Испански СЕРИАЛИ. Тема № 3

• 82 708
  • 738
  •   1
Отговори
# 510
  • Ямбол
Обичам исторически. Даже реших и тази вечер го почвам.

Чакам отзиви.  Simple Smile

ето го и Ромео

# 511

ето го и Ромео

О, каква изненада. :Д Мартин и Йон. Simple Smile)) Heart

# 512
Аз нямам никакво време да изгледам 9-ти сезон на Пако. До 8-ми ми вървеше толкова хубаво! Определено се превърна в един от най-любимите сериали,които съм  гледала някога. Обаче като знам колко хора ги няма в 9-ти сезон и не си давам зор.

# 513
  • София
Здравейте,

Аз съм много зарибена по "El barco", не знам, този сериал е просто страхотен....

Гледала съм преди години - "La verdad de Laura", но не по Антена 3, а по TVE и е страхотен, нещо от сорта на 117 епизода  Laughing , но хубав (въпреки че напомня на латино обърквациите, които също харесвам де...  Peace)

Хубав сериал е също - "El secreto del puente viejo", на Антена, той е със старовремски елементи. Докато бях в Испания го гледах.

Онзи ден гледах един филм "Primos", комедия, препоръчвам Ви го   bouquet

# 514
Момичетата

# 515
Здравейте! Преди време бях видяла няколко трейлъра на нови сериали, които ще излизат по Антена 3. Някой случайