Травъл комплекти, козметични сетове, промо комплекти

• 62 960
  • 313
  •   1
Отговори
 Кои са последните ви покупки и доволни ли сте от тях?

# 1
Напоследък доста често се заглеждам по подобни комплекти. Особено в  малките сетове за път. Взех си този на Нукс. Харесва ми, че така мога да изпробвам даден продукт и след това да си го закупя в реален размер  Simple Smile
Скрит текст:
От комплектите на Уриаж си избрах този
Скрит текст:

# 2
  • София
Да, аз също ги заглеждам доста често, защото покрай пътуванията, особено когато рядко имам чекиран багаж Crazy имам да пресмятам доста мл-те, с които тръгвам на път.
Загледах също този на Нюкс, но го искам само и единствено заради маслото им. Не ми харесва в този травел сет, че не са сложили гел за лице, а лятото държа особено на гел за лице, а ако има и ексфолиант, значи всичко е точно както го искам.

Затова подсетена и от тази тема  Peaceсе заредих с травел сета на Уриаж, защото отговаря на всичките ми изисквания. Съдържа: мицеларна вода, гел за лице, ексфолиант за лице, термална вода и хидратиращ гел-крем. 18лв. Hug.

# 3
Обожавам ги, главно заради чантичките. Наскоро си купих една от Сефора, с празни шишенца и кутийки и си ги заредих с каквото ми трябва за пътуване, а и просто за през деня.
В някаква тема писах, че получих в една аптека Thermal Spa на Vichy като подарък-промоция към друга покупка. Но наскоро бях възмутена да видя в друга аптека, че го продават за 6 лв. - комплектът с мостри от промоцията! Много тъпо!

# 4
  • София
Днес и аз си взех комплекта на Nuxe, който е показала feria99 и много ми харесаха маслото и флуида, а в кремчето за ръци Reve de Miel направо се влюбих  Heart Eyes Видях, че има и друг вид сет

Скрит текст:

и се изкушавам да го взема за да тествам и гела.

# 5
И аз се чудя за този на Nuxe, много ми харесав чантичката. Много ли са ароматизирани кремовете? Аз по принцип харесвам fragrance free, за да не ми се смесват с парфюма....

# 6
  • София
По моите стандарти кремът за ръце и маслото са доста ароматни, но ми харесва и бързо свикнах.  Grinning

# 7
Момичета в кои магазини могат да се намерят тези Travel Kits? Страшно ми допада идеята, дори не толкова за пътуване, колкото за тестване на продуктите

# 8
  • София
Моля ви, пишете какво точно съдържат сетовете, от снимките не се вижда (ще се спести доста ровене по сайтовете), количество и цена  Praynig Peace

# 9
В този на Nuxe има мицеларна вода, крем за лице, многофункционално масло, душ гел и крем за ръце.   Simple Smile цена 19 лв.

# 10
  • София
Има ги в по-големите аптеки и в интернет, например тук:

# 11
От Клоран са пуснали на пазара много сладки мини шампоани за коса. Цената им е 1лв., а количеството 25 мл.  Heart Eyes Има всички видове, които се предлагат и в стандартни опаковки.

# 12
Взех си го на Nuxe.  Grinning
Хубав е кремът на ръце и чантичката също и още една мицеларна вода никога не ми е излишна Simple Smile

# 13
  • София
За мен тези травел комплекти са идеални ако искам да опитам някоя нова марка. Малки количества, евтини, а и вървят с чантичка. Иначе не бих се ограничила до една марка, когато пътувам на някъде, прекалено много си обичам козметиката, за да оставя някое шишенце в къщи  Grinning

# 14
Аз търся някакъв комплект за подарък, около 100лева - иска ми се да съдържа повече неща - спирала, молив, сенки и да изглежда красиво... Някакви идеи? Grinning

Общи условия

Активация на акаунт