Септемврийка на мъжО се въси, да фнимаа вече к'ви ги ръси - Тема № 19

• 23 480
  • 745
  •   1
Отговори
# 270
Tanishte моето е Cangaroo Drift, ама то си върви с количката. Вие не сте ли взели количка, че те повечето си вървят със столчета (ако си споменавала, ще ме извиняваш, много съм разсеяна  Mr. Green   bouquet) Мойто диване пък постоянно ми е в ребрата, незнам рита ли ме или си намества дупето там  Mr. Green

# 271
Soho браво на бебчето Simple Smile ле-ле отличнички 2 кг. Simple Smile
Аз точно щях да похваля моята мома със скромното 1 125гр.  Laughing
Днес ни беше първия запис на тонове Simple Smile леле такива ритници надаваше на апаратурата по корема ми Simple Smile
Аа вече и нашата мома има придобивки  Party малко джунджурийки взехме в бързината в Събота Simple Smile

# 272
Прибрах се аз...купих едно комплектче в 2 части и 2 бодита с къс ръкав...е,нищо не ми хваща окото по-така.Като ме питат момче или момиче и аз отговоря момиче-се започва едно вадене в розово,цикламено,розово,цикламено....аз пук така да не съм му фен на това розовото.
В крайна сметка купих за мен и за Марти парцалки един куп.И Мартин се е побуркал с тези блейдове-голяма мания са тук,че и такова купувах  Wink
И така сега съм капнала,боядисах се и смятам да полегна малко.
А,и ходих при АГ по ЗК да й занеса протокола от доктора,който ме преглежда в петък(вторият доктор,който ми каза,че нищо му няма на бебето)-а тя,с една недоверчива физиономия...едва ли не какво като е професор и като казва че нищо няма-за нея има.Излизам от кабинета и тя ми вика "Еее,дано наистина се окаже че нищо му няма на бебчето,че накрая да не излезе,че др Шивачев греши".И представете си мочта реакция  Shocked #Crazy Rolling Eyes идваше ми да я  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 273
  • Gone with the wind
hixxy, не съм съгласна, че повечето колички вървят със столчета. От моделите, които отговарят на моите изисквания нямаше нито едно със столче в комплекта.
За момента съм набелязала 2 вида столчета - едното е на Besafe, а второто MaxiCosi

Ени-тка, тази докторка е за бой! 

# 274
 С риск да ме сметнат за заядлива затова казах повечето... а не всички Simple Smile И аз си  бях харесала такива без столче, но в крайна сметка намерих такава, която ме задоволява изцяло и си има столче.

# 275
  • София
Tanishte, нашето е към количката Пег Перего, но МаксиКоси знам че са добри и ако не беше нашето сигурно такова щяхме да изберем.

Pukanka, все пак съм 3 седмици преди теб, така че имате време да настигате Simple Smile А за тоновете е много смешно, аз в началото само подскачах, защото като ритнеше и шумът беше оглушителен. Сега вече свикнах, де.

Енитка, не им обръщай внимание. Явно е нещо лично между тях, лошото е че не се съобразява с теб и състоянието ти, а задължително трябва да си излее злобичката към другият доктор.

# 276
Лимонче, аз само в един магазин влизах, там до Рилата, има доста неща и евтини памперси, биберони имаше на промоция, пелени харесах и комплект за количка newsm78 друго не се сещам, казаха ми че на спирката на болницата бил хубав магазина, а за чаршафи в малкото магазинче, между Рая и Капа шиели много хубави шаршафи има и детски работи, ама не съм стигнала до там Peace
Ени, аз ако съм на тебе щях да се върна и да я питам как може да говори така #Crazy, даже и до директора на болницата бих отнесла въпроса Crossing Arms
Танище, зависи от парите, които отделяш, нашето е Макси коси, ама те представляват една пласмаса, стериопор и текстила отгоре, така че каквото си харесаш и ти пасва и на количката взимай и не се задълбочавай много върху това Peace
Да ви се оплача каква съм утрепана, вчера пусках пране и съм го забравила, чак сега го водях, направо нямам думи #Crazy такова нещо не ми се е случвало

# 277
Anni0422 ,точно тя е управител на Медицинския център,може и аз да не съм права,но не ми се занимава излишно да споря и да се нервирам,достатъчно ми бяха последните 2 седмици-такъв ужас и страх не съм изпитвала никога.Ще я изтърпя още малко,само заради болничните.Искаше да ме гледа на видеозона,но аз й отказах-кой знае този път какво щеше да измисли.И ме пита нямам ли намерение да влизам в болница  Shocked ,ми 2ма доктори ми казаха,че нямам работа в болница.И в крайна сметка разбрах,че ако вляза в болница-ЗК й плащат някаква сума,тъй като тя е издала направлението за хоспитализация-сега вече ми е ясно защо за щяло и нещяло вкарват пациенти в болница,не само нас бременните.А тая докторка обича да дава такива направления...

