
 Връщам се да ви чета.

# 377
Е, честита количка, Веселото, най-сетне, имам чувството, че камък ти падна от сърцето Hug айде, безавайрийно каране, аз също щях да купувам такава, ако не ми бяха подарили сегашната Mr. Green

# 378
Веселото,честита ти количка   bouquet

# 379
 Благодаря момичета!
 За морето- засега смятам да пропуснем.

# 380
На море бях този уикенд (Каваци-Синеморец), но сега както говорят, че ще отворят цялата магистрала - като нищо ще се изкуша да отида и пак Simple Smile

Не съм имала абсолютно никакъв проблем - пекох се, къпах се, играх си с детето, излизах си по кръчми. Даже на "оплакванията" ми се отрази добре - нито болки, нито стягания, нито пък умора от нищото. Единственото, което малко повече ме мъчеше, беше вървенето по пясъка, за да стигнем някое по-отдалечено местенце, защото колкото и да не ми пука - все пак да се изтипосам с това огромно туловище да ме зяпат всички насред плажната ивица не ми беше най-приятно.

Относно километрите, с миналата бременност ми се наложи в средата на девети месец да пътувам на 250км. Минах на един преглед преди това, лекарката ми видя, че бебето е още високо и беше сигурна, че няма в близките ден-два да тръгне. Бебетата все пак не тръгват чак толкова неочаквано да се раждат - има доста белези, които предшестват процеса - смъкването на бебето, падане на тапата и др. Препоръчвам ти за твое спокойствие да тръгнеш след преглед, за да имаш изричното разрешение на лекаря, но иначе при нормална бременност не би трябвало да има проблем, особено в осми месец (както казах, аз бях средата на девети месец с последното голямо пътуване, родих 15 дни след това).

# 381
Получих и количката.  newsm44 Сглобих коша 6+, след това тръгнах да сглабям и този за новородено и се ядосах и спрях. Хвърлих пет литра пот. Заболя ме и кръста и сега лежа. Снимах я заедно със столчето.
 За матрака- от Магнифлекс ми звъняха. Бяха се свързали с Рошко. Нямало проблем. После пък от Рошко звъняха да се извиняват.
 Връщам се да ви чета.

Да идвам да помагам, аз нашата вече 100 пъти я сглобявах, че да си я гледам и после пак по кашоните Joy Ама нали знаеш луд умора няма hahaha Огледай си я хубаво, виж дръжката да не трака като моята. И чакам снимки на чантата.
А за матрачето, я кажи сега последно сгънато или разгънато трябва да е, че и нашето е на Магнифлекс, но само сме го поръчали заедно с креватчето и ни ги съхраняват на склад в магазина, а ще го видя чак като се роди бебо. Май ще звънна да питам, че да няма изненади на края newsm78

# 382
 Кикито , нещо не се справих с онази част, която е в отделен плик и се слага на кормилото за да закрепя коша за новородено. Накрая се изнервих. Сложих снимки в албума. За количката нали знаеш, че трябва да се регистрира на сайта на Стоке, за да се удължи гаранцията с една година?
 Матрачето трябва да е навито на руло, а моето е разгънато. Много некоректни търговци има.

# 383
  • Пловдив
g_12_09, може да си поискаш да ти подарят разни неща за бебчето, които няма да ти трябват първоначално. Примерно въртележка за кошарата, комплект за отпечатък на краченца, ръчички, шезлонг с вибрации или люлка, проходилка/ако смяташ да ползваш/, стол за хранене. Говоря за по-едри неща. Мен си ме знаят, че не обичам непотребни подаръци и направо ме питат или ми дават парички да си купя, каквото смятам, че ми е нужно.  Peace

# 384
Здравейте момичета  Hug

Kikito86 , Веселото Да си позволя да ви отговоря за матрачетата на Магнифлекс(както бях споменала работила съм във фирмата вносител).Трябва да са опаковани на руло,при тях това им е специфичното.Ако е разгънато най-вероятно е било мостра или разопаковано от клиент или нещо подобно.Когато го отворите от руло му трябва известно време да се разпъне и тогава може да го огледате също дали няма някой дефект и т.н.По принцип са отзивчиви и при проблем могат да го подменят.

# 385
  • София
Веселото, честита количка!

# 386
Кикито , нещо не се справих с онази част, която е в отделен плик и се слага на кормилото за да закрепя коша за новородено. Накрая се изнервих. Сложих снимки в албума. За количката нали знаеш, че трябва да се регистрира на сайта на Стоке, за да се удължи гаранцията с една година?
 Матрачето трябва да е навито на руло, а моето е разгънато. Много некоректни търговци има.

То изнервянето си е задължително. Първият път ММ така грубо я пипаше, че ми прималя направо, та се скарахме едно хубаво, даже и си поплаках hahaha Разгледах снимките...абе хубава си е количката, влюбена съм в нея. А за чантата само не ми е ясно къде и как точно се закача newsm78

# 387
Привет !
Веселото честита количка! Питай за отстъпка на матрака ,ако е бил мостра ти се полага !
Чочка супер е че си в къщи  newsm10
Бебешките дрешки пера на 40 градуса ,чаршафи и пелени на 60 ,а центрофугата  newsm78 мойта не е от най силните ,но забелязах че ако са по малко дрешките излизат по сухи  Grinning
Аз не мога да си намеря удобно място на пясъка (от шезлонгите ме е гнус),остава дюшек но ММ не му се надува Crazy
Ушана честит 8 месец   bouquet
Днес бяхме при док , бебовци растат добре , ако няма изненади и в болницата са на същото мнение Mr. Green ще имаме бебчета началото на август  Grinning
Моята линия негра е много тъничка но не спря до пъпа и сега е през целия корем  Rolling Eyes

# 388
 Кикито , на снимката, на която е сглобена количката се вижда и чантата. На Рамата на количката има едни халки, закача се на тях. Иначе чантата е много голяма и ще събира много багаж.
 Туитито , няма смисъл от отстъпки и т.н. защото матракът го поръчах през сайта. Ако трябва да го връщам трябва да го нося на куриер, да плащам пътя и не ми се занимава.

# 389
  • До морето :)
Sophie, и в Бургас има болници, не се притеснявай! А и има време даже да се върнеш до София, ако започне раждането.  Hug Аз лично бих тръгнала, но на мен не ми понася пътуването. Нещо дълго време свита в колата и започва да ме стяга коремът.

За памперсите - аз ползвах Памперс. Даже бяхме взели един малък пакет 2-5 (единичка) за болницата, а за вкъщи 3-6 (двойката). Оказа се, че двойката  беше огромна, та изхабихме още един голям пакет 1-ка. Но тя бързо наддаде. За 1 месец беше качила почти 2 килограма и ѝ ставаше 2-ката вече.

ПП: На кого трябва да пиша за новата парола на албума?

Общи условия

Активация на акаунт