Испански СЕРИАЛИ. Тема № 3

• 82 593
  • 738
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Ако някой чака  Luna: El misterio de Calenda  субтитрите на последния епизод са готови с много усилия. Дано само краят да е добре направен.

Мерси  Hug Къде да ги търся?

# 166
  • Ямбол
Ако някой чака  Luna: El misterio de Calenda  субтитрите на последния епизод са готови с много усилия. Дано само краят да е добре направен.

Ето ги,Деси-http://bukvi.do.am/load/dobavjane_na_novi_subtitri/dobavjane_na_ … da_2x08/1-1-0-698.Но още не е качен в п2п. Peace

# 167
  • София

Ето ги,Деси-http://bukvi.do.am/load/dobavjane_na_novi_subtitri/dobavjane_na_ … da_2x08/1-1-0-698.Но още не е качен в п2п. Peace

Хиляди благодарности!  Hug Аз да си го дръпна, докато не е станало нещо, а иначе имам да гледам целия втори сезон.

# 168
# 169
# 170
  • София, България
muchas gracias

# 171
Испанските сериали са интересни, но защо си мисля, че краят почти винаги не им се получава. Може да са си оставили отворена вратичка за евентуално продължение, но към момента за мен е разочарование тъй дълго чаканата развръзка в"Luna, el misterio de Calenda".

# 172
  • София
Испанските сериали са интересни, но защо си мисля, че краят почти винаги не им се получава. Може да са си оставили отворена вратичка за евентуално продължение, но към момента за мен е разочарование тъй дълго чаканата развръзка в"Luna, el misterio de Calenda".

Специално за него си го обяснявам защото го спряха рязко, явно бързичко са претупали нещата и наистина са оставили някаква вратичка, или просто е недомислено. Ще имам по-точно мнение като го изгледам.

# 173
  • София, България
Ми аз го изгледах ... не ме впечатли особено, засили се още повече приликата със Здрач, и така и не разбрах кой е ухапал Жоел в край на сметка,
Скрит текст:
нали оня звяр, най-стария върколак, е бил затворен в пещерата по онова време newsm78

# 174
  • Ямбол
Днес си гледах Пиратите,много забавно сериалче!  Grinning Календата ще си  я доглеждам,като съм на дамар. Mr. Green

# 175
  • Ямбол
За любителите на Щурите съседи- на 2 септ.(вечерта),започват щурите подвизи на Новите съседи. Grinning

# 176
А за любителите на "Силикон за рая" втори сезон вече има субтитри. Познатото старо, преди да започнат новите продукции.

# 177
  • Бургас
Днес си гледах Пиратите,много забавно сериалче!  Grinning Календата ще си  я доглеждам,като съм на дамар. Mr. Green

С тази снимка ме спечели наистина ......  Wink
По Бтв ще дават новите съседи нали  newsm78

# 178
  • Ямбол

С тази снимка ме спечели наистина ......  Wink
По Бтв ще дават новите съседи нали  newsm78

Да,по Бтв Комеди.  Simple Smile

# 179
  • Ямбол
Марио и Уго-фотосесия за Космополитан(септември,2013.).  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт