Травъл комплекти, козметични сетове, промо комплекти

• 62 996
  • 313
  •   1
Отговори
# 225
Както винаги подаръчните кутии ще са лукс, както е и с мострите! Аптекарите толкова много ме дразнят  Laughing

# 226
Това е стара промоция, момичета Peace Коментираше се по-назад в темата /м.февруари/
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=727345.90;topicrefid=20
Явно просто има някакви остатъчни количества в някои аптеки.
От мен това
http://www.marvi.bg/promopaket-nuxe-prodigieuse-hidratirasht-dne … podaryk-8619.html

# 227
Не е стара промоцията. Ей сега ходих до аптеката и си взех каталог, в който има мостри на продукти за суха кожа. Предишната промоция беше за хидратиращите им продукти. В аптеката обаче ми казаха, че получавам кутията, ако си купя продукт, който не е на промоция в момента. А аз исках измиващия гел в малка опаковка, който сега е на промоция... Не ми трябва голяма опаковка  ooooh!
Сега се чудя какво да си купя, а може да питам и в друга аптека  Rolling Eyes

# 228
В кои аптеки се предлага таза промоция?

# 229
Аз ходих в Санита, предполагам, че и в Субра ги има.

# 230
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Това е стара промоция, момичета Peace Коментираше се по-назад в темата /м.февруари/

Пак да повторя и аз, понеже в няколко аптеки ми я предложиха - нова промоция е.В самия каталог пише, че важи 01.09-31.10. 14
Тази е старата - тук
Новата е предназначена за мазна кожа и такава с несъвършенства и съдържанието на мострения каталог и кутията е съвсем различно...мисля че мога да направя разлика
 Wink

# 231
  • София
Мерси за информацията   bouquet, ще пробвам в най-близката Санита днес.
Ама много е дразнещо, че никъде в интернет не са обявили каква точно е промоцията.

# 232

Пак да повторя и аз, понеже в няколко аптеки ми я предложиха - нова промоция е.В самия каталог пише, че важи 01.09-31.10. 14
Тази е старата - тук
Новата е предназначена за мазна кожа и такава с несъвършенства и съдържанието на мострения каталог и кутията е съвсем различно...мисля че мога да направя разлика
 Wink
Благодаря за уточнението  bouquet Грешката е моя значи. Ще потърся в аптеките.

# 233
И аз отново да попитам - вярно ли е,че Ла Рош имат нова промоция с каталози с тестери? Нали нямате предвид старата им кампания от февруари-март 2014?
Аз се бях възползвала от нея и дори си бях си взела ФДТ - най-добрия продукт на Ла Рош според мен.
Колкото до кремовете Hydreane и Hydraphase - не са нищо повече от хидратиращия крем на Биотен с дюля, който е 5-6 лв. Поне аз не открих нищо в тях, което да оправдава цената им от 25-30 лв. Съдейки по тестерите, които изпробвах.

П.П. Може ли една снимка на новия им промоционален каталог? Praynig

# 234
Нова е промоцията, има и нови продукти. Но става въпрос за серията им Ефаклар! В аптеката казаха, че ще ми дадат кутия, независимо дали ще избера нещо от каталога или който и да е друг продукт, стига да не е промоционален. Предният път изрично ме предупредиха, че трябва да е някой от представените в каталога продукти, без термалната вода  Simple Smile
Но изхвърлих брошурката за съжаление, а тестерите са в една кутия с много други и трудно ще се сетя кое какво беше Sad
Ако правилно помня имаше тестери на измивния гел, фдт същият като предният каталог (а в кутията е на новият им), ефаклар дуо + (нов продукт) и още две май имаше  newsm78

# 235
Нова е промоцията, има и нови продукти. Но става въпрос за серията им Ефаклар! В аптеката казаха, че ще ми дадат кутия, независимо дали ще избера нещо от каталога или който и да е друг продукт, стига да не е промоционален. Предният път изрично ме предупредиха, че трябва да е някой от представените в каталога продукти, без термалната вода Simple Smile
Но изхвърлих брошурката за съжаление, а тестерите са в една кутия с много други и трудно ще се сетя кое какво беше Sad Ако правилно помня имаше тестери на измивния гел, фдт същият като предният каталог (а в кутията е на новият им), ефаклар дуо+ (нов продукт) и още две май имаше newsm78
Благодаря. Минах днес през аптека Субра и там го имаше каталога. Включени са 5 мостри - на измиващия гел, на крема Ефаклар Дуо+, на матиращия крем Ефаклар Матт, на гел против локални несъвършенства, и на ФДТ Толеран.
При покупка на някои от представените продукти, получаваш подаръчна кутия на Ла Рош, след представяне на попълнения талон,който е отзад.

# 236
Ето официалното обявяване на промоцията на Ла рош
https://www.facebook.com/larocheposaybulgaria/photos/a.563293887 … 495724397/?type=1

# 237
А някой има ли вече кутията? Обмислям почистващият гел...

# 238
Почистващият гел е най-доброто, което съм ползвала аз. Нямам акне, нито мазна кожа, от която да се оплаквам много, (т.е. не съм пъпчив тийн) но го ползвам и подновявам постоянно. Не пресушава, не омазнява, приятно чисто усещане. Страшно икономичен - слагам колкото лещено зърно и разтривам между дланите. Изкарах месеци с една опаковка, 2-кратно ежедневно ползване.

Кутията я обмислям, но като знам аптекарките в Плевен.. леле-мале

# 239
А някой има ли вече кутията? Обмислям почистващият гел...

Ели, няколко страници по-назад една съфорумка описа съдържанието на кутията,
Относно почистващия гел - аз се сдобих с размер 125мл за 9 лв и няма по-щастлива от мен  Mr. Green Много ми харесва и наистина ми трябва минимално количество за цяло лице.

Общи условия

Активация на акаунт