Септемврийка на мъжО се въси, да фнимаа вече к'ви ги ръси - Тема № 19

• 23 468
  • 745
  •   1
Отговори
# 300
Кикито, направило ли ти е впечатление същите памперси в другите магазини колко излизат?
Петя, точно белите са Премиум Кеър.
Иначе и аз гледам, че пускат промоции постоянно, но не съм се заглеждала в разликата в цените на повечето вериги. От Метро преди две седмици купих стек от шест пакета мокри кърпички на Памперс Сензитив, които излизат изключително изгодно. 15лв и няколко стотинки е стекът и излизат колкото Бочко и подобни. Та затова питам и за пелените.

# 301
Имам една молба! Може ли да сложим на първа страница календарчето със седмиците и месеците, в които влизаме, че сме ги пропуснали Simple Smile

# 302
-Petia-, благодаря ти! Хотел съм си харесала, мъжо обаче, нещо не реагира според очакванията ми  Mr. Green За капак ми боядиса спалнята розова hahaha (цветът се променил) Вече четири часа поправя грешката,но ще си отнесе подигравките Laughing

Аз днес се събудих с червеникави стрии от едната страна на дупето и драмата ми е пълна ooooh! Тъкмо си купих от кремчето на ДМ, за което бяхте писали.  На някого да са му се махнали стриите от мазила? Тези на гърдите ги мажа с различни неща, но без особен ефект. Вече 2 месеца са си червени.

new leaf, палчета от мен Hug

За памперси и аз започнах да се оглеждам.

# 303
За памперсите, миналият път почнах с Памперс, но се изринахме и минах на Либеро. Не смятам да се запасявам предварително с каквото и да е. Този път съм се спряла на Бейби Лов Натур (на ДМ) ето тези http://www.dm.de/de_homepage/babylove/produkte/windeln/nature-oe … -mini-3-6-kg.html и то само с един пакет. Да видя как ще му понесе на бебо. После ще решавам. А промоции, както са казали момичетата, има постоянно. Peace Освен това пише, че са 100% биоразградими. Поне малко да допринеса за околната среда, защото многократни няма да използвам.

# 304
  • София
-Petia-, благодаря ти! Хотел съм си харесала, мъжо обаче, нещо не реагира според очакванията ми  Mr. Green За капак ми боядиса спалнята розова hahaha (цветът се променил) Вече четири часа поправя грешката,но ще си отнесе подигравките Laughing

Аз днес се събудих с червеникави стрии от едната страна на дупето и драмата ми е пълна ooooh! Тъкмо си купих от кремчето на ДМ, за което бяхте писали.  На някого да са му се махнали стриите от мазила? Тези на гърдите ги мажа с различни неща, но без особен ефект. Вече 2 месеца са си червени.

new leaf, палчета от мен Hug

За памперси и аз започнах да се оглеждам.
Аз се мажа с такъв крем от ДМ и тези на гърдите не ми изчезват,но пък на корема нищо все още не ми се е появило и дано и не ми се появят  Praynig
Нашето столче за кола е към количката,но пък ние нямаме кола за сега така че ще си го ползвам като кошница  Wink
Аз като за начало мисля да ползвам памперси на Pufies,защото всеки който питам казвам че е много по доволен от Pampers,пък по натам може да мина на памперси на Ганчев,защото и тях много ми ги похвалиха пък и имаме негов магазин в квартала така че ще ми е удобно да си ги купувам ако ги харесам Simple Smile
Аз днес не успях да стигна до НОИ,защото преди това се видях с една приятелка и то пък взе че стана мноооого топло,после мноооого заваля и се отказах  smile3532 и утре няма да е та може би най-накрая в сряда ще се завлека до там  Laughing

# 305
И аз мислех за Памперс Премиум Кеър,обаче се чудя за размера  newsm78
Вие какви размери ще вземете за болницата или за вкъщи първите дни?
Дали тези 2-5 кг или по-големите 3-6 кг,май така бяха  Embarassed

# 306
  • София
И аз мислех за Памперс Премиум Кеър,обаче се чудя за размера  newsm78
Вие какви размери ще вземете за болницата или за вкъщи първите дни?
Дали тези 2-5 кг или по-големите 3-6 кг,май така бяха  Embarassed

Много хубав въпрос зададе Simple Smile Аз си мисля че 1-цата (2-5 кг) е по подходяща от другите знам ли  newsm78 Да кажат опитните мами Wink

# 307
Кикито, направило ли ти е впечатление същите памперси в другите магазини колко излизат?
Петя, точно белите са Премиум Кеър.
Иначе и аз гледам, че пускат промоции постоянно, но не съм се заглеждала в разликата в цените на повечето вериги. От Метро преди две седмици купих стек от шест пакета мокри кърпички на Памперс Сензитив, които излизат изключително изгодно. 15лв и няколко стотинки е стекът и излизат колкото Бочко и подобни. Та затова питам и за пелените.

Ами Ioana_g беше писала, че в Аптеки Ремедиум са на промоция 26,59 лв. - 78 бр.,намалени от 30,15 лв. Иначе в другите вериги не съм проверявала.

А аз искам да ви питам, когато купувате памперси, кой размер да гледате newsm78 Размер 1 е от 2-5 кг., а размер 2 е от 3-6 кг. Коя граница се гледа долната или горната? Аз, за да не се мина взех и от двете номерчета, но поне да знам за следващия път Crazy

ПП: След като си зададох въпроса, видях че вече са ме изпреварили hahaha

Последна редакция: пн, 08 юли 2013, 19:59 от Kikito86

# 308
Гледа се долната граница, аз ще взема от 3-6 кг

# 309
За в болницата ще взема от 2 до 5, за вкъщи смятам да са от 3 до 6. Ако ще се запасявате вземете по-големия размер.
В ДМ мога да използвам намалението за РД на майка в края на месеца, но трябва да проверя като ходя каква им е редовната цена.

# 310
Здравейте и от мен  #Cussing out написах доста дълъг пост и сесията ми изтече и съответно се изтри без да се публикува  hahaha Сега ме мързи да повтарям всичко, но за столчетата за кола мисля да купувам на бебеконфорт защото и количката мисля да е такава във Враца всяка втора мама разхожда бебе във бебеконфорт модел хай трек и всички, които питах и познавам са много доволни и без забележки  newsm78. За памперсите май е доста инивидуално всяко дете е различно, но аз мисля да пробвам различни видове пък тогава ще се насочвам за трайно ползване, но за начало мисля и аз да взема памперс.
Да са честити малките принцеси на мама хът и дано бързо да се прибират вкъщи живи и здрави   bouquet

# 311
Аз взех памперс от 2 до 5. Няма как да родя над 5 кг, но пък може да е под 3.  Веселото, какви са тези намаления за РД?

# 312
аз за болницата няма да купувам, защото ще раждам в частна клиника и там не искат нищо да  се носи за мен и за бебето

# 313
Моя син се роди 4,250 и в началото ползвахме памперси от 2 до 5 кг. без никакъв проблем. За болницата и може би първите седмици вкъщи бяхме на Pampers, но след едно изпикаване в тях ревеше неистово и искаше веднага смяна. На по-късен етап пак ги пробвахме, но ефекта беше същия, поемаха едно пишкане, което беше през 30 мин., щяхме да фалираме с тези памперси. После минахме на Пуфис, много съм доволна от тях, но идваха хем по-скъпички, хем бяха малко по-плътни и топлеха дупето през лятото, та минахме окончателно на Молфикс, от които също бях доволна - и като качество, и като цена.
Судокрема го има почти във всяка аптека.

# 314
Ооох, най-после ви изчетох! Честито на мама hut! Да са живи и здрави принцесите и скоро да си ги прибират у дома!
Тутито, да й предадеш много поздрави и кураж! Дори не искам да си представям как се е стресирала с това ранно раждане! Soho, днес си мислех, че отдавна не съм те засичала, но то е, защото аз напоследък не съм влизала. Браво на твоята мома!!! Един колега на мъжа ми днес се "похвалил" със скарлатина на детето си. Побеснях, че изобщо е ходил на работа! Жена му е бременна, би трябвало да се съобразят! Друг негов колега има 2 деца... Досега рових дали скарлатината е опасна за бременни и с какво се лекува. Дори писах на лекарката си... Ненавиждам подобна несъобразителност!
От днес влизам в осми месец!!!

Общи условия

Активация на акаунт