Септемврийка на мъжО се въси, да фнимаа вече к'ви ги ръси - Тема № 19

• 23 491
  • 745
  •   1
Отговори
# 120
Ани,Кучо честит 8 месец !   bouquet
Амели браво на такива хора ,с кеф да си ползвате нещата !
Голямо обикаляне беше днес ,сега мързел или да спретна един таратор  newsm78  chef
Веселото честито превозно средство , да му се радваш още повече пълно Grinning
Ени-тка ама и тая дорторица ... #2gunfire Защо ги влече да изкарват акъла на хората ?!
Петя за парти в Мак Доналдс ? Имат забавни игри  Wink

# 121
Здравейте и от мен пупинки   bouquet
Връщам се да ви чета и без това навън започва буря и явно няма да се излиза  Hug

# 122
Вчера така и не заваля  Cry А днес , всичко се пука от жега . Главоболието естествено е на лице , както и сънливостта  Tired Едвам се надигнах преди малко да измия чиниите , да прибера прането и да помета пода . А толкова неща все планувам  Mr. Green
Туитито, ще е голям майтап ако накрая категорично отказват бибата  Mr. Green   Joy

# 123
Здравейте, коремчета Hug Аз от вчера имам гости и нещо не мога да се включа в новата тема, а вие хич да не е сте си пописали доста Crazy
Sophie малко на патерици, но честит двоен празник Grinning Да си жива, здрава, леко бременеене до финала и пухкаво бебче на термин  bouquet
Anni да не ти дойде в повече биричката hahaha Ето вече си имате и почерпка за след раждането на бебчо Joy Ако искаш да ти дам адрес, да пратиш малко и към София да се почерпим с другите мами Joy
Choch_KA всичко ще бъде наред, само си кротувай и си почини хубаво в болницата. Казвала съм и преди, но аз в 14 седмица точно след менструални болки прокървих. Тогава АГ-то каза, че няма нищо притеснително и нямало нужда да ме вкарва в болница, но аз настоях и ми беше много спокойно. Ако си бях в къщи щях само да го мисля. Колкото и да е неприятно в болницата, по-добре да си под наблюдение. А за лекарствата, които ти дават определено е хубаво да знаеш какво и кога пиеш. Аз моите ако не си ги следях щяха да ми пропуснат половината лечение и да ми сложат една и съща инжекция два пъти. А върха беше, когато сестрата дойде и ми вика "Хайде ставай и сваляй сутиена"...и аз  newsm78 питам я защо, а отговора беше..."Нали ще те водя да ти правят кюретаж". Естествено сестрата беше объркала стаите, но ако човек не е запознат с някои неща, ще го осакатят. Всякакви хора има. Надявам се да не те притесня с моята история Blush Следи си лечението, макар и да е тяхно задължение и стискам палци Praynig
Веселото като я получиш ще показваш снимки и чантата да я снимаш да я видя вътре как изглежда и има ли джобчета Wink

# 124
Туитито , благодаря!
Кикито , ще снимам всичко във вторник.  Mr. Green

# 125

Туитито, ще е голям майтап ако накрая категорично отказват бибата  Mr. Green   Joy

Наистина ще е майтап  bowuu ама аз си начесах крастата-на едната пише "Момче е " на другата "Момиче е " и ще си ги пазя за спомен  
RAQSVETLINA прати я таз буря и насам малко  Praynig
Днес с една приятелка гледаме бански в магазина и идва моя позната ,не ме е виждала отдавна и въпрос - Ти да не си бременна?  Shocked  Joy - Не откраднах си диня от долния етаж  hahaha
Ушана на мен ми изписваха Котерпин за такава кашлица, ЛЛ не предложи ли ? Май е на зелена рецепта но помага много !

Последна редакция: сб, 06 юли 2013, 19:15 от tuitito

# 126
  • Gone with the wind
Тутито, и аз вчера имах подобно изживяване с една колежка, не сме се виждали от месеци, не разбрала, че съм бременна и вчера седи име гледа и се пули. Много беше забавно  Laughing
пс - сега се сетих, че преди месец и половина пак имах такова изживяване с един познат, той ми сочи корема и пита "кога" (в смисъл кога трябва да раждам), а аз незацепила "какво"  Joy

# 127
От няколко дена се каня да ви разкажа една смешка, за която се сетих след като Анни писа за дискусиите с леля си относно кърмата.
Случката е с моята леля  Simple Smile Току-що родила, уж се научила да кърми,но една от първите нощи с бебето вкъщи, нещо кърмата я няма. Детето реве, очевидно гладно, в хладилника има само мусака  Laughing. И двамата- леля и вуйчо- хукват към денонощната аптека за мляко.Тичат, пуфтят, стигат до аптеката и вуйчо ми се спира стреснат "Абе,Ванче, ти взе ли някакви съдове за млякото?"  Joy
Човека си мислил,че ще му доят мляко от крава сигурно  Laughing

Аз днес доста прекалих с разходките, прекарах близо 3 часа без да поседна някъде и като се прибрах вкъщи,че като ми призля...Бебето определено обича да го люшкам като се движа и се бунтува като поседна или полегна. Майка ми вика "Ааа, ти внимавай с това люшкане,че тя после като се роди,ще иска същото - не само,че ще я носиш на ръце,ами ще трява и да се разхождаш из стаята". Нищо ново под слънцето,мисля си аз, с Ива беше същото. Но как, аджеба, да внимавам и да го предотвратя?  Simple Smile

# 128
Здравейте момичето, цяла тема и половина изпуснах и не съм писала но се надявам другата седмица да наваксам. Не съм спирала да уча тези дни, че в понеделник ми е изпита за медицинска сестра и силно се надявам да ме приемат.
Бебчо е добре, за 1ви път слушахме тоновете, много мърда както обикновенно. Аз общо 8 килограма съм качила и се чувствам като кит на сушата..  Laughing
Останалото около мен само негативизми..
Чочка - бързо да се оправяш  Hug
Лека и усмихната вечер!

# 129
Здравейте мамчета.  Hug Имам един въпрос... Има ли, бъдещи майки, който са късогледи? И ако да, следящия лекар, какво ви е посъветвал, относно раждането? Защото, на мене една позната, която на скоро е родила ме чатна, че нали късогледите не може ли да раждат нормално, та не бях се замисляла, че аз самата съм късогледа. Сега във Вторник, съм на преглед, та ще го споделя с моята лекарка?  #Crazy

# 130
Сподели  Hug Аз съм далекогледа,но въпреки това ще ходя за консулт с очен лекар  newsm78
Ако не се лъжа има значение колко точно са диоптрите,не знам...

# 131
Miimiiнka Има значение дали е голямо късогледството.При мен случая е с много диоптри и са ме предупредили,че задължитлно трябва да съм секцио,тъй като при напъните на нормално раждане има голяма вероятност за отлепване на ретината.Задължително трябва да говориш с АГ-то,което те следи и съответно ако ти препоръча секцио трябва да предупредиш и екипа,който ще те изражда.Надявам се да не съм те изплашила излишно,но просто това е ситуация,която не  е за подценяване.Дано при теб не се налагат такива мерки.

# 132
Хайде и аз в новата тема Simple Smile
Мисля, че като се появи буба и ще я нашляпам едно хубаво - само ме притеснява. 2 дена почти не помръдна, тъкмо да тръгна към доктора и тя подритне леко и реша да не ходя (още на 1 ФМ си й поставиха диагноза "мързел" и не е много активна), а днес дивачето си наваксва едно хубаво  Laughing Следващите дни сигурно пак ще спим и ще й се притеснявам  Simple Smile Инат и мързел ми е от сега

# 133
         newsm44   Първите бебетааа!!!!  Мама hut  e родила на 26.06 ! Да са и честити принцесите Мая и Гергана и с много късмет скоро да са в къщи newsm10

# 134
Miimiiнka Има значение дали е голямо късогледството.При мен случая е с много диоптри и са ме предупредили,че задължитлно трябва да съм секцио,тъй като при напъните на нормално раждане има голяма вероятност за отлепване на ретината.Задължително трябва да говориш с АГ-то,което те следи и съответно ако ти препоръча секцио трябва да предупредиш и екипа,който ще те изражда.Надявам се да не съм те изплашила излишно,но просто това е ситуация,която не  е за подценяване.Дано при теб не се налагат такива мерки.
Да, определено ще кажа сега във Вторник на консултацията. Наскоро разбрах, не бях се замисляла, че съм късогледа, понеже имам очила ама не ги нося изобщо...

Общи условия

Активация на акаунт