Испански СЕРИАЛИ. Тема № 3

• 82 774
  • 738
  •   1
Отговори
# 420
Сори за двойния пост, но много моля, ако някой скоро е свалял от замунда да даде сийд.  Praynig Praynig Загинах с 8-ми сезон. Цял ден 2 епизода са ми на 0% smile3518 Никъде другаде не намирам 8-ми и 9-ти сезон.

# 421
Аз се мъча да си намеря "Angel o Demonio", но 1х04 не мога да го намеря никъде.

# 422
Фенче, има го в http://rutracker.org/ Peace

# 423
Мерси, БумHug

# 424
  • Ямбол
Фенче, как е сериала, харесва ли ти? Каня му се отдавна, но все нещо ме спира.  Rolling Eyes

Криста, знаеш ли нещо около превода на Изабел(3-ти сезон)? Ще има ли скоро?

Heart Eyes

# 425
Ами, първите 3 епизода са добри. Зарибяващ си е, но сега, както започнаха да ми излизат другите сериали, не знам кога ще му дойде редът. Мен лично най-много ме впечатлява актьорската игра на малкото момиченце, което играе главния демон. Малките деца, които са лоши герои винаги изглеждат по-зловещо.

# 426
  • Ямбол
Ами, първите 3 епизода са добри. Зарибяващ си е, но сега, както започнаха да ми излизат другите сериали, не знам кога ще му дойде редът. Мен лично най-много ме впечатлява актьорската игра на малкото момиченце, което играе главния демон. Малките деца, които са лоши герои винаги изглеждат по-зловещо.

Ще го дръпна тогава. Simple Smile И мен ме впечатляват зловещи деца.  Crazy

Ах, как ми липсват Интернатът и Хората на Пако.  Heart Eyes Cry

# 427
Относно Изабел се чака руски превод, който се забави за този сезон.

# 428
точно и аз щях да питам за Изабел

# 429
"Ангел или демон" не е толкова интересен. Simple Smile

# 430
  • Ямбол

Дано има скоро! Само от руски ли се превеждат всички сериали?

Последна редакция: пн, 14 окт 2013, 23:10 от DimiLoca

# 431
"Интернатът" мина 50 гласа.  Tada  Mr. Green

# 432
Гледах първи епизод на "Гран хотел" и не ме впечатли. "Интернатът", "Корабът" започнаха ударно. Simple Smile)

# 433

Има превод на руски.  Peace Поне за първите 2 епизода. Ще почакам още малко, и ще си гледам на руски, който хващам тук-там.
къде ги има на руски? Може ли линк?

# 434
Гледах първи епизод на "Гран хотел" и не ме впечатли. "Интернатът", "Корабът" започнаха ударно. Simple Smile)

"Корабът" започва ударно и завършва трагично. При "Гран хотел" явно е обратното само дето трагична част не се наблюдава. Само "Интернатът" e невероятен, от началото до края.

Общи условия

Активация на акаунт