Испански СЕРИАЛИ. Тема № 3

• 82 739
  • 738
  •   1
Отговори
# 480
# 481
# 482
El cuerpo и La cara oculta са ми от любимите испански филми заедно с 3MSC и Tengo ganas de ti. В сайта на Антена 3 гледах едно сериалче El tiempo entre costuras и много ми хареса, но за сега са само 2 серии. Нямах време да се разровя за повече информация за него. Довечера ще потърся Завръщането.

# 483
Привет и от мен! Чисто новичка съм. Вчера ви открих и съм много щастлива! Прекрасна тема. Гласувах: Хората на Пако, Интернатът и Щурите съседи. Умирам за испански сериали. Сега, след цялата турска мелодраматична вълна, която ни заля душицата ми зажадня за нещо испанско, за испански хумор: откривам, че съм се смяла до сълзи единствено на испански комедийни сериали...Малко по-малко ще чета темата, но като за начало ще кажа, че се ядосвам като дублират сериалите - отнема се много от атрактивността на героите, та си търся със субтитри.  Simple Smile

# 484
Привет и от мен! Чисто новичка съм. Вчера ви открих и съм много щастлива! Прекрасна тема. Гласувах: Хората на Пако, Интернатът и Щурите съседи. Умирам за испански сериали. Сега, след цялата турска мелодраматична вълна, която ни заля душицата ми зажадня за нещо испанско, за испански хумор: откривам, че съм се смяла до сълзи единствено на испански комедийни сериали...Малко по-малко ще чета темата, но като за начало ще кажа, че се ядосвам като дублират сериалите - отнема се много от атрактивността на героите, та си търся със субтитри.  Simple Smile
Добре дошла! Напълно съм съгласна за дублирането. Преди време дори бяхме коментирали този въпрос и си спомням, че всички бяхме на това мнение. Кои сериали следиш?

# 485
  • София
marridelucia, добре дошла и от мен!  Hug

За субтитрите: не съм съгласна на 100%. Примерно, "Моите мили съседи" със субтитри ще се изгуби половината превод Peace

# 486
Започнах El tiempo entre costuras. Очакванията ми се оправдаха. Много ми харесва и смятам, че това ще е поредната голяма продукция на Антена 3 или поне се надявам да е така. Тази есен съм положително изненадана от новите сериали на тази телевизия. Миналата година останах малко разочарована от тези, които направиха. Все нещо им липсваше, но мисля, че тазгодишните ще се окажат много добри. Да не казвам голяма дума, но El tiempo entre costuras може да се превърне в сериал от ранга на Интернатът.

# 487
El tiempo entre costuras и на мен много ми хареса.
Снощи гледах първа серия на Vive Cantando и също много ми допадна.

# 488
  • София
El tiempo entre costuras

1. Има ли го преведен някъде (на руски или български)?

2. По книгата на Мария Дуеняс ли е правен? (нея си я свалих преди време, но не съм я чела още)

# 489
Благодаря за посрещането  Hug   Да, може и така да е, но аз със испанския не съм особено добре. За мен е особено ценно при субтитрите, да връзвам неразбираемите сладки лафчета с адекватен бг. еквивалент. Няма да забравя, когато тъкмо бях започнала да уча испански и попаднах на  "Хората на Пако" - там лафовете бяха толкова цветисти, неща които ги няма в учебниците - такова разтоварване ми беше този филм - хем се смееш, хем плачеш - букет от емоции - и накрая забравяш за ядовете и простотиите, с които си се сблъскал през деня... в момента съм свалила и гледам Интернатът - много е зарибяващ. Но ми се иска и някоя комедия...Аида направо ме кефеше/ ако я намеря със субтитри с голямо удоволствие бих я гледал пак/ - толкова реални, естествени и добронамерени са образите и някак  без злобата и сериозността и богаташките напъвания  с която пълнят турските, американските и латино- сериалите...

# 490
Яничка, Vive Cantando е много приятен сериал. Следващите епизоди са по-интересни от първия. Испанците са много добри в правенето на сериали свързани с бита.

Деси, сериалът е нов, започна преди две седмици и го няма преведен. Гледам го от сайтът на Антена 3. Да, сериалът е базиран на тази книга.

Последна редакция: пт, 01 ное 2013, 21:55 от illlzy

# 491
  • София
Деси, сериалът е нов, започна преди две седмици и го няма преведен. Гледам го от сайтът на Антена 3. Да, сериалът е базиран на тази книга.

Мерси много!  Hug Ще взема да й хвърля едно око  Peace

Вярна ли е информацията, която намирам, че ще е 1 сезон, 11 епизода, последният ще бъде излъчен на 30 декември тази година?

# 492

Мерси много!  Hug Ще взема да й хвърля едно око  Peace

Вярна ли е информацията, която намирам, че ще е 1 сезон, 11 епизода, последният ще бъде излъчен на 30 декември тази година?
Мисля, че и аз го четох някъде, но не съм сигурна.

# 493
  • Ямбол
maridelucia, добре дошла!

От новите сериали, а и от старите(с нови сезони)- нищо не съм гледала. Няма превод, няма и обещание за такъв. Sad Спрях да се надявам вече.  Crossing Arms

За дублурането на сериалите: харесват ми повече с бг дублаж- Щурите съседи и Новите съседи. Други с дублаж не съм гледала, май.  newsm78

# 494
  • София
Някаква идея откъде да сваля субтитри за трети сезон на Хората на Пако?

Общи условия

Активация на акаунт