Септемврийка на мъжО се въси, да фнимаа вече к'ви ги ръси - Тема № 19

• 23 481
  • 745
  •   1
Отговори
# 255
  • Пловдив
Добър ден. Днес съм на консултация. Трябва да питам как е разположен бебо, че все забравям.
Дианка, аз задължително искам ВИП стая, за да може ММ да стои при нас по 2 часа на ден. Особено първия ден като не мога да ставам ще ми е много гадно, а и като няма ТВ в другите стаи... И бебчо няма да ми дадат и ще ми е криво сам-сама. Климатик забравих има ли.
sealover, не съм Пуфи, ама да кажа, че аз си извадих ПИК още в началото и съм много доволна. С него си влизаш в сайта на НОИ и виждаш дали се обработва болничния, на каква основа се изчислява и дали е изплатен. Трябва да отидеш в НОИ лично, за да си го получиш, става за 2 минути. Питай на информация, там ще те упътят.
bobito88, виж в болницата ,където ще раждаш какво ще ти искат. Аз лично такъв сутиен няма да си взимам, нито еднократни гащи. Ще си купя обикновени меки сутиени и бабешки памучни гащи, които после ще изхвърля. Те са по 2 лв, еднократните гащи и те идват горе-долу по толкова. Обикновения сутиен се вдига нагоре просто, няма отвори специални, но не пречи да кърмиш. Нощниците трябва да са с копчета горе, за да е по-удобно за кърмене пак в болницата.

Последна редакция: пн, 08 юли 2013, 12:10 от -Petia-

# 256
Добър ден дами!
За 2 дни ви изпуснах и гледам, че много сте изписали. Аз нямам какво да споделя освен, че си поръчах ел.стерилизатор, помпа за гърди и една нощница за кърмачки, всичко това от продавалника. Утре ще пристигнат и ще споделям впечателния. А сега ви пожелавам хубав ден и се връщам назад да чета Simple Smile

# 257
защото и аз се чудя кое ше е по удобно за нас,за нощницата да трябва да е с копчета,и аз се чудих за този сутиен,за подплънките може би в последствие ако наистина имам нужда ММ ще ми донесе,ами аз съм избрала окръжна болница имам списъка,но все пак нали има и други хитринки който е минал от там,и да споделя,помпата също няма сега да вземам,ако е нужно,мисля че общо взето нощницата,чаршафите който са еднократни и един обикновен,чехли,халат някакъв,тоал.принадлеж.и маи е това охх направо е лудница от хубава гледна точка

# 258
  • София
Привет и от мен!
Днес бях на преглед, моята дунда е вече над 2 кила. Вие уморяватe ли се много? Болницата ми е на три спирки, само докато се прибера и то не пеша, и вече съм гроги. Сега не мога да се надигна вода да си сипя. Иначе навън съм много жизнена, мога с часове да се мотам по улиците, но веднъж добера ли се до вкъщи, нямам мърдане после.

new leaf, малинки и аз си хапвам редовно и не съм имала оплакванe, вероятно нещо моментно е било и не е свързано с тях. Иначе имаш палчета от мен за днес.

# 259
Здравейте,
Ох, напоследък не мога да ши изчитам. Хванах се с един онлайн курс и нали съм на гости при мама и съвсем не ми остава време.
Anni още съм в Силистра, та да те питам ти от къде пазаруваш. Да ми препоръчаш някой хубав магазин освен Бебино? А, чаршафчета поръчах от "Кармен" май се казва- срещу ДСК. Страхотен десен, 100 % ранфорс и струват  25 лева. Дано са ги ушили добре. Утре ще ги взема.
Tanishte, матрака е много хубав. И аз трябва да се оглеждам вече за това. Още събирам мнения обаче. Simple Smile
Връщам се да ви изчета, че имам към 12 страници назад. ooooh!

# 260
bobito88 ха честит 8 месец   bouquet
So^Amazing дръж така и никакви болници повече  Hug (до термин де  Wink)
Сега прегледах по големите дрешки и пуснах пералня ,ще ги вакуумирам после, та бебо има повече дънки от мен и баща му зедно  Joy Всички около мен са с момчета та само за бебка ще се пазарува Grinning
soho doll браво ,добре си хапва  Heart Eyes Аз като скитам повече хем сме с кола повечето време и после не мога да стана  Mr. Green То и да седя същата работа ,снощи бяхме на рожден ден и едвам 2 часа устисках ,а краката ми  бяха оттекли до коленете  Crazy

Последна редакция: пн, 08 юли 2013, 13:00 от tuitito

# 261
  • До морето :)
Мисля, че най-накрая стреснах ММ, че след 20 дни влизам в 9-тия, а нищо не сме купили още. Превели са ми заплатата, та сега чакам ММ да си смени шофьорската книжка, че му е изтекла и да идем 1 ден на пазар (сигурно на 22-ри, защото тогава съм на преглед така или иначе, да не обикаляме излишно).

# 262
Аз от известно време съм като парцал.Мога да спя по 24 часа и нямам сили за нищо,а за дълга разходка даже не си и помислям.Иначе бебчето е свръх активно чак се чудя дали бива толкова  Mr. Green
Като почне да рита,да блъска,обръща ли се какво прави идея си нямам,целия ми корем играе  Heart Eyes

# 263
LemOn ако не е тайна сподели за какъв онлайн курс става въпрос,че си търся занимание  newsm03

# 264
soho doll ,браво на твоето момиче!
Аз мисля,че моята също трябва вече да е минала 2-те кила,а за мен това е един вид психологическа бариера, да съм спокойна ако тръгне да се ражда по-рано
макар че знам,че теглото няма отношение към развитието на нервната и дихателната система, ама всеки луд с номера си  Mr. Green )
просто тези мъничките изглеждат толкова слаби и беззащитни, че ти късат сърцето! Едната ми племенница се роди 2,200, а другата 2,500 даже преносена, казвам ви, беше ме страх да ги пипам тези бебенца  Embarassed

В нашия квартал пък една буря се изви,моля ви се,а аз тамън се зарадвах,че денят ще е прохладен и мислех да слеза до центъра за малко текстил за декорации в ремонтираната стая.

# 265
Здравейте момичета!

Аз пак си поспах доста, но така поне минава времето по-бързо.

Петя, успех на прегледа! И аз съм в сряда, нямам търпение да видя как е бебо.

Честито на тези, които влизат в 8-ми месец!

# 266
Естреа и аз понякога съм имам такива движения от страна на бебчо,а тука два три дни е толкова спокоино,когато мърда мн се чудя да ли е норм,като е мн спокойно пак
  tuitito благодаря

# 267
  • София
И аз точно това си помислих за раждането като ми казаха, че е 2 килца.

tuitito, хапва си бебчето, ама и мама няма празно, дори за час  Mr. Green

И тук изведнъж такъв дъжд се изсипа, но вече спря. Аз съм доволна, нека вали и да разхлажда. Не съм очаквала, че ще стигна до там да се моля за дъжд и хладинка през лятото.

# 268
Здравейте и от мен днес Simple Smile
Аз съм на вълна столчета за кола, та я кажете вие на какво сте се спрели?
Сохо, браво на мъничето, расте добре:)

# 269
Петя , успех на прегледа!
Танище , столчето го очаквам утре с количката. Моделът е Izi sleep на Besafe.

Общи условия

Активация на акаунт