Септемврийка на мъжО се въси, да фнимаа вече к'ви ги ръси - Тема № 19

• 23 450
  • 745
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Добро утро сладурки   bouquet
Choch_KA добре дошла в къщи!Отдай се сега на една хубава почивка и никаквиболници за никой до финала  Heart Eyes
Седмаче На мен за първи път ми слушаха тоновете миналата седмица като бях на консултация и сега съм чак на 31 пак на консултация и лекарката каза че от Август месец в седмицата по 2 пъти ще трябва да ходя да ги слуша ама ще ходя кво да правя Simple Smile
Това за отстъпката в ДМ не го знаех,но другата седмица имам рожден ден та може да се възползвам и да купя това онова за бебето  baby_neutral
Аз от началото на бременността не нося сутиен а си нося спортни бюстиета и се чувствам много добре,направо незнам като родя как ще свикна пак с сутиените ама ще видиме  newsm78

# 346
  • София
Сетих се нещо - мимичета, влизате в 8 месец, когато сте на 30 седмици и 1 ден, а не на 31 седмици Wink  Тогава започвате 8-мия месец, нищо, че първата седмица все още не е изпълнена.

Няма никаква полза от запасяването с памперси.  Изобщо не знаете в кой момент ще му станат малки на бебето или пък ще направи реакция към тях, например...  Купувайте си нов пакет тогава, когато ви свършват наличните.

Тоновете всеки лекар преценява различно кога да започне да ги следи.

# 347
......
Пуснах прахосмукачка. Вир вода съм цялата. Заболя ме и кръста. Полегнах малко
Матракът пристигна. Притеснява ме това, че трябва да е навит на руло, а този са ми го изпратили ''изправен''. След малко ще разопаковам найлона да го видя. От Рошко поръчах и огледало за обратно виждане за в колата на Besafe.

Pukanka , имам въпросния несесер. Според приятелка, която има две деца четката за коса е твърда и аспираторът за нос е широк. Изпробвах термометъра и мери много бавно.

Поръчах от продавалника стерилизатора за микровълнова на Томи Типи с 20лв. по-ниска цена от магазините.

# 348
Рано рано сте се разшетали Mr. Green аз още не мога да си отворя очите Tired
Бебето снощи само ме рита и падна едно събуждане, сега ще готвя, и послее може да си дремна малко Embarassed
Амели, Ива може да е сънувала кошмар, не се сърди на детето, ще се синхронизира всичко малко по малко Peace
Веселото, браво бе ти вече си готова за старта baby_neutral
Памперси, само два пакета ще взема за начало,после ще видя как реагира бебето  bowuu

# 349
 Ау, Ани, недей така. Има още много време.  Grinning Нямаме си креватче и скрин. Всичко е разпиляно по кашони. Незнам кое къде е.
 Звънях в офиса на Магнифлекс. Казах, че матракът не е на руло. Очаквам да ми се обадят. В Хиполенд ги продават на руло същите матраци. Притеснява ме това, че е разопакован и е стоял неизвестно колко време в дадена форма.

# 350
Веселото мерси за инфото , значи добре съм се ориентирала, да не го взимам ами да си  купя джаджите  по  отделно  Peace
Успех с матрака и дано нямаш проблеми, може да са го изправили непосредствено преди доставката.Нямам идея.... (честно казано аз не бих обърнала внимание ако ми го доставят "изправен")

# 351
  • София
Появили са ми се едни тъмни петна на ареолите на гърдите, знам че е нормално самите ареоли да потъмнеят и т.н., но при мен са по 1 по-тъмна ивичка ок. 2см и е абсолютно симетрично на двете гърди. Аз си мисля, че е нещо нормално, но мм мрънка да съм питала. Мястото не съвпада с минаването на банелите и шевовете на сутиените и не е от тях, та при някоя друга да го има това или да сте чували како може да е? На док съм чак края на месеца, а не ми се звъни

new leaf на мен ми се появиха също по ареолите едни петънца, но са по скоро като пъпчици, онзи ден ги забелязах, но за късмет на следващия ден бях тъкмо бях на училище за родители и лекцията беше за кърменето и жената обясни, че тези пъпчици са нормални, даже от тях излизало нещо почти невидимо, което омазнява зърното и дори имало мирис, който наподобявал на този на плацентата и така бебетата се ориентирали при кърменето в началото, т.е подготвят се зърната за кърменето (надявам се добре го обясних). Та ако е нещо подобно няма нужда да се притесняваш! И все пак може да се консултираш с доктора ти!

# 352
Здравейте и от мен пупици   bouquet
ох много ми е бавен нета, а от работата ми изпратиха доста работа  ooooh!
Лек и усмихнат ден ви пожелавам  Hug, по късно ще ви чета  Hug Hug Hug

# 353
Честити бебчета на мама Hut! Да са живи и здрави и бързо да се приберат при мама и тати  Flowers Four Leaf Clover

Петя, честит празник и от мен с малко закъснение! Всичко най пожелавам на малкият батко и цялото ви семейство:)

Веселото, не се ядосвай за Икеа. В момента ремонтират къта за деца и реално има малко неща изложени на изхода преди касите. Мисля, че след 27 Юли ще открият новите декорации.

