Септемврийка на мъжО се въси, да фнимаа вече к'ви ги ръси - Тема № 19

• 23 403
  • 745
  •   1
Отговори
# 600
  • Пловдив
Откакто АГ ми каза да огранича тестяното ми се яде 3 пъти повече. Предимно тестяно.  newsm03
Снощи съм си обула едни нови гащи, че нали ги няма децата и се мотам по тениска из нас, и ММ вика кви са тея бабашеки гащи?  #Crazy Викам ти в 7 месец бременна очакваше по жартиери ли да дефилирам наоколо? Animal Pig

# 601
За почерпката, Петя е много права - сладкото им е  омръзнало, по-добре нещо солено, няма да давам примери да не ни се прияде Simple Smile
И аз не съм привърженик на чорапогащите.

# 602
Пете, може и да е очаквал човека! Wink
Аз казвах ли ви моя мъж в родилното как ми донесе прашки! като му казах ,че ми е свършило бельото. Той ме е виждал само по прашки,на простора висят само прашки и човека хабер си няма,че съществуват и други модели бельо, хеле пък че и аз ги притежавам.
Поне стана смешно, доктора ми ги разгледа с интерес и дори си избра модел, който да си обуя на сутрешната визитация  Mr. Green

# 603
хехех Петя и Амели направо ще падна от стола от хилеж  Joy hahaha
За почерпката и аз незнам - не сме мислили. На частно съм и аз .. ще видим в движение какво ще измислим.
В Щерев дават ел. помпа индивидуална и не мисля да си нося моята ръчната  newsm78 ако се наложи ще ползвам ел.
Така като гледам описанието на нещата, които осигуряват в болницата май само баб. гащи и превръзки ще са ми необходими ...
аа забравих да кажа за чорапогащника - моя близка роди в началото на декември - две седмици след като се роди ходихме да я видим - малката си беше по чорапогащник и памперс. Малкото видимо си се чувстваше добре - спинкаше си. Аз бих използвала чорапогащник особено на 3 -4  месечно бебенце според мен няма пречка.

Последна редакция: пт, 12 юли 2013, 12:49 от Pukanka_

# 604
Аз пък не съм качила 2 седмици и едно килце, викам екстраааа, отивам на преглед и то се оказва ,че и бебчо не се хранил и сега не се радвам. Защо така неще да се храни....незнам  newsm78
Беше напред със седмица ,а сега си е точно в седмицата , изостанал е   Cry
Колкото до багажа за болница,ще си взема най-важното,а после мъжо ще ми носи,без това ще идва всеки ден. До колкото чух ,в болниците се мръщели като видят много багаж и не отговаряли за него, не говоря за частните болници

# 605
-Petia-,  хахах имаше един лаф, че със задълбочаването на връзката се променя и дълбочината на гащите Simple Smile

За болницата аз си имам една раница, която ползвам за ръчен багаж и мисля да се събера в нея.Дрехите за изписване няма нужда да престояват в болницата и ще ги приготвя отделно.

Относно подаръците съм в голям размисъл. За дежурните ще поръчам къп кейкове с декорация, но на доктора ми искам да е нещо лично. Идеята на Амели за писмо ми допадна Simple Smile

Йоана, радвам се за добрите новини.

При моите килограми уж е нормално да не наддавам, но се притеснявам всеки път дали бебето расте. Качих 3 за първите три месеца и от тогава не съм мръднала. Все си казвам - е от този месец започва голямото дебелеене, ама и в седми месец не се случи.

На 17ти ми е часа за последната ФМ и нямам търпение да ми кажат, че е пораснал Simple Smile

# 606
Привет и от мен, вчера нямах нет, и вие сте изписали света.Не мога да ви смогна да прочета, пък и не запомних много  ooooh!
Йоана, радвам се, че  при теб всичко е наред!
Танище, чакаме резултати от прегледа!
Аз да се похваля, че инцидентно се сдобих с час за ФМ днес следобед ( бях се записала за другия петък ) и сега съм много щастлива и на тръни, дано всичко е наред. Стискайте палци! Ще се появя по-късно за отчет
  Grinning

# 607
Лигла ще стискам палци, всичко ще е наред!

# 608
  • велико търново
добър ден мам4ета,как сте,стискайте ми палци утре 4е ще ходим на Плевен да ни погледнат на ехограф да видим колко сме пораснали за 2 седмици 4е нещо изоставаме с седмиците и ми е малко притеснително  Cry някой знае ли какво ще стане ако бебето не датдава колкото трябва  Rolling Eyes

# 609
Привет мривет, дами!

Йоанка, чудесно! Снощи късно отворих само да видя дали си писала и си легнах спокойна  Laughing Попаднала си на лекар, страхотно! Аз по същата причина си харесвам моята дето ми изроди Стела и исках пак при нея, ама и тя скоро ще ражда жената, та няма начин...

