Испански СЕРИАЛИ. Тема № 3

• 82 762
  • 738
  •   1
Отговори
# 450
# 451
  • София
Извинявайте, че пиша тук, но някой може ли да ми намери български субтитри за 9-ти епзиод от 1 сезон на "Гран Хотел"?

Че къде другаде да пишеш  Wink, това е темата за испански сериали  Hug

# 452
Извинявайте, че пиша тук, но някой може ли да ми намери български субтитри за 9-ти епзиод от 1 сезон на "Гран Хотел"?

Ами защото направиха забележка в една друга тема, че тези теми са за обсъждане на сериали, а не, за да се дават някакви линкове. Simple Smile

# 453
  • София

Ами защото направиха забележка в една друга тема, че тези теми са за обсъждане на сериали, а не, за да се дават някакви линкове. Simple Smile

Сериозно?  Shocked И какво ще им стане ако дадат един линк?  ooooh!

Ние тук си обсъждаме всичко - герои, актьори, сериали... и линкове пускаме редовно  Simple Smile

# 454
  • Ямбол
Бланка Суарез днес навършва 25г.  nbirthday

Амая с приятеля си Росауро Баро- на сватба на свои колеги.

# 455
  • София
Прекрасни са и двете!  Peace

Aphrodisiac :*, между другото, като стигнеш до края на "ГХ", да знаеш, че има и 22 епизод - "Филм за филма", но за съжаление не е преведен  Tired

# 456
Само за информация, че submatrix.ovo пренасочва към bukvi.bg, но със сигурност могат да се намерят субтитрите за Гран хотел, а и за доста други испански сериали

# 457
  • София
Само за информация, че submatrix.ovo пренасочва към bukvi.bg, но със сигурност могат да се намерят субтитрите за Гран хотел, а и за доста други испански сериали

Би трябвало да пренасочва към него, това е новият сайт  Peace

# 458
  • Ямбол
Винаги ми е било интересно- на какъв принцип(или по какъв критерий) превеждат филми и сериали от букви.бг. Понеже сумати хора чакат субтитри на испанските сериали и филми, за които вече има руски превод, а се превеждат предимно руски сериали.  Thinking

# 459

Aphrodisiac :*, между другото, като стигнеш до края на "ГХ", да знаеш, че има и 22 епизод - "Филм за филма", но за съжаление не е преведен  Tired

Деси, само на български ли не е преведен или и на руски?

# 460
  • София

Руснаците по неизвестна причина спяха на 31,2%, макар че преводачите ме увериха, че ще го преведат докрай. А докато не стане руският превод, няма да има и български  Tired

# 461

Руснаците по неизвестна причина спяха на 31,2%, макар че преводачите ме увериха, че ще го преведат докрай. А докато не стане руският превод, няма да има и български  Tired

Е, все ще се разбере нещо. То и "Los archivos secretos de El Internado" така го гледах. Simple Smile Иначе само 21 епизода ли е сериалът? Това е много малко ...

Сега видях, че Бланка е имала рожден ден вчера. Simple Smile Да и е честит на патерици. Simple Smile) И много участия в сериали да има, за да я гледаме на воля.

# 462
  • София
Аз "Los archivos secretos de El Internado" го гледах на руски  Simple Smile Освен "ГХ" да го гледам непреведен, едва ли ще кажат кой знае какво, интересен е самият процес на създаване на сериала  Peace

Aphrodisiac :*,  за епизодите те излъгах  Embarassed        22 епизода + "Филм за филма" ("Ultima noche en Gran Hotel").

Не са малко, защото накрая вече се поизтъркаха доста откъм идеи и добре направиха, че го приключиха преди да стане скучен  Peace

# 463
Аз "Los archivos secretos de El Internado" го гледах на руски  Simple Smile Освен "ГХ" да го гледам непреведен, едва ли ще кажат кой знае какво, интересен е самият процес на създаване на сериала  Peace

Aphrodisiac :*,  за епизодите те излъгах  Embarassed        22 епизода + "Филм за филма" ("Ultima noche en Gran Hotel").

Не са малко, защото накрая вече се поизтъркаха доста откъм идеи и добре направиха, че го приключиха преди да стане скучен  Peace

Абе малко са, къде е "Интернатът" със 77 епизода. А защо в IMDb не го дават като вече приключил?

# 464
  • София

Абе малко са, къде е "Интернатът" със 77 епизода. А защо в IMDb не го дават като вече приключил?

"Интернатът" е съвсем друго нещо  Peace Доста поле за действие имаха, докато при един сериал от друга епоха няма какво толкова да измислят  Wink За IMDb нищо не мога да кажа, не ги гледам оттам.

Общи условия

Активация на акаунт