ЯНУАРче лази и бърбори, с морков и картоф се бори - 4

• 45 034
  • 738
  •   1
Отговори
# 690
Но количеството ни е много, Косето изяде 1/3 от първото и толкоз, а то има първо, второ трето... та се смях вчера, че май аз съм се записала на детска кухня Simple Smile

Joy Много си забавна Краставичке

Пуснах анкета, работя върху новата тема(ама нещо не ми се получава), така че давайте да изпишем тая и да се местим в коледната Hug

# 691
  • София
Хи хи хи, Кости, така е - давайте да изпишем и да се местим в коледната! HugИ двете заглавийца са страхотни, признавам си, затрудних се Grinning Надявам се в новата темичка да сме по-активни и да имаме все хубави новини, които да споделяме! Heart Eyes

Лека полека и се изниза почти една годинка - ето другия месец вече ще имаме нашите първи рожденничета Heart Eyes Наистина като върна времето назад и като си припомня какви вълнения бяха тогава....и ми става мило мило!

Толкова ме е яд, че вече ще съкратим разходките навън, но пък и топлото време бая услуга ни направи като се позадържа до сега. Ще видим как ще се отрази на дребчовците по-дългия престой на затворено.

Да попитам и аз софийските мами - може ли да ни препоръчате добър офталмолог, от който сте доволни - детската докторка в Токуда в отпуск до средата на декември, звънях и в Александровска - най-ранен час - април месец #Crazy

Еййййййй, докато не съм забравила - как се справяте с гърнето?Започнахте ли да слагате дечицата и задържат ли се вече самички на тях?Скоро се смях с една история на приятели, че тяхната дъщеричка като се научила и вече отказвала да ходи по нужда без гърне, та се принудили и на разходка да си носят гърнето в количката, в случай на нужда Laughing

# 692
Ето едно предложение и от мен: "Януарчетата ни със зъбки, правят първите си стъпки"

Приятна неделя, мами!

# 693
  • София
И честит имен ден на всички Катетааааааа Hug  bouquet Да са живи и здрави и името им с добро да се споменава!

# 694
Май си имаме една именячка в темата, да ни е жива и здрава!
Честито на всички празнуващи!
 newsm24

# 695
  • София
  kremi85 , muratto по-идейни сте от мен  newsm80 newsm26 и двете заглавия много ми харесват.
 Честит имен ден и от мен на всички именнички с това прекрасно име  bouquet

# 696
мурато, предложението ти за заглавие на новата тема много ми харесва, браво! глори, креми, и вашите заглавия са много идейни, но аз гласувах за това на мурато Simple Smile
Кой пита за гърнето? Ние го ползваме вече от около месец, къде успешно, къде не толкова, ама да свиква детето. Обикновено като я слагам на гърнето й давам да пие сок или вода, та почти нямаме празно Simple Smile
Оф, времето се разваля вече, много неприятно  Sad

# 697
Абе, ние май нещо се объркахме. Не празнуват ли днес Екатерина, Катерина и т.н newsm78

# 698
  • София
Кости, вчера си беше, как - колко приятелки отнесоха поздравления, а имаше и хора, които ме бяха изпреварили Laughing Освен ако не е някоя масова заблуда Laughing

Да похваля една чесалка, която успешно при нас влиза в употреба, когато дистанционното не е  наблизо: http://www.hippoland.net/nuby-chesalka-broenica

Днес си купихме първите буйки - на Колев и Колев, с ципче и лепенка, голям смях в магазина - точно и ги бяхме сложили и след малко вече бяха събути Laughing Ивето е майсторче, признала съм я!

И пак ми изникна едно въпросче - ходили ли сте на детски рожден ден в парти център с малчовците и там въобще има ли с какво да се занимават децата на тяхната възраст? На нас ни предстоят няколко на много близки мои приятелки, но всички останали са по-големички от детенце и понеже нямам опит, се притеснявам дали няма да се дразни повече като гледа, че другите си играят, а тя не може с тях.

# 699
  • Варна
Хей, щяхте да изписвате темата. Да не сте се преместили другаде?
Зимата идвала, как ще я караме не знам. Засега си излизаме редовно, а и кухнята трябва да вземем. Много се радвам, че Сиси си хапва с ухота почти всичко. Преди беше голям зор да се нахраним. Сега яде и си иска допълнително от масата нещо.
Velina25, много зависи дали има възможност детето да го пуснеш в този детски център. Обикновено не става, когато има по- големи деца заради безопасността му. Не всички се съобразяват. Ще прецениш на място. А и винаги ще има някой любопитко който да се закача с вас.

