Септемврийка на мъжО се въси, да фнимаа вече к'ви ги ръси - Тема № 19

• 23 382
  • 745
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Добро утро Simple Smile
milenkaa_ на мене ябълки и газирана вода ми помагат Simple Smile Както Kikito86 беше написала изписваш една чаша на екс и после се оригваш мъжката и ти минава  smile3532 поне при мен стана  Wink
Ние все още ваничка не сме купили,но ще вземем най-обикновенна,без стойка и вече отделно ще си купиме от тези допълнителните подложки които се слагат вътре,защото нагледно съм виждала колко удобно си застава бебчо вътре,но специално тези пластмасовите не стават за в началото поне от 2-рия месец някъде Simple Smile
При нас докторката като каза че бебчо си е с главата на долу и аз я питах дали има вероятност до края да се обърне тя каза че не,защото околоплодните води са си напълно в нормите и то няма как да "плува" за да се обърне,пък ще видиме дано наистина не се обърне,но каквото такова.

# 646
  • София
Добро утро!

Болки в гърба нямам, но тази нощ имах зверски такива в кръста. И понеже разбрах, че контракциите се изразяват именно с болки в кръста и реших, че може и да това да е. Беше ужасно! Два часа място не можах да си намеря от болка, мъничето пък беше решило да прави обиколка до ребрата отстрани, а тоя пън ММ спа като бебе, без да разбере какво се случва, въпреки че обикалях като призрак къщата. Сега съм като ударен самолет, но поне не ме боли вече.
Киселини нямам.

# 647
Ненимира,честита годишнина(малко със закъснение)   bouquet Обичайте се,бъдете щастливи и наесен да получите най-хубавия подарък  smile3525
Моят бебчо вече е по-малко активен,отколкото беше до преди 2 седмици примерно.Ама явно му е тесничко на детенцето  hahaha
За прането-отначало,предполагам по-голямата част от нещата ще ги пера отделно и ще ги гладя.
Някой беше питал за сърбеж в гърдите,не знам за вас,но мен от вчера цялото тяло ме сърби.Нямам температура,обриви,мисля си ,че е на нервна почва  Confused Ако някой се е сблъсквал и има решение-моля,нека сподели  Laughing
Такива болки в гърба нямам,само кръста долу...
Надявам се тези дни да успея и аз да видя бебчо дали се е обърнал  Hug
Сохо,веднъж и аз бях в такава ситуация и както казваш ти-ТОЯ ПЪН спа като ангелче и хич не ме отрази,че обикалях и не спах цяла вечер. Не знам от хормони ли ,от какво но после бях много обидена  ooooh! ooooh!  Laughing

# 648
Добро утро!

nenimira, честита годишнина !

sealover аз имах ужасни болки в горната част на гърба. Имало е случаи да съм цял ден с главобол точно заради тази болка. И сега не знам съвпадение ли е , или не, но откакто смених възглавницата (имах съмнения, че е от възглавницата)  нямам такива болки.
За сметка на това , кръстът ме боли адски.  Sad

Киселини никога не съм имала , като ви чета , оставам с впечатлението , че е много гадно. Дано тази екстра ми се размине   Tired

# 649
Добро утро, момичета. Soho, по-добре, че не се е събудил. Ами ако се беше панирал - и него да трябва да успокояваш и да мислиш... Танище, нещо ни избяга... Бебефон не съм купувала още / то пък какво ли съм купила де! /, разпитвах за ванички. Май няма да стане само на чешмата, както си го мислех. За масажите - и аз не съм сигурна къде и кога бяха разрешени. Имаше нещо, но не помня какво. Трябва да разпиташ.

# 650
Добро утро момичета!
Мен гръб ме боли рядко, но кръста ме боли доста, но и аз без да съм бременна имам силни болки в кръста като вървя малко повече или стоя повечко време права. Когато раждах Габи от болки в кръста не усещах контракции.Много е неприятно.
То от това лежане вече всичко ме боли.
Кисилини имах преди 1 месец, сега нямам и дано не се появят  пак, че беше доста гадно. С Габи не съм имала и не знаех какво е.
Нещо ми се вие свят и чакам ММ да се събуди да ми измери кръвното.

# 651
Седмаче, аз имах 2-3 пъти такива проблеми с този сърбеж. Също стигнах до извода, че е на нервна почва. Единия път си направих чай от мента, нали успокоява. Друго не се сетих. Но и трите пъти на другия ден бях ок вече, беше минало от самосебе си.
За болките в гърба - мисля че нямам, но в кръста си имам още от 3-4 месец.

# 652
Добро утро   bouquet
 Киселини ли?!!! Цяла нощ не спах от тях, какво ли не пробвах.... НЯМА отърване. Сега съм като пребита. И болки в кръста си имам. Понякога ме побъркват.
sealover, мен ме заболява гърба за точно 10 минути, ако извършвам някоя от следните дейности - чистене (с моп, метла); готвене (права до печката), миене на чинии. Ако не ги правя по повече от 10-15 минути без прекъсване, нямам проблем.
Peace  Само лежане ми помага  ooooh! А за връзката болки в гърба и контракции- може да е болка от гръбнака, аз като имам контракции не ме боли гърба  newsm78

# 653
Добро утро,

За киселините - с първата бременност имах и беше отврат. Спасяваше ме динята, за всеобщо учудване. Сега нямам, но много внимавам какво и кога ям. четох в един сайт, че ако хапвам плодове, зеленчуци, пиле, месце, малко хляб, сирене, киселини няма да имам. Дотук съм имала само няколко пъти и то беше като ядох кроасан (подпалих се направо) и някакъв сладкиш, на които не устоях от лакомия... Та ме знам дали и от това зависи или е просто съвпадение...

# 654
  • София
Шамс, това са нещата, с които се храня и вероятно затова и нямам киселени. Е, понякога правя по някое отклонение и тогава получавам, но за кратко. Преди 2 седмици точно кроасан ядох и беше ад, не съм повторила, въпреки че сме им почитатели, особено за закуска.

Мая, аз казах болки в кръста, не в гърба. От всичкото изчетено до тук как да разпозная контракциите, установих, че почти винаги има зверска болка в кръста.

Уф, не ми е ден днес. Нещо ми е лошо, стомаха нещо ме наболява и кръста пак започна леко. Дано не съм си лепнала някое вирусче и аз. То май само аз останах, дето не съм го минала.

# 655
За тези, които са на вълна козметика - http://angel-baby.eu/bg/home/128--bebeshko-kremche-3800222174100.html
По-нататък и аз мисля това да използвам. Soho, стискам палци да не е вирус! Аз пак започнах да пия Biozin mama - веднъж дневно, за всеки случай... И ММ "блъскам" с моите витамини.

# 656
Добър ден мамчета

Аз да се оплача от 8ч сутринта са се разбръмкали с резачки и дори още продължават .Бебо напрво трепери в коремчето ми.
Киселини за щастие рядко получавам, ама съм забелязала когато ям сникърс , вафла или нещо такова.От кроасан нямам.Но аз пия фанта и свичко минава много бързо.
Имаше една мама , която каза че е харесала количка Еспиро Атлантик , понеже и аз съм харесала такава , да кажа ,че в момента е намалена в един саит на 499лв
Ваничка и аз не съм купила гледах много ,ама си мисля ,чв няма смисъл от скъпа и обикновенна от 15 лв ще ми върши работа.Но все още се чудя дали да купя и стойка или не.Не съм измислила къде ще къпя малкия .

# 657
Здравейте и от мен пупинки сладки   bouquet
С първата бременност имах адски киселини  и само газирана вода ми помагаше  или много вода/по литър литър и половина/, но сега слава Богу  нямам никакви ,по точно  много рядко   и то от храната Hug
И аз цяла нощ обикалях като нурс  Mr. Green до 2часа  и сега съм като гръмнал бойлер в главата  Mr. Green естествено ММ спа като бебе  Crossing Arms
Танище нещо се губи ?
Лек ден от мен мацуранки   bouquet

# 658
  • Пловдив
Добър ден. Голям сън му дръпнах. След 5 ставания до тоалетната, към сутринта заспивам по-дълбоко и спя до 10. Събудих се от жестока крампа в левия крак. Много неприятно. Сънувах и щуротии някакви пак.  Crazy
Киселини имам и аз от кроасани, баници и въобще от бутер-тесто. Явно нещо им слагат. Защо се мъчите ами не пиете хапче? Аз не издържам. Имам чувството, че ми гори хранопровода. Повдигнати на повече възглавници и чаена лъжичка сода, разтворена във вода също помагат, ако нямате друго.
Болки в гърба придобивам точно от такова седене, което Lulu описва. Само почивката ми помага. Ако ходя, няма проблем.Мен ме боли и кръста и гърба. Но пък не остана.
Вчера зяпах за козметиката на Mixa в една аптека, но нямаше. За сметка на това ходих да си напазарувам от Кауфланд и дзак-ей ти козметиката, дето я търсех. Ще взема това за миене.
soho doll, моят така спа една нощ като повръщах 5 пъти. Той как трябвало да разбере, че нещо ми има. Даже леко похъркваше. Вчера си мерих обиколката на корема-132. Седя, мисли и накрая вика ММ-ми то колкото си висока, горе-долу толкова си и широка в момента.  Crazy Мисля да го заколя докато спи в най-скоро време.  Mr. Green
Нали не трябва магнезия и желязото по едно и също време да ги пием? С каква разлика ги пиете? Един час стига ли? Имам чувствто, че цял ден хапчета пия.  Tired

# 659
Ето какво открих по въпроса за масажа - http://www.moetodete.bg/za-bremenni/lechebnata-sila-na-masaja.html
Петя, ще ме умориш просто!  Joy Колкото до крампата - отдавна не бях получавала, но снощи така ми се схвана кракът, че още ме боли. Спахме на широко отворен прозорец, беше хладно и ММ обяснява, че явно съм била отвита и затова. Ама защо бях отвита? Защото котаракът ми беше настъпил одеалцето и при всеки опит да се завия, гризваше пръстите на краката ми! Магнезият се пие с разлика час, час и половина от другите лекарства и мляко и млечни продукти. Миналият месец бях "оправила" хемоглобина на 132, но след солидно тъпчене с месце и носене на пръстен от хематит. Всъщност за второто ще проверя дали би могло да има връзка.

Общи условия

Активация на акаунт