Аз направих две посещения до там за кутии,джунджурии и вакумиращи се пликове, защото оптимизираме багажите и освободих скрина за бебето.
Харесах си легълце и вчера го купих, защото видях че е последното в склада.Имаме вече и матраче на Магнифлекс.

Та в някой от следващите дни ще разопаковам покупките и ще се похваля с малко снимки и аз Simple Smile

Последните пет дни много се уморих, но приключихме с ремонтите. Досега винаги аз съм боядисвала и лепила тапетите, а сега като се наложи това да го прави мъжа ми се хванах за главата. Добре, че започнахме от коридора и като го видях, че колкото и да се старае не му се отдава си довърших нещата сама. Хола ще изчака за нов латекс още една година, ако беше започнал да боядисва от там щях да се видя в приключения.

Сега ще се опитам да ви изчета, защото темата е пораснала главоломно за няколко дни. Хубав ден на всички!  bouquet

# 354
Здравейте коремчета !  Simple Smile
Много ми е горещо и от там желанието ми за каквито и да е дейности се свежда до никакво ! Crazy
Тези дни съм запланувала доста неща да свърша ...да видим дано поне половината да успея .
Веселото честито за новите придобивки   bouquet
Sleeping beauty , е обяснила много добре за памперсите . И аз точно за това харесвам тези на Памперс , някак си по-компактни са и са много мекички . Миризмата мен лично не ме е дразнила  Peace  
Моите зърна вече също имат много пигментни петна . Няма страшно , после изчезват , както и линята от пъпчето до пубисната кост ( Линия Негра мисля , че се казваше ) . Забелязах , че на мен вече започна да ми се появява. С помоща на огледалце разбирасе , че иначе нищо не виждам от пъпа надолу  Mr. Green
Чочка, честито и на теб за пристигналата пратка !  Аз видях такъв комплект на Томи–Типи в продавалник и ми се стори на много добра цена . Сега още се колебая дали да взема такъв , дали да е на Авент , или просто да взема две по-евтини шишета на първо време  Thinking После ще ви уведомя какво решение съм взела , че аз за тези шишета вече съм отделила толкова време в размисли и страсти а още не съм го изумувала  Mr. Green
Да ви кажа този път и аз мисля за раждането от много по-рано , или просто съм забравила тогавашните си притеснения и сега ми се струва всичко още по-вълнуващо .
Добре , аз да се спирам , че през това време докато пиша моята принцеска е решила да изкарва всичко от шкафа си и да пробва дрехи ....мама пак ще подрежда какво да се прави деца , искат си своето . Аз съм на мнение , че главно ние трябва като родители да се  водим по децата и да се съобразяваме с тях а не те с нас .  Peace
Хубав ден на всички  Hug

# 355
  • Пловдив
Добър ден. Снощи ставах на всеки два часа до WC. Омръзна ми вече. Изтръпват ми и ръцете ужасно. Сутринта се претеглих, че 2-3 дни пропускам и съм в шок и ужас.  #Crazy Отидох и на консултация. Хайде и там на кантара, че и докторката ми се скара. Качила съм 3 кг за един месец. С моите принципно много кг, хич не е добре работата. Моя бобчо си расте, според нейния ехограф си отговаря на седмиците, но не се е обърнал. . Викам нали ще ме режат и без това, тя вика-да, ама може и на дълго, ако си остане с дупето надолу. Изписа ми Магнерот, някакви витамини и да лежа по 2 часа на ляво на ден, за да се обърнел. Забрани ми да ям тесяно, сладолед и сладко.  Sad То не, че досега много съм и яла. Въобще съм нещастна и естествено откакто ми каза да ям по-малко ми се яде страшно. Кръвното ми пък е 100/60. Не си закусвала явно ми вика АГ, аз викам-не, даже и кафе пийнах. Шантава работа.
Веселото, честити придобивки. Със здраве да си ги ползвате.

# 356
  • Пловдив
На мен пък една позната ми каза да съм стояла на четири крака та да се обърнело бебето  Joy
Установих, че това е доста удобна поза за мен, защото бебето не ми тежи, не ми убива и не притиска нищо, гравитацията си го поема. Позачудихме се с ММ дали да не сложим куки на тавана да опънем каиши и да вися така по цяла нощ та да се наспивам.  Joy

P.S. Ето порових за статийка
http://www.bg-mamma.com/index.php?action=article;id=4170

Последна редакция: вт, 09 юли 2013, 12:54 от DianaR

# 357
Петя, не се притеснявай за кг, важното е че бебчо е добре.Като гледам и аз доста съм качила + 17 кг - ще видим утре и на мен какво ще ми кажат. Аз като почти цял ден лежа на ляво, защо бебо е седалищно newsm78

# 358
  • Пловдив
Честно да ви кажа, има достатъчно време да се обърне. Все още съм в 7 месец. Големият ми се обърна в 9 месец чак. Беше доста болезнено обръщане. tania_tsvetanova, аз общо не съм качила много уж, но за месец било много. Не се притеснявам особено. Всичко ще си дойде на мястото.  Simple Smile DianaR, някой беше дал линк за някакви пози за обръщане, сега ще се разровя назад. На мен така ми се спи по корем.  Tired И пак казва-има време да се обърнат бебоците.

# 359
  • София
Има упражнения за обръщане на бебето и наистина се застава на колене и лакти.

Общи условия

Активация на акаунт