Септемврийка на мъжО се въси, да фнимаа вече к'ви ги ръси - Тема № 19

• 23 425
  • 745
  •   1
Отговори
# 480
 Добро утро коремчета!
 Йоана , стискам палци с бебенцето всичко да е наред! Според мен няма нужда от притеснения.
 Смятам да си боядисвам косата днес, а колко ме мързи и не ми се занимава.  Tired

# 481
Нямаше ме няколко дни и сега ще се опитам да наваксам. И без това съм станала рано. Ще ми правите компания за закуската eat

Изпитите минаха и сега чакам резултати и диплома  Mr. Green
На милото юбилея също мина много добре и той остана доволен от изненадата, която му спретнах, а аз съответно - още повече.   party023 Да ви почерпя за негово здраве.
Идните почивни дни ще разчистваме детската  newsm75 и започвам и аз да се отдавам на бебешка подготовка. От кога го чакам този момент!?!

Иначе бебчо е добре. Последно никакви килограми не съм качвала за сметка на коремна обиколка  hahaha А на дребното определено вече му е много тясно - коремът ми си има свой ритъм и живот  Mr. Green . В края на месеца ще ми издадат 45 дневния и от 7-ми август започвам посещения в болницата всяка седмица.

lokresiq, хората си нямат работа и само се чудят от къде каква интрига да завъртят.  ooooh! Дори и в семейството имаме такъв индивид, с който не кумуникираме повече от година, но пак си намира информация и поводи за сплетни. То на такива хора са им малки душиците и сами се ядат вътрешно. Нямат щастие и спокойствие, за това не ги мисли. Mr. Green

Dund1chk4, честито! Само прекрасни мигове да имате в новото жилище!

Абе девойки, как ви се учи?! Вярно и факторът пари не е малък, ама.......аз като чуя за учене вече и  smile3511 Толкова ми е писнално. Като се замисля 23 години все уча.....ама файда от цялата работа не виждам, честно казано. hahaha

# 482
Здравейте момичета,
току що ми се обади моята лекарка. Каза, че още ме мисли от вчера и ме накара да се обадя при Марков и да си запиша час за ФМ да ме види. Обадих се, като казах че е по спешност и успя да ме запиши още за днес за 13h. Ще пиша като се върна с положителни резултати.
Благодаря ви за подкрепата, значи много за мен Hug

# 483
Йоана , стискам палци всичко да бъде наред!  Hug

# 484
ioana_g ,дано всичко е наред.Но малко ми звучи като моята история.Моята докторка уж ми каза да не се притеснявам,ала-бала,а после веднага да се обадя на еди-кой си доктор(ама на него,не на друг!!!).Естествено да си платя ... Успокой се,стискам ти палци,наистина всичко да е наред.

# 485
Здравейте, аз пак не съм се наспала, това взима да ме дразни, въртя се по цяла нощ, даже и беба се събуди Stop
Памперсче, аз си учех и преди да забременея, ама ми остана една година да завърша, за магистратура нз дали ще карам, ще решавам на място Mr. Green
Йоана, аз мисля, че всичко е наред, но ти стискам палци и док да ти каже същото Peace

# 486
  • София
Не мисля, че в този случай става въпрос за пари.  Йоана, стискам ти силно палци Hug Hug Hug  Браво на лекарката, че не е оставила нещата така Peace

# 487
  • Gone with the wind
Йоана, стискам палчета да е фалшива тревога и след прегледа при Марков да се хвалиш с добри новини и хубави резултати  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

# 488
  • София
Йоана, палчета и от мен! Въпреки, че съм сигурна, че няма нищо тревожно.

# 489
Добро утро
Йоанка успех и от мен  Flowers Four Leaf Clover ще те чакаме след прегледа успокоена и с добри новини.

# 490
Здравейте момичета!
Само минавам да пожелая хубав ден на всички ви, стискам палчета на Йоанка и отивам в кухнята   chef

# 491
Йоанка, всичко ще е наред, спокойно!!! Ние ще ти изпращаме положителни емоции! Памперсче, радвам се, че юбилеят е почетен както си му е редът! Ииии, дойде моментът за бебешорски приготовления - честито! Само хубави емоции да имате вече! Връщам се да ви чета!

# 492
  • София
Момичета, навсякъде пише, че бебешките дрешки се перат отделно. Трябва отделен от нашият сушилник, леген... А ако пера всичко с един и същ прах за пране пренебрегваме ли тези правила, или не?

# 493
Здравейте и от мен мамчета   bouquet
Вчера не се чувствах добре и съм ви по изпуснала , връщам се да ви чета  Hug
Лек и успешен ден на всички и успех на прегледите Hug Hug Hug

# 494
  • Gone with the wind
Сохо, поне според мен някои неща са прекалени. Щом трябва отделен сушилник за дрешките, трябва ли да имам отделна пералня за тях, а щипки?
Мисля да купя една кофа с капак за дрехите на малката, да не седят в общия кош за пране и до там - няма да се вталявам прекалено, не мога, а и не мисля, че трябва да й подсигурявам абсолютно стерилна среда

Общи условия

Активация на акаунт