Гърция, но не на море, Метеора, Олимпия, Делфи и още……

• 108 293
  • 762
  •   1
Отговори
# 645
  • в града на вечния купон
За площада ще минем само.
Атина за един ден ще я разгледаме.
Видях си ми пуснала хотел, Мерси  ще го разгледам.
Само за Делфи  за един  ден  ще  го разгледам  newsm78

# 646
  • София

Само за Делфи  за един  ден  ???

Колкото можете, а то не е много...
Само изкачването е малко повече, ако трябва не се качвайте до горе, ще ти го разкажа, шега...

# 647
Пусни малко снимки  и най  важното,което  да видим

# 648
Само изкачването е малко повече, ако трябва не се качвайте до горе, ще ти го разкажа, шега...
5-6-годишно дете го качва за по-малко от час без проблеми. Ако имаше дете и беше ходила там с него, би знаяла.

# 649
  • София
О Параход, много мило, че помагаш.
Имам дете мила, но не съм го качвала там, беше малко.
Но ще се поправя скоро, а на нас ще ни е за трети път.
Честита Баба Марта и лека вечер...

# 650
  • София

Радост
Много набързо съвсем малко снимки от последната ни разходка в Атина.
Без да търся старите, които са стотици.
Вижда се въпросния площад и търговския център.
Както и въпросното заведения за фрапанцето.

Athens, Attiki клик

И аз ще стягам багаж, летим към твоята последна дестинация...

ВЕСЕЛ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ утре

Последна редакция: пн, 02 мар 2015, 08:39 от Bled

# 651
Мерси  Блед,
Ще си систематизира маршрута.После ако имам  въпроси  ще ти пиша.
Ще пиша  и тук в темата.
На теб  приятно изкарване Peace

# 652
Аз съм от кротко четящите темата, а в мамата съм от 2008 година. Събирам си информация, пътувам чрез събраната информация от темите за Гърция, пътувам и по други места, чета и другите теми. И аз искам да попитам Блед, как чисто физически успява с отглеждането на детето и поддръжката на дома. Прави ми впечатление, че постоянно е с куфарите. Искам и аз да мога да го постигна това..... Имаме средства, пътуваме, но физически не успяваме да отидем на всички места два, три или пет пъти. Живеем част от годината на Цикладските острови и дори там не мога да отида няколко пъти на едно и също място. Дъщеря ми е на 22 години, работата ми си е моя и мога да я върша от всяка точка на света, не се изисква седене в офис или нормиран работен ден, разполагаме със средства за пътуване, мъжът ми също е мобилен............

Блед, ще ти бъда благодарна да ме научиш как да го правя това факирство. Да съм навсякъде  по 3-5-многократно пъти.
Откакто пишеш за твоите пътешествия аз много ти се възхищавам. Успяваш да помогнеш на толкова хора да се организират максимално като време и цена. Дори на един от круизите разбрах, че ще сме заедно ( от твоята програма) и  се опитах да те намеря,за да ти благодаря лично, но само ние бяхме българите в бордовия списък.

# 653
  • София
zorita
Прекрасно, с работата си приличаме и ние я вършим/семейния бизнес/ от всяка точка на света.
За мен е твърде лесно и не е нужно училище за това, как да си наредиш времето.
Купихме януари 4 комплекта билети до Европа, на смешни цени, остават последните.
До юни програмата е готова, дори включва много далечно пътуване, това е.
Има моменти дори когато се чудим накъде да тръгнем.
Моето дете, гледано дали от мен или от близките, се развива в отлична среда, по-перфектен начин.
Не разбирам, кое е трудното, но разговора е твърде личен, темата не е за това.
Ако искаш можем да си споделим опита на лични, нямам какво да крия.
Не разбрах за кой круиз говориш, в последно време имахме проблеми с няколко от тях/причините са лични, не с круизите/, не е важно.
Мисля и да не споделям вече лични премеждия, темата е за круизи, не за мен...
Разминах се и с други приятели...но и с много вече се видяхме.

Последна редакция: пн, 02 мар 2015, 13:26 от Bled

# 654
Блед, благодаря ти все пак за отговора. Ще продължавам да те следя с интерес. Права си, не всеки иска да споделя в пространството информация за себе си. За един едно е прекалено лично, за друг - не. Просто тези въпроси напираха дълго време в мен. Моите пътувания до края на годината са 8 и имам чувството, че съм най-неорганизираната на света  ooooh!
  bouquet  bouquet  bouquet

# 655
  • София
Тук ме предизвикваш, 8 пътувания, много ти се радвам, значи не съм сама.
Това означава, че се организираш прекрасно, не ти са нужни съвети.
До средата на годината сме планували 6 пътувания, но то не може така да се каже.
Защото не искам да ти казвам в голямото, което нагласяме в момента, колко по-малки пътувания има.
 Hug   bouquet  Hug
Винаги съм насреща, ако ти трябва от моя опит, а и аз ще искам от твоя...

# 656
  • зад парка
Госпожи, на лични хвалби го обърнахте тука! Темата е за Гърция и пътуванията ви до там.

Всъщност искам да попитам дали знае някои какво става в Атина през последните дни с тези демонстрации, кордони, запалителни бомби...

Последна редакция: пн, 02 мар 2015, 21:39 от InaDot

# 657
 InaDot - ако не бяха показали по тв, нямаше и да разбера, че е имало демонстрации. Всичко е нормално и спокойно.

# 658
Акропола  дали  работи  на  1 май  newsm78
Или да проверя в сайта.

# 659
  • София
Радост, victorias secret да каже със сигурност, но аз мисля, че не работеше на Велик ден, На Коледа, На 1 януари и на 1 май.....

Общи условия

Активация на акаунт