Ето и една снимка от срещата ни с Тони и Косето в Бургас  Laughing

Последна редакция: пн, 25 ное 2013, 22:11 от dessitta

# 700
  • sofiq
Здр. мами ние вчера станахме на 10м. , а свеки на 50 години и имахме двоен празник. От както на Борето му изникна горния зъб само скърца с зъби и ме побърква, вашите дечица правят ли така. Косето и Сиси са много сладки Simple Smile. mila moja вие не сте много далеч от нас, лекарките са Стоилова и Конова във филиала Simple Smile. Ето и една снимка от днес с една госпожица и Борко
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10202740731423108&set … ype=1&theater
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10202740731383107&se … ype=1&theater
лека от нас

# 701
  • София
Страхотни сладури виждам на снимката!!!Прекрасни са Hug

desitta, да, абсолютно съм съгласна с теб за детските клубове! HugЩе ни дойде и нашето време да играем там, но като минат рожденните дни, ще споделя дали сме се вписали Party Иначе досега сме били, но в сладкарница и наистина по-големите каки веднага се скупчват около бебе да и се радват Grinning

Ние днес бяхме на контролен - 8 800 гр. и 76 см. Утре сме на офталмолог заради едно топче на оченцето - само дано ни се размине без интервенции Praynig, че все пак е око, а и Ивана в сравнение с периода в болниците, когато беше съвсем мъничка, сега е осъзната и няма да се даде без бой да я пипат - стресът ще е доста по-голям.

# 702

Честит първи сняг!
При нас заваля, за малко, но покривите побеляха.
Предлагам по едно топло кафе в ранни зори

Велина не знам кога празнуват Катерините, но онзи ден докато прелиствах бележника забелязах, че пишеше нещо си Екатерина.... за дата 25.11. Както и да е, не съм се ровила да проверя, нека се чувстват поздравени Grinning

Стискам палци и се моля малката Ивана да се размине с интервенцията Praynig Вярвам, че всичко ще бъде наред!

Ей, големи симпатяги на снимката - и малки, и големи Heart Eyes
Завиждам за такива срещички Crossing Arms

Креми не мога да видя снимките newsm78

# 703
Честит първи сняг и от нас с Косара Simple Smile Кости, благодаря за горещото кафенце! Сръъъъъъъб  Grinning При нас цял ден валя, а явно и през нощта, колите днеска зарити целите Simple Smile И по тоя повод - момичета, как обличате децата в това време? Аз нямам никакви грейки, обличам я с чоропогащник и подплатени джинси и нагоре боди, блуза с дълъг ръкав и яке...ама ако вземем да се ровим в снега май ще подгизнем а?  Thinking Ваште бебоци търпят ли ръкавички?
Креми, снимките във фейсбук искат регистрация и затова ние дето нямаме не можем да ги видим... Sad
Сиси и Косьо много сладки! А Сиси като всяка уважаваща себе си мацка и с прическа Simple Smile
Велина, тая чесалка е страхотна наистина, ние я бяхме открили преди доста време, обаче я имахме само за един ден и после я загубихме!  Close И сега всеки път като вляза в магазин с играчки я търся, мерси, че каза за Хиполенд...А за оченцето - дано всичко мине бързо и безпроблемно!
Момичета, ще водите ли децата на коледни партита? И ако да - някакви по-специални тоалети ще вземате ли? Имам предвид - костюми на еленчета, елфчета и т.н.
Хубав снежен ден на всички!

# 704
Хилоу....
честито на всички озъбили се. Накрая и ние се присъединихме. Имаме един порастнал зъб и още 2 пробили , а 4-ти е на път.
За ходенето -ходи сама, но максимумът е 25-30 крачки и туп....ама не се отказва, долазва да се хване за нещо и пак тръгва. Но пък катеренето добре сме го усвоили - качва се и слиза от леглата и диваните без проблеми, атакува и шкафовете, опитва се да се катери и по хладилника и по парното, ама нали е гладко - ядец!
Иначе сме ок, лекинко кашля, та давах хустагил, но вече отминава...
ами май това е от нас...
ПС: снега май не го забелязва...а ваште дечица?

Общи условия

Активация на акаунт