Травъл комплекти, козметични сетове, промо комплекти

• 62 989
  • 313
  •   1
Отговори
# 240
Ооо, видях! Сори  Flutter

# 241
Супер, радвам се че темата се размърда, а и има с какво да се похваля
От вчера: 2 х 250 мл. за 27 лв.  Grinning

# 242
Мицеларната ми вода на Биодерма е към превършване. Сега тече акция, но за 2 бр. на цена от 29.90 лв. Елинор, твоята от къде е? Благодаря  Peace

# 243
  • Щастлива мама на 3 слънца
последно си взех на галеник ама не съм го ползвала Simple Smile)
чакам новите летни

# 244
  • На земята, която е всъщност звезда.
В момента в аптеките има акция на Ла Рош-Посе: получаваш брошура с няколко семпълчета и ако поръчаш продукт от брошурата, получаваш подарък мини сет с продукти за увствителна кожа.

# 245
В момента в аптеките има акция на Ла Рош-Посе: получаваш брошура с няколко семпълчета и ако поръчаш продукт от брошурата, получаваш подарък мини сет с продукти за увствителна кожа.
Но трябва да си поискам брошурата, нали? И ми записват някакви данни? А мене ме е срам.  Embarassed

# 246
Но трябва да си поискам брошурата, нали? И ми записват някакви данни? А мене ме е срам.  Embarassed

Брошурата беше сложена отстрани на касата, цял куп. На мен ми я предложи аптекарката и ми обясни за подаръка, защото не се разбира веднага. После ми даде химикал да си попълня талона. Става въпрос за голямата аптека на пл. Журналист.

# 247
В момента в аптеките има акция на Ла Рош-Позе: получаваш брошура с няколко семпълчета и ако поръчаш продукт от брошурата, получаваш подарък мини сет с продукти за чувствителна кожа.
Може ли повече информация за тази брошура?
Във Фейсбук страницата не пише нищо.
Нали не е някоя от старите брошури, т.к. и преди е имало кампании на Ла Рош с брошури с мостри.
Докога е кампанията?

# 248
Големи хиени са в тези аптеки. Вчера си купих измивен гел на Ла Рош и нищо не ми казаха. Това в аптека Субра, която по принцип работи с техните промоции. Възмутена съм!  Mr. Green

# 249
Големи хиени са в тези аптеки. Вчера си купих измивен гел на Ла Рош и нищо не ми казаха. Това в аптека Субра, която по принцип работи с техните промоции. Възмутена съм!
Ако кампанията е съвсем от скоро, може в аптеката още да не са получили брошурите и затова...
Дори във ФБ страницата на Ла Рош още няма нищо.

# 250
Разбира се, че е възможно! Във всяка аптека обаче им се свидят мостри и гледат да не дават, аз това имах предвид.

# 251
На брошурата пише 1 март-15 май 2015. Провежда се в ограничен брой аптеки. Наистина в страницата им няма нищо.  newsm78

# 252
Разбира се, че е възможно! Във всяка аптека обаче им се свидят мостри и гледат да не дават, аз това имах предвид.
И накрая на мострите им изтича срока на годност и ги хвърлят, това го знам от мои приятелки.

# 253
Здравейте,

В средата на март 2015 година излиза новият продуктов каталог на La Roche-Posay. В него може да намерите полезна информация за гамите за лице, които предлага марката (хидратация, грим, грижа за кожа, склонна към зачервявания и кожа, чувствителна към слънцето), както и възможност да тествате продукти от различните серии.

След като изберете най-подходящия за вашата кожа продукт, върнете се в аптеката, откъдето сте получили каталога, и при покупката му веднага получавате ПОДАРЪК – Комплект грижа за чувствителната кожа на лицето и тялото.

Следете страницата ни за повече информация!

Поздрави!

Това ми отговориха от Ла Рош.

# 254
На брошурата пише 1 март - 15 май 2015. Провежда се в ограничен брой аптеки. Наистина в страницата им няма нищо.
Благодаря за инфото  bouquet
Аз вече успях да си взема брошура след посещения в няколко аптеки. В някои дори не са чували, че има такава брошура.
Съдържа 5 тестера за чувствителна кожа, ако закупиш един от продуктите представени в брошурата до 15 май (или до изчерпване на количествата), получаваш подарък - комплект от 7 минипродукта.

Последна редакция: ср, 25 мар 2015, 09:05 от krem-karamel

Общи условия

Активация на акаунт