Пуканка, ми то и превръзки няма нужда да си носиш, там дават. Даже не дават, ми в коридорчето има един гардероб с консумативи и като ти трябва нещо сама можеш да се обслужиш  Grinning Нощниците също са там и когато си пожелаеш - сменяш. И аз мисля само бабешките гащи да си нося, джапанки, бебешки сапун и четката и пастата за зъби (нищо че и това дават). БИх ти препоръчала джапанки да си вземеш, щото еднократните там не са много удобни.

Амели, той и моя мъж така ми беше донесъл някви гащи - първите дето му попаднали пред очите, та трябваше пак да носи на другия ден.  hahaha Аз си бях взела някакви еднократни на ЧИко, ама бяха много гадни и едва ли не по без гащи седях, докато ми донесе.

Пете - ти другия път гола тръгни, може да е по-доволен  Laughing

Аз днес бях на тонове и на преглед - всичко е ок. Бебо дори е наваксал изоставането от 2 седмици, дето имаше по едно време. Вече е 1.3 кг горе-долу, което звучи мижаво на фона на вашите, ама аз нали съм хванала последния септемврийски влак, та нормално. Разположил се е от лявата страна основно и там го усещам напоследък. Преди седеше отдясно. Всичко е добре и съм спокойна сега да си отивам на море.

Вчера стягах багаж за морето, не целия - но половината. Лека-полека, цял ден и накрая се оказа, че ме стегна корема. То аз до обяд си поработих малко, следобед - багажа, а привечер даже сготвих. ВЪобще - ползотворен ден беше  Simple Smile

Почерпките - според мен е по желание. Ако се притеснява някой от това дали ще му обръщат достатъчно внимание - тя черпнята и без това накрая се дава, така че няма как да повлияе на отношението. На моята лекарка, на другия лекар, който оперираше и на анестезиолога подготвихме по един комплект - бонбони, бутилка и не знам още какво имаше там. А на екипа - торта донесоха нашите и бонбони. То и вие сте прави, че им е втръснало от сладко и от бутилки... Нещо оригинално ако можете да измислите - най-добре. Аз тоя път ще видя какво ще правя, още не съм го измислила.

Между другото да спомена - може да кажете на близките като идват да ви видят в болницата да не влачат китки, щото и без това не разрешават. На мен не са ми носили, но в коридора беше пълно с букети, които увяхваха докато дойде време за изписване.

Засега това от мен!
 Hug

П. С. Слипинг Бюти, как изкарваш, нещо не се обаждаш. ДОйде ли ти ваканционното настроение?

# 610
Момичета, благодаря ви много за поздравленията!   bouquet
Йоанка, чудесни новини! Сега се успокой и прекарай следващите седмици в очакване на събитието и приятни приготовления!
Чакаме Tanishte да каже какви ги върши малкия юнак вътре. Simple Smile
Анни обещах да те информирам! На магазина срещу ДСК, където поръчах спалното бельо се справиха чудесно! Много хубаво са ги ушили и доста евтино излязоха. За сравнение- проверих във Варна- струват с по 10 лева отгоре на комплект чаршафи.
Магазинчето срещу кино Москва, до Рая е Naughty ooooh! Поне на мен ми нищо не ми допадна. Лошо качество и лошо обслужване.
Магазина до Рила е добре зареден, сравнително ниски цени и богат асортимент. Майка ми ще купи някои пижамки от там, че нямаше в моите предпочитани цветове в момента.
Но "Бебината" май ми остава фаворит в силистренските магазини Wink

# 611
Лимонче, ясна работата, ще поръчвам масово от интернет Mr. Green аз и за това не обикалям магзините, че се изнервям колко боклуци продават Hug

# 612
Здравейте мами , надявам се всички да сте добре  Hug
Влизам само да ви почерпя   party023 newsm38
Днес имаме годишнина от сватбата
С ММ се обичаме вече 5 години  Laughing
Утре ще наваксвам с четенето  Mr. Green

# 613
kotkincho  благодаря за съвета Simple Smile друго си е да получа инфо от първо лице  Wink
nenimira  честита годишнина   bouquet много обич и разбирателството да цари във вашата къща Simple Smile

# 614
nenimira честита годишнина, а подаръка септември newsm30

Общи условия

Активация на акаунт