Септемврийка на мъжО се въси, да фнимаа вече к'ви ги ръси - Тема № 19

• 23 125
  • 745
  •   1
Отговори
# 675
Нее, Петя, магнезий не се комбинира с млечни!  Joy Един съвет за регулиране на кръвно - ако не знаете какво ви е, намирате си място, на което да седнете под прав ъгъл. Така изчаквате 15-ина минути и после вече мерите. Иначе има опасност да си изкарате акъла от резултата. Simple Smile Поне ще се регулира автоматично - изпитан метод е!

# 676
здравейте
 та никъде не намерих инфо от какви материи се предпазват новородените в началото,и от  какви материи трябва да са оделца,пелени,ще съм много благодарна ако някой сподели,а също и хавлиите трябва ли и там нещо по специално

# 677
Материите за бебето са памук, това се изполва в началото, и за хавлии и за пелени, има и поларени, но трябва да се внимава, ти какво имаш предвид под да се предпазва newsm78

# 678
ами да няма контакт,заради евентуално алергия или дразнение знам ли не съм компетентна нещо такова,защото гледам оделцаа и пелени поларени,или пак такива които леко имат мъх че не мога да се сетя сега материята нещо като велурено  newsm78 newsm78

# 679
Ани, не съм виждала такава ваничка.
Шамс, честити ваничка и пелени.
Аз пък цял ден спя. Спя-ставам, спя-ставам...
Майка вчера ми разправя, че онези дни като се прибирала и една позната бабичка питала дали нямаме бебе вече. Много ме дразнят такива. Какво им влиза в работата? В крайна сметка и тримата й внука ми имат номера и се познаваме, да звъннат те да питат.
За пелените стигнах до извода, че ще ги купя от Метро. Там са най-евтини.

Последна редакция: сб, 13 юли 2013, 15:57 от Веселото

# 680
Петя,на мен също ми казаха,че между желязото и приема на останалите хапчета трябва да има 2 часа разстояние. И м/у другото и мен винаги ме разсмиваш  Mr. Green
Туитито,и мен ме дразнят такива коментари-"хайде бе,няма ли да раждаш?" ; "Ооо,ама аз си силех ,че си родила" ; "Ама коремът ти е такъв и такъв..."  ooooh!  #Crazy Ужасно е!
Йоана,Sealover-Сърбежът ще се търпи явно,но се надявам да мине по-бързо,че е лееееко дразнещо  Laughing
Ushana,Мерси за съвета за кръвното. Мен ме карат да си го следя всеки ден в нас,опитвам се да постоя поне 5 минути мирна,преди да измеря,ама пак понякога не мога да разбера колко е  Laughing
Имам един механичен и един електронен апарат. С електронния-мери както си иска и му е удобно на него,а пък с тоя механичния как се справям само един Господ знае...  Mr. Green Че нямам и с кого да сверя дали го меря вярно,голям цирк е  Laughing И като ме питат колко го меря се почват обяснения,ужас  hahaha

# 681
  • София
Сигурно пак съм изтървала, но защо магнезия не може да се комбинира с млечни? Че на мен и в закуската и в десерта на вечеря все ми присъстват, а аз все покрай тях ги пия

Ани като спомена прасенце и си представих точно такова, но приготвено  Embarassed

Шамс, честито!

# 682
Калция в млечните пречи на усвояването на магнезия!

# 683
Аз избяхвам мъхести работи, набалягам на качествения памук, за това и толкова гледам, гледам, белкем си намеря квото искма Peace
Веселото, видях я вчера в едно климпче и се влюбих, страшно удобна изглежда и компактна, ама не я намирам никъде Crossing Arms
Сохо, стана ми лошо аз като си го представих, с тая бременност не искам и да чуя за мръвки, само кюфтета от време на време. И това е Mr. Green
Ей, яжте калций, че това е най -важно сега, тва четох скоро, плацентата била фрашкана с калций, но не трябва да е за сметка на нашия, тъй че ръпайте сирене и пийте мляко, е може и малко черупки от яйца Hug Joy ( лигаво и е)

