Септемврийка на мъжО се въси, да фнимаа вече к'ви ги ръси - Тема № 19

• 23 457
  • 745
  •   1
Отговори
# 495
Йоана,палчета и от мен. Всичко ще е наред,предполагам,че е някаква грешка. Да пишеш после как е минал прегледа  Hug
Fosha,Успех и на теб   bouquet

# 496
Сохо и аз мисля, че е прекалено, четох че само допълнително изплакване трябва, а ако всички дрехи переш с бебешки прах още по добре Peace

# 497
  • Пловдив
Добър ден.
ioana_g, всичко ще е наред с беба. Ще видиш. Стискам палци и на краката.  Hug
soho doll, отделно се перат бебешорските дрехи. Поне до 6 месеца ги перях отделно. Бельото гладех до 1 година задължително. Отделен сушилник не виждам защо да трябва. Но , ако перем с един прах не се отменя правилото. Някои твои дрехи с бебешките става да се перат. Примерно повърнати блузи и разни такива красоти, но на другите дрехите не.

# 498
Здравейте!

Йоана стискам ти палци. Спокойно всичко ще е наред.

Аз дрехите ги перях отделно и сега така мисля да правя.

# 499
  • Gone with the wind
Мисля, че въпросът на Сохо не беше за отделното пране, а за сушилника и легена ...
Поне аз така го разбрах  Simple Smile

# 500
  • Пловдив
Може ли някой, който има стара баба, да я пита едно време като някоя мама си е нямала кърма, ама е нямало и тем подобни адаптиращи млека как си е хранила новороденото  newsm78
Взе, че ми стана интересно, ако нямам кърма дали има някаква алтернатива за храненето на бебето освен с адаптиращо мляко.

Йоанка чакаме хубави новини.  Praynig

P.S. Хайде мамчета вкарайте малко въобръжение и дайте предложения за заглавие на новата тема. 

# 501
Здравейте!
Влизам да пожелая успех и стиснати палчета на Йоанка. Дано всичко е наред, а за докторката ти - поздравления, че те мисли. Вече са малко такива лекари.
Аз имам едно притеснение - нещо не го усещам нашия юнак така активно да ми шава из корема ... Утре в 9.30 съм на консултация, дано всичко е наред  Praynig

# 502
  • Пловдив
ku4o, може и това да е питала. Ама бременнен мозък чете, каквото си реши.  Mr. Green Няма нужда от такава стерилна история чак. То бельото не трябва да се смесва, а и нали се гладят нещата в крайна сметка. Иначе сушилници, щипки- няма нужда. Леген може да си измиеш с гореща вода и малко белина, ако си имаш и  пак става.  Peace
DianaR, с квасено мляко са ги хранили децата, с мляко от друга майка кърмачка, с козе също. Ама тогава рядко е имало да няма мляко майката.
До септември не остана, но пък първо ще опостушим бостана!
Имаме си нова дарба-до септември ще сме като мама Барба!

# 503
Здравейте момичета!
Влизам на бързо да ви почерпя с една виртуална   party023 и кафенце за рожденния си ден!
Излизам по задачки и после ще ви дочета!
Стискам палци на Йоанка! Всичко ще е наред, не се тревожи!  Hug

# 504
Лемонче, честит рожден ден! Всичко най-хубаво ти желая   bouquet
Пете, пак избухна, това с мама Барба е много яко  Joy

# 505
  • Пловдив
LemOn, честит рожден ден! Много здраве, късмет, успехи, любов, сладко бебче и леко раждане ти желая! Весел празник!  Tada
Tanishte, аз вече си приличам на нея едно към едно. До септември ще стане страшно... Blush

# 506
Успех на на Йоана , вярвам че всичко ще е наред  Peace
Аз въобще няма да си усложнявам живота с такива гимнастики като отделни сушилници , отделни легени , отделни кошове за пране и.т.н. То по тая логика да не си гушкам бебето щото да не му предам някоя и друга бактерия. Важно е единствено дрешките да нямат допир с бельото на майката /бащата . Първо ще му изпера дрехите отделно за да си ги подготвя . После няма да се ограничавам от това да пера заедно дрехи , без бельото пак повтарям . Няма и да гладя всяка една дрешка ,само дрехите , които имат необходимост от гладене . Кожата на човека има така наречената водно-липидна мантия , която е кисела среда . Кисела е за да може попадналите бактерии в/у нея да умират . Природата си е помислила за всичко  Peace  На скоро четох някаква статия ,в която се съветваше да се гладят дрехите даже и ако се използва сушилня  Rolling Eyes   Mr. Green
Памперс , хайде почвай вече с бебешките приготовления , стига толкова учене Hug  Честито на ТМ за юбилея   bouquet
Аз не съм спала тази нощ , легнах си на зазоряване и спах до към 11 , много кофти се получи , защото сега главата ме наболява , чувствам се уморена и съм малко кисела . Сега изпих едно кафе и ще се мятам , че в къщи благодарение на моето диване винаги има нещо да се прави .

О идвам да дописвам ...
Lemon, Честит рожден ден ! Много здраве ти желая , успехи , любов ... И най-важното пожелавам ти едно изключително здраво и щастливо бебе   bouquet Hug

Последна редакция: чт, 11 юли 2013, 12:18 от sealover

# 507
Йоанка, стискам ти палци и аз и вярвам че всичко ще е наред Hug
Лемонче , а на теб честит рожден ден и на през септември живо и здраво бебче   bouquet

# 508
Здравейте, коремчета Hug Да ви се оплача - продължават да ме мъчат киселини и лошото е, че вече не знам и не мога да разбера от какво ми се получават. Заредила съм се с газирана вода и постоянно пия Confused А искам да ви питам, ако някой знае...дали когато имам киселини, това дразни и бебето newsm78
Ioana стискам силно палци всичко да е наред с твоето бебче Praynig Пиши като минеш прегледа, че и ние се тревожим заедно с теб Confused
Ени-тка и аз не мисля, че в случая на Ioana става въпрос за пари. Д-р Марков е достатъчно известен и добър специалист, за да чака някой колега да му прехвърля пациенти уж по спешност. При него винаги графиците са пълни с месеци напред.
DianaR едно време, когато майката не е имала кърма, са хранели бебета с козе мляко - то било уж най-близко до майчиното.
Lemon  newsm59 да си жива, здрава и много щастлива мама! Желая ти най-послушното и пухкаво бебче на термин  bouquet

# 509
Може ли някой, който има стара баба, да я пита едно време като някоя мама си е нямала кърма, ама е нямало и тем подобни адаптиращи млека как си е хранила новороденото  newsm78
Взе, че ми стана интересно, ако нямам кърма дали има някаква алтернатива за храненето на бебето освен с адаптиращо мляко.

С кисело мляко през комунизма нашите майки. Още си спомням като малка като видех в магазина някой да взема по 10тина кисели млека и майка ми обясняваше, че явно има бебе човека.

Майка ми също ме е отбила на 6 месеца за да ме храни с "много по-хранителното" кисело мляко. А колко болести и алергии е донесло със себе си това хранене с кисело мляко на няколко месеца през комунизма  ooooh! Сега се отрича напълно. Да не говорим че напоследък има и съмнения, че може да отключи диабет при децата  Crazy

АМ все пак е доста обработено и не така агресивно, така че си добра алтернатива на кърменето, ако наистина има проблем и не може да се кърми.

Общи условия

Активация на акаунт