Септемврийка на мъжО се въси, да фнимаа вече к'ви ги ръси - Тема № 19

• 23 445
  • 745
  •   1
Отговори
# 360
На мен пък една позната ми каза да съм стояла на четири крака та да се обърнело бебето  Joy
Установих, че това е доста удобна поза за мен, защото бебето не ми тежи, не ми убива и не притиска нищо, гравитацията си го поема. Позачудихме се с ММ дали да не сложим куки на тавана да опънем каиши и да вися така по цяла нощ та да се наспивам.  Joy
hahaha Joy направо ме уби с тези идеи  Laughing
Сега сериозно   Naughty Петя ще се обърне бебо има време (според мен) а и ти си казала, че  баткото се е обърнал в 9-тия ... Аз като се сетя за ноща, в която се обърна моята бебка (беше си болезнено) пък представям си в 9 - тия месец какво е да го направи.

# 361
Здравейте и от мен  Hug Аз съм на преглед чак на 17 и тогава ще питам за тонове досега моят АГ нищо не ми е казвал. Иначе и аз чакам с нетърпение да купим креватче. До две седмици се надявам да сме оправили стаята и последно да сложим креватчето и да си впусна в пране и гладене. На мен една друга мама ми даде още 4 плика с дрехи  Joy имам вече като за поне 3 деца за начало ще купя само комплект за изписване новичък и после само ако имам нужда от нещо ще купувам. Даже се замислих като почнат да идват да виждат бебето приятелките какво да им казват да ми купуват очевидно дрехи няма да ми трябват дайте идеи кое да не си купя а да го поръчам за подарък  hahaha

# 362
  • София
Момичета знам, че всеки сам си решава и преценява, но все пак ще се радвам да чуя мнението ви по въпроса с пътуването в 8ми месец? Мъжът ми предложи другият уикенд да отидем за 3 дена до морето, сега като отворят магистралата от София до Бургас за около 3-4 часа ще сме стигнали, но все пак аз тогава ще съм 33-34 седмица и според мен си е риск. Не ме притеснява пътя, защото не ми пречи, напротив приятно ми е да се возя. Повече ме притеснява това да не би беба да тръгне по-рано да излиза. Доста съм раздвоена обожавам морето и всяка година ходим по 3-4 пъти лятото, а сега бяхме юни месец в Гърция и грам не ми стигна, но все пак си казвам, че една година мога да се лиша от това удоволствие в името на здравето на бебето Simple Smile И все пак ще ми е интересно да чуя и други мнения по въпроса и вие как планувате почивките си ?

# 363
Момичета знам, че всеки сам си решава и преценява, но все пак ще се радвам да чуя мнението ви по въпроса с пътуването в 8ми месец? Мъжът ми предложи другият уикенд да отидем за 3 дена до морето, сега като отворят магистралата от София до Бургас за около 3-4 часа ще сме стигнали, но все пак аз тогава ще съм 33-34 седмица и според мен си е риск. Не ме притеснява пътя, защото не ми пречи, напротив приятно ми е да се возя. Повече ме притеснява това да не би беба да тръгне по-рано да излиза. Доста съм раздвоена обожавам морето и всяка година ходим по 3-4 пъти лятото, а сега бяхме юни месец в Гърция и грам не ми стигна, но все пак си казвам, че една година мога да се лиша от това удоволствие в името на здравето на бебето Simple Smile И все пак ще ми е интересно да чуя и други мнения по въпроса и вие как планувате почивките си ?
Според мен няма проблем да отидеш за няколко дни . И не мисля , че по някакъв начин се застрашава живота на бебето.А и не е като да сте някъде в планината в няко затънтено място. И да тръгне бебето по-рано ( което е малко вероятно да се случи преди 37 г.с. предвид , че нямаш проблемна бременнсот )  имате голям град наблизо . Ще се пазиш от силното слънце и.т.н ....
Аз бих отишла  Peace

# 364
  • Пловдив
Sophie PP, аз ходих скоро. По магистралата се стига много бързо. Точно и за 3 нощувки бяхме, не се пекох въобще, но се поплациках. Нямах проблме с пътуването, като изключим ходенето до тоалетна. sealover  е права. Дори да стане нещо неочаквано, има големи градове и болници наблизо. То и бебетата, особено първите не се раждат обикновено за 2 часа.  Peace

# 365
Tania_Tsvetanova аз съм при д-р Карагьозов. Ходя си при него вече почти 10 години в частния му кабинет. За мен той е уникален специалист.  newsm10Много, ама много съм доволна от него и с две ръце съм го препоръчала и на приятелките ми. Той работи и в Селената, и той ще си ме изражда.  ylinfant

Pukanka не знам за какъв несесер говориш, но моя комплект е ето този
http://www.mothercare.com/Tommee-Tippee-Closer-to-Nature-Essenti … 8,default,pd.html  и определено хем цената е много изгодна, хем има вътре много неща.  Hands Clap

Кашонът дойде за около 5 седмици. Наистина качеството на всичко е много добро и сигурно ще поръчаме още неща от този сайт. Материите на допир са много мекички и приятни. smile3531

Веселото нашето матраче ни го дадоха на руло в магазина. Ако мислиш, че имат възможност ( и ако ти искаш, разбира се) питай да ти го сменят. Аз лично въобще не обичам да взимам неща, които преди това са пипани от незнайно кого.