# 684
На една от консултациите ми , когато ми бяха изписани Но-шпа и магнезий, акушерката ми каза , че и те не трябва да се комбинират . После влизам при АГ-то и го питам за комбинирането , той пък ми каза , че няма никакво значение с какво ще го комбинирам  Thinking  Кой прав , кой крив иди разбери  Mr. Green Е , аз пих само една опаковка мегнезий редовно и това е . Тая бременност съм я изкарал без никакви добавки почти. Нито желяжо , нито витамини ..нищо .
Мен пък хората не ме дразнят ...те от къде могат да знаят кога точно трябва да раждам , в кой месец и в коя седмица съм ...Питат , коментират и.т.н ..., но нали това ни прави социални същества , ако не питат и кометират сигурно пък ще е много странно все едно никой не ти вижда корема. В интернет четох една статия , че точно в осмият месец започва голямото разпитване кога ще е събитието , та явно си е нормално явление . Ама ние нали ни блъскат понякога хормоните и сме по-чувствителни  Grinning
Петя , е душата на компанията , и на мен са ми приятни и весели постовете и  Hug

# 685
Ох  момичета на мен от сутринта ми се схвана левия крак и не мога нито  да клекна нито да седна  Crazy няма и изчезне и после пак , а е на токова място че не мога да го разтрия  ooooh!
Иначе и при мен ги има изцепките, онзи ден си купувам комплект за изписване а продавачката пита "за подарък ли е?" newsm78 , е направо нямам думи , снощи пък една колежка от съда ми звъняла 6 пъти по тел. аз не съм го чула че бях с детето, набирам я "тя да нямащ нещо да ми казваш и да пропусна"- идиоти  Mr. Green но гледам да не се впечатлявам от такива чек "доброжелатели"
Шамс  Hug

# 686
Аз също много  се дразня на хора, които задават глупави въпроси. Все пак може тактично да попиташ каго чакаш бебето кога е събитието и други подобни, а не направо ама няма ли вече да раждаш без да си запознат, но някои хора са ужасно нетактични и нямат други занимания. Аз пия витамини от началото в тях има от всичко и не се съобразявам кога и какво ям просто ги пия след ядене и това е.

# 687
А, на мен една дивойка редовно ми предлага да си дегустирам от някакви алкохолни напитки, ма все едно освен мен, друг клиент няма  Joy Накрая й викам в кой месец трябва да стана, за да спрете да ми ги предлагате тез напитки (много набляга на един ром, основно). Не е като да не се вижда де... А тя - ма то бременността какво пре4и  #Crazy Та явно имам вид на пиянде, дето и бременна се налива до смърт с ром  Joy

Памперске, пробва ли го това перилното с диня? Искам отзиви, щото с дребното сме решили, 4е бебе с диня много си отива  Mr. Green

# 688
  • София
Мен пък хората не ме дразнят ...те от къде могат да знаят кога точно трябва да раждам , в кой месец и в коя седмица съм ...Питат , коментират и.т.н ..., но нали това ни прави социални същества , ако не питат и кометират сигурно пък ще е много странно все едно никой не ти вижда корема. В интернет четох една статия , че точно в осмият месец започва голямото разпитване кога ще е събитието , та явно си е нормално явление . Ама ние нали ни блъскат понякога хормоните и сме по-чувствителни  Grinning

Чудесно мнение Peace  Не бъдете толкова критични към другите, те със сигурност го правят от добро чувство, а и няма как да знаят какъв въпрос може да ви подразни.  Приемайте с усмивка подобни питания Hug

Исках да кажа за  масажите - не само кръста трябва да се избягва, има и разни точки по краката, ръцете, които се смята, че стимулират контракциите на  матката.  Горещо ви препоръчвам да си потърсите масаж специално за бременни, мисля, че вече на много места се предлагат такива услуги.

Материята със сигурност трябва да е памук.  Избягвайте всякакви изкуствени неща, поне в началото.

Ани, каква е тази ваничка, за първи път чувам newsm78  Защо са ти тези дръжки? newsm78  Пълна няма как да я носиш за дръжки, а празна - просто не са ти нужни, може да я хванеш навсякъде...  А може и аз да не съм доразбрала Rolling Eyes

Шамс  hahaha hahaha hahaha

# 689
За пелените стигнах до извода, че ще ги купя от Метро. Там са най-евтини.
Може ли горе-долу да ме ориентираш за цените на пелените в Метро?

Общи условия

Активация на акаунт