Испански СЕРИАЛИ. Тема № 3

• 82 602
  • 738
  •   1
Отговори
# 195
  • Ямбол
Тези дни изгледах Карабуджан и Тялото и така ми се иска още нещо с Уго Силва. И него и Марио искам пак да ги гледам в сериал с няколко сезона.  Praynig

И аз искам,ама няма.  Cry Препоръчвам ти този филм Lo Contrario al Amor,ако не си го гледала.  Peace

Кратко интервю с Марио,по време на снимките за Космополитан.

Последна редакция: ср, 21 авг 2013, 04:08 от contessa24

# 196
Знам, че тук не е мястото, но този филм го гледах преди няколко седмици и ми хареса страшно много.. Уго винаги играе някакви странни роли.

# 197
има ли го по торентите и със суб?

# 198
contessa24, не съм го гледала, но още тази вечер ще го направя. Благодаря Hug Дано в скоро време да ни заразват с нещо по-дълго с негово участие.

# 199
има ли го по торентите и със суб?

сега забелязах, че всъщност името на линка е препратка към торент!
  bouquet

Последна редакция: ср, 21 авг 2013, 22:16 от gold__

# 200
  • Ямбол
 newsm10 Tъкмо щях да ти пиша,че съм дала линк.  Simple Smile

# 201
  • Габрово
Готино е филмчето.

# 202
  • Ямбол
Ау,сега забелязах,че не излизат бг субтитрите в клипа с Марио,понеже не са вградени във видеото.Който иска да го гледа с превод-http://vbox7.com/play:fd947043be. Peace

# 203
Хора зарибен съм по испанските сериали. Моля да ми кажете кои испански сериали мога да намеря със български субтитри? Ще се радвам на един списък. Peace

# 204
Хора зарибен съм по испанските сериали. Моля да ми кажете кои испански сериали мога да намеря със български субтитри? Ще се радвам на един списък. Peace
В началото на темата има подробен списък със сериали, които може да гледаш. Натисни на "скрит текст" и списъкът ще се появи.

# 205
В началото на темата има подробен списък със сериали, които може да гледаш. Натисни на "скрит текст" и списъкът ще се появи.
Всичките ли са със превод?

# 206
  • Ямбол
Всичките ли са със превод?

Всички,само 2-3 май нямат.  Peace Ти кои сериали си гледал?

Пак двамцата.  Crazy Heart Eyes

Последна редакция: чт, 22 авг 2013, 23:27 от contessa24

# 207
  • Бургас
Ау,сега забелязах,че не излизат бг субтитрите в клипа с Марио,понеже не са вградени във видеото.Който иска да го гледа с превод-http://vbox7.com/play:fd947043be. Peace

Само не разбрах кой е любимия му филм  newsm78 ? И аз пуснах да тегля филма с Уго   Rolling Eyes
Казвам ви, дъщеря ми ще проговори испански преди българския . baby_neutral Joy

# 208

Само не разбрах кой е любимия му филм  newsm78 ? И аз пуснах да тегля филма с Уго   Rolling Eyes
Казвам ви, дъщеря ми ще проговори испански преди българския . baby_neutral Joy
Ех, ако и майка ми беше гледала испански сериали, сега нямаше да се мъча над езика  Grinning

# 209
В Замунда вече има субтитри на втори епизод, 2 сезон на Селикон за рая.

Общи условия

Активация на акаунт