# 278
О, ясна е работата, всичко е за пари #Cussing out как може да говори така. На бременни, трябва да и вземат правата и да не практикува повече, егати ужаса #2gunfire

# 279

Аз съм на вълна столчета за кола, та я кажете вие на какво сте се спрели?

На Ива беше   такова. и в бг магазин
Беше ми подарък от колегите в работата, много удобно,че е комбинирано 0-18кг. Има една вътрешна част, която се сваля и тя е за бебе до 9кг. когато детето порасне, я махаш и си ползваш целия размер на стола. Много хубав дизайн като люлка има и с 4 положения за лежане става за всякакви ситуации. но когато избираш стол, трябва да прегледаш и краш-тестовете на отделните модели и марки, не само цената и цвета  Wink Този нашия беше много солиден и Ива го ползва до четвъртата си годинка, когато...го откраднаха. Сега ако имах пари, бих купила пак същото, но нямам, ама за сметка на това ще ми дадат на заем кошница 0-9 кг ,което ще ми даде около 1 година срок да събера пари за по-голямото столче.
Сега Ива е с Грако бустър и също е много удобен, защото тя продължава да спи по време на път.

# 280
Естреа курсът е езиков - към "Кабината", безплатен е, тъй като кандидатствах миналия септември в Бюрото по труда и ме одобриха. Програмата е "Аз мога повече". Изчаквах да изляза в отпуск, за да има с какво да се занимавам.
Anni, благодаря ти! Още днес отивам на оглед по магазините Laughing
Танище Нашето столче е на Чиполино, тъй като е от племенника ми- ползвано. Не мисля да купувам друго.
Честити принцески на мама ХЪТ Да са здравички и да радват мама и тате!

# 281
О, ясна е работата, всичко е за пари #Cussing out как може да говори така. На бременни, трябва да и вземат правата и да не практикува повече, егати ужаса #2gunfire

И аз това казвам.Ама не е виновна тя-виновни са тези,които я оставят да практикува АГ.
Сори,че ви занимавам с моите проблеми,ама ми олеква като споделям с вас.
Столчето ми за кола или по-точно кошница ми е Еспиро.

# 282
Момичета, ние със Стела в най-големия порой се озовахме в парка. Как дойде изневиделица, тъкмо се оплаквах на другите каква жега е днес и точно 5минути по-късно ни зашиба  hahaha И сега се прибрахме и пекна онова ми ти слънце  #Cussing out

Кучо, благодаря за инфо-то!  Hug Аз още не съм влизала в тази аптека. Но в петък съм на преглед и ще проверя. Даже направо ще купя на джуджечка.

За столчетата, ние първо бяхме с Хаук, но то си беше към количката и е до 9 кг. Ще го ползваме отново. На Стела сега сме взели Чико Експейс, то е средна хубавина, но ние по грешка бяхме решили, че е от най-хубавите (просто бяхме сбъркали модела). Мъжа ми беше намерил един сайт, където се тестват столчета и са подредени по сигурност и удобство, като го сваря онлайн ще го накарам да ми прати линк. Мисля, че Макси Козито е на едно от челните места. Идва малко по-скъпо, но това е една от най-важните покупки за бебето и може да отпуснем портфейла по възможност.

# 283
Мерси за мненията, момичета!
Аз сега чета из нета, гледам краш тестове, аз не завися от марката на количката, тъй като на нашата не се слага кошница за кола, аз и не държа. Засега съм се спряла на едно Cybex, но да видим като тръгна по магазините. Макси Кози е другата марка, за която ще се оглеждам. Видяхме и харесахме BeSafe Izi Go, в момента на промоция, но исках да разпитам. Матрака и столчето за кола много държа да са ми хубави - едното изгражда правилна костна система, другото спасява живот. С всичко друго бих направила компромис.

Ето това намерих, ако на някого му е интересно: http://www.peter.and.bilyana.net/2013/06/10/detski-stolcheta-za- … 4-modela-sedalki/

Последна редакция: пн, 08 юли 2013, 14:47 от Tanishte

# 284
Лимонче, за нищо, ама внимавай кво ти предлагат, че малко обичат да изнудват Mr. Green после да кажеш какво си видяла baby_neutral
Аз също бих взела столче до повече килограми, но мен ме поставиха пред свършен факт и после ще купуваме друго, кво да се прави  Stop

Общи условия

Активация на акаунт