# 366
Момичета, някъде четох (мисля че тук), че има намаление на количката пег перего 15%.Не се сещам за сайта, търсих поста и прегледах и тази и предната тема, но не мога да го намеря. Някой ако знае нещо,моля да пише:)

# 367
Choch_KA  моя грешка  Peace като прочетох комплект не се сетих за шишетата , ами за това http://www.koalabebe.com/userfiles/productlargeimages/product_1198.jpg
Права си има доста неща и цената е добра Simple Smile
Аз много им се чудих на шишетата ТТ и Авент, но реших да заложа на Авент Natural.
Kristisha в Айко  е тази промоция Simple Smile

# 368
  • София
Момичета, някъде четох (мисля че тук), че има намаление на количката пег перего 15%.Не се сещам за сайта, търсих поста и прегледах и тази и предната тема, но не мога да го намеря. Някой ако знае нещо,моля да пише:)
Мисля, че беше в Айко или някой от мебелните магазини, дано не те бъркам Simple Smile

Petia, sealover благодаря ви за мнението! Хубаво е да чуя мнение на бременна жена и още повече раждала. Имам седмица и половина да помисля и ще го реша. Факт е че за сега се чувствам добре и нямам оплаквания и за това се замислям Simple Smile

# 369
Мисля, че беше в Айко или някой от мебелните магазини, дано не те бъркам Simple Smile

Супер си! В Аико е, намерих я,мерси много  bouquet  bouquet  bouquet

# 370
ushana, честит осми месец Wink

На нас ни подариха матрак за кошарата, но като го сложих, видях че идва с по около четири пръста по-малък на дължина и широчина. Мацката ми обясни, че така трябва да бъде, за да се поставят в празното място обиколниците. Сега се чудя дали да не си купя нов матрак, защото нещо не ми се струва удачно това положение.

Amelly, благодаря! Ще опитам и с дефламол. Прочетох в интернет, че и други мами са го ползвали успешно Peace Дано да има резултат Praynig

Изненадахте ме с възможността за отстъпка в ДМ.  Ще се възползвам Grinning

new leaf, по-тъмно петънце ми се появи на ареола на едната гърда още в началото на бременността. Сега ме подсети да погледна, но вече го няма.

Sophie PP, аз бих отишла. Щом имаш притеснения обаче, единствения човек, който може да ти даде адекватен съвет по въпроса е лекарят ти, защото най-добре би преценил.

# 371
  • София
Здравейте момичета Simple Smile
Сега се прибирам от Тина Киркова където с Kikito86 и new leaf бяхме на отворени врати.Първо ни изнесоха лекция за предстоящото раждане,за процедурите и екстрите които предлага болницата+цените им,казаха какво трябва да се носи в болницата за майката и бебето (казаха че списъка го има качен в сайта им).След това ни качиха нагоре по етажите,показаха ни ВИП стаите които са двойни и единични,има и апартамент,но не можахме да го видиме тъй като беше зает.В него казаха че са 3 помещения,като едното е антрето,кухня и стаята в която стоят бебето и майката.Заведоха ни и в предродилна зала и родилна зала.В родилната зала бяха мисля че 4-5 маси за раждане като всяко беше отделено с стъклена преграда и много хубаво и чисто излеждаше всичко за разлика от самотоятелните стаи за раждане където положението беше по зле а уж си плащаш,но жената каза че скоро очаквали ремонт.В едната самостоятелна зала беше и ваната за водно раждане ама то направо си беше ванище  Joy толкова беше голяма.Обикновените стаи бяха с по 3-4 легла като банята и тоалетната се ползват от по 2 стаи така че общо взето от по 7-8 човека  #Crazy На всяко легло има монтиран монитор с телевизия и интернет за които се закупуват жетони и така се плаща Simple Smile
Ами това е общо взето Kikito86 и new leaf да допълват още ако искат Simple Smile На мене като цяло ми хареса положението,но ще видиме другата седмица в Майчин дом какво е положението и ще решавам  newsm78
zvezdi4ka* Аз знам че матрака трябва да е плътен отвсякъде на леглото да няма от никъде пролуки,така че направо нов си купете,този така или иначе ви е подарък  Wink

# 372
Здравейте момичета!
Преди 2 седмици бяхме на море и изобщо не ми се отрази добре.Още 1 ден получих някаква слънчева алергия (така ми обясниха).Цялото тяло в ситни малки пъпчици.Обяснявам си го с бременността.Друг път не съм получавала такава реакция.Още се чеша  Tired И като цяло се прибрах по-изморена отколкото тръгнах...

От началото на бременността съм качила едва 5кг-от последната консултация.Днес се качвам на кантара вкъщи 5,200.Кръвното ми е 90/50  newsm78

# 373
Sophie PP аз мислех да ходя на море веднага след като си взема 45 дневния болничен, т.е. 8 месеца и половина. Карам много лека бременност и за сега нямам никакви проблеми. Въпреки това лекарката не ми даде. И ходих предишната седмица, преди болничния. Т.е. била съм на 8 месеца и 1 седмица. Бяхме в Царево, проверих предварително болниците в Бургас кои са, ако се наложи и така. Последната нощ ме преряза много корема и се шашнах, но с нош па мина и всичко беше ок като цяло.
Да ви питам и аз на колко градуса перете бебешките дрешки и на колко оборота пускате центрофугата?

# 374
Смеете се за упражненията за обръщане на бебчето, но аз ги направих няколко пъти. Така ми се иска да се обърне сега. Баткото беше обърнат още в 21 г.с., а после в деветия месец се врътна още няколко пъти, а си беше едро бебе...
Не знам как ви се ходи на море в тази жега, аз хем съм на морето и още не съм стъпила там тази година.  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт