Септемврийка на мъжО се въси, да фнимаа вече к'ви ги ръси - Тема № 19

• 23 478
  • 745
  •   1
Отговори
# 285
Здравейте и от мен пупинки сладки   bouquet
З а столчето ние на баткото взехме на бертони от 9 до 18 кг., но сега за бебето взехме и една кошничка от 0 до 13кг. пише и така  Hug
Ох  днес страшна буря страшно нещо беше и ние се возихме цял ден с колата  Mr. Green

# 286
Здравейте и от мен
Тук се раздуха и малко разхлади   Nature Partly Sunny
Столче за кола не сме взели още,и аз се чудя какво  newsm78
Към количката нямаше
Днеска моя бебо кротува
Сутринта обаче усетих движенията му много ниско,съвсем ниско,чак се учудих,но няма как да знам дали не е слязло в таза
Нямам контракции или болки
На 16 съм на ЖК,дано дотогава всичко е наред  Praynig
Сигурно пак се шашкам за глупости  Embarassed

# 287
Nenimira и аз като теб мила, моя бебешок е много кротък днес и само това мисля  ooooh! Сутринта и аз го усетих ниско ,  сега така се е кротнал, ще си взема един шоколад сега  Mr. Greenта да го разбудя  Mr. Green

# 288
вие какви дрешки си подготвяте като за начало,просто наистина незнам какво да купувам толкова много неща има,незнам кое ще ми е необходимо кое не,за мен за бебчо

# 289
Боби, има много списъци в интернет за покупките за бебчо - дрехи, принадлежности и т.н. За болницата - също зависи къде ще раждаш. Пък и никой не може да ти каже кое лично за теб ще е необходимо и кое не, много е индивидуално.
Аз се спрях на столче за кола, поне на 95%  Laughing ще е Cybex Aton. Само трябва да го намерим и в магазин във Варна.

# 290
Танче може и да го има в Рая-та Simple Smile

# 291
  • Пловдив
вие какви дрешки си подготвяте като за начало,просто наистина незнам какво да купувам толкова много неща има,незнам кое ще ми е необходимо кое не,за мен за бебчо
Виж на първа страница има списъци за мама и бебе. Разгледай ги, ако не ги харесаш в интернет е пълно с такива. Това ще те ориентира. Ако решиш, че нещо е излишно питай конкретно ще ти отговорим с радост.
Най-важен е списъка от болницата, в която ще раждаш за да приготвиш сакчето. От там нататък си прецени кое колко ще се цапа за да купиш повече бройки - например нощница за мама - 2 броя.

Аз специално съм взела малко - но пък е достатъчно за да посрещна бебо. Ако нещо после ми липсва татето ще търчи. Ориентирала съм се да купя и нещата според сезона, това което е за есента и зимата ще купувам по нататък живот и здраве. Така си разпределям разходите като например - ваничка, количка, столче за кола може и след това да се вземат, освен ако не ти подарят и/или не ти дадат от приятелки с бебета.
Не се шашкай - попрочети списъка създай си твой и ще видиш после колко е лесно. Трудното е като видиш всички сладки дрешки, коя от коя по хубава и се чудиш дали да не купиш всички  Grinning

# 292
Танище , столчето ни на Besafe е подарък към количката, която взимам на промоция. Ако трябваше да купувам столче щях да взема Cybex Aton 2. Доста коментари по форуми прочетох за тях и смятам, че са много добри. Нашето излиза прекалено скъпо и нямаше да го купим.

Искам да попитам мамите с малки дечица от къде взимате памперси и на коя марка? Засега се насочих към Памперс Премиум Кеър. В Метро примерно по-евтини ли са? Смятам живот и здраве към края на месеца да купя някой пакет.

# 293
Танище Cybex Aton ще намериш в Сладурите- под Операта. На мен също много ми харесват. Гледах ги, тъй като за нашата количка това кошче е подходящото. Но в случая ще ползвам кош за кола, без да го поставям върху количката.

# 294
  • Пловдив
Мен ме върнаха, защото забравих да се обадя преди обяд за час. Пак имаше митинг пред кабинета, та ще ходя утре в 9:30. Като съм гъска така ми се пада.  Mr. Green
Днес или утре и малкият отива малко на село при баща си, та ще го ударя на почивка.
Памперси купувах навремето от Метро. И сега ги мернах на по-добра цена май.  newsm78 За начало мисля да взема от белите, пък после четох, че на DM марката били хубави и по-евтини.
Столчето за кола ми е с количката, мисля че е добро.

# 295
Засега се насочих към Памперс Премиум Кеър. В Метро примерно по-евтини ли са? Смятам живот и здраве към края на месеца да купя някой пакет.

Аз вчера взех от тях от Метро 72 броя - 25,19 лв.

# 296
Веселото, ние започнахме с Памперс Премиум кеър, но при Памперс много зависи от партидите. Трябва да следиш къде са произведени. Стела на два пъти се изрина от премиум кеър-а, пробвах и актив бейби, но те пък от едно пиш и се издуват като балони. В крайна сметка минахме на Либеро. Либерото са шведска марка мисля, много са добри, съвсем малко по-скъпи от памперса.Попиват добре, не се издуват, рядко ми се е случвало да подливат.  Peace Препоръчвам горещо!

Иначе в повечето случаи можеш да купуваш на промоции в различните вериги - почти няма момент, в който в някоя верига да няма някоя марка пелени на промоция, ще свикнеш да си следиш.  Peace

# 297
И аз с Габи ползвах първо Либеро, след това минах на Памперс, но зависи от детето. И от двата вида бях доволна, смених ги заради цената.

# 298
В ДМ имаше намаление на памперси и в Кауфланд често ги намалят, ако намерите намалени кашони, вземете си от тях, по 4 пакета са вътре и излизат изгодно Peace В метро никога като търговец не съм намирала евтини памперси. За сверка оня ден купих блокчета за тоалетната в ДМ с 40-50 стотинки по-тънкажни от Метро. Embarassed Свикнала съм да следя цените Whistling

# 299
Относно памперсите-в началото с Марти ползвах Хъджис и бях много доволна.После смених с Памперс и да ви кажа никак не бях доволна,смених ги с турската им имитация Прима-е,от това останах очарована-мекички,тънички,изключително ароматизирани и имаха едни гранулки които да желират течността.Сега ако има пак от тях в борсата до нас,пак такива ще ползвам.Сещам се също,че бяха евтини,но точна цена не помня.Когато нямаше сменях с Еви бейби,които също харесвах,но те бяха по-дебели.

Общи условия

Активация на акаунт