Испански СЕРИАЛИ. Тема № 3

• 82 010
  • 738
  •   1
Отговори
# 675
ЧНГ на всички! Напоследък хич нямах време да се включвам тук, сега започвам да чета в обратен ред Simple Smile ....но за сметка на това вече съм ма 20-та серия 3-ти сезон на Гранд хотел.... Откровенно мнение: мноого много ми хареса сериалът....МНОГО повече от Интернатът! Накрая харесах и Йон Simple Smile ..ама Марио и аз като Фенчето не го долюбвам  Grinning  DimiLoca ..страхотна снимка в подписа си си сложила!!!
Най-после някой да мисли като мен  Peace

El tiempo entre costuras е страхотен сериал. На скоро видях и книгата (на испански) и мисля да си я взема.

# 676
За много години на всички Hug !
Аз завърших "Интернатът", много, ама много ми хареса този сериал Heart Eyes...Сега се чудя дали да не започна " Корабът" Thinking

# 677
  • Ямбол
Аз завърших "Интернатът", много, ама много ми хареса този сериал Heart Eyes...Сега се чудя дали да не започна " Корабът" Thinking

Започвай го! На мен лично "Интернатът" ми е по-любим, но и "Корабът" е много интересен.  Grinning

# 678
ЧНГ на всички! Напоследък хич нямах време да се включвам тук, сега започвам да чета в обратен ред Simple Smile ....но за сметка на това вече съм ма 20-та серия 3-ти сезон на Гранд хотел.... Откровенно мнение: мноого много ми хареса сериалът....МНОГО повече от Интернатът! Накрая харесах и Йон Simple Smile ..ама Марио и аз като Фенчето не го долюбвам  Grinning  DimiLoca ..страхотна снимка в подписа си си сложила!!!
Най-после някой да мисли като мен  Peace

El tiempo entre costuras е страхотен сериал. На скоро видях и книгата (на испански) и мисля да си я взема.
Хей, yani4ka, къде я видя? В Испания ли или в сайт? ...и на мен ми се иска да си я взема..

# 679
За много години! Желая 2014 да ви донесе много щастие и успехи във всяко отношение.
Дано да преведът El tiempo entre costuras, аз си го гледам на испански, но не ми пречи да си сверя превода и да го изгледам още един път. Яничка, книгата има ли я в България, защото спомена, че си я видяла?

# 680
El tiempo entre costuras е новата костюмна драма, нали  newsm78 Мода от началото на века, фокстроти, джаз ... Ммм, любопитен ми е, но и аз съм от превод-зависимите  Blush Ще чакам, ... и за Изабелка чакам  Crazy

# 681

Аз лично бих ти препоръчал да си избереш нещо друго.

# 682

Аз лично бих ти препоръчал да си избереш нещо друго.

Аз също!...Първо Марио не ми е по сърце  и второ  действието в затворено пространство подтиска малко...иначе играта е добра, а пък и Бланка Суарес ми е любимка....но нали знаеш...всеки си има вкус  Wink  Аз нощес т.е. в ранни зори довърших Гранд Хотел и сега вече тъжа..СТРАХОТЕН сериал!!!...Мисля да захващам Толедо Simple Smile ...ама тая вечер ако успея ще  изгледам Вещиците Grinning

# 683
  • Ямбол
El tiempo entre costuras е новата костюмна драма, нали  newsm78 Мода от началото на века, фокстроти, джаз ... Ммм, любопитен ми е, но и аз съм от превод-зависимите  Blush Ще чакам, ... и за Изабелка чакам  Crazy

Не, този е друг - http://www.imdb.com/title/tt1864750/.

Galerias Velvet ще стартира този месец, но не знам точната дата. Така писаха братушките поне.  Laughing

И двата са костюмни драми, но с тази разлика, че действието на 2-та сериала се развива в различни периоди на 20-ти век. 

# 684
Благодаря ви за съветите. Hug  За "Гранд Хотел" има ли субтитри за всички епизоди, без тях е невъзможно да го гледам  Blush .

# 685
  • Ямбол
Благодаря ви за съветите. Hug  За "Гранд Хотел" има ли субтитри за всички епизоди, без тях е невъзможно да го гледам  Blush .

Липсваха субтитрите на епизод 9, сезон 1. Гледах отдавана, сега може и да има. Да кажат тези, които гледаха наскоро.  Peace

Земя на вълци също не е лош сериал.  Flutter

# 686
maridelucia, illlzy, книгата я видях в една книжарница в Испания.
Peregrin, действието в El tiempo entre costuras се развива в края на 30-те години.

Сега се разрових и видях, че я има и на български - "Нишките на съдбата" - Мария Дуеняс.
Книгата я има тук http://oplib.net/book/524262.html в електронен вариант на испански, но май е във формат за kindle.

# 687
  • София
аз започвам Толедо, и съм доволна, че е 1 сезон, и че играе Макси Иглесияс
Тъкмо приключих Защитените, но 3 сезон ме издразни, много Кока Кола и измислици, + това Химена ми беше фаворит

# 688
Благодаря ви за съветите. Hug  За "Гранд Хотел" има ли субтитри за всички епизоди, без тях е невъзможно да го гледам  Blush .
Има ги в http://bukvi.bg/load/

# 689
Благодаря Hug !

Общи условия

Активация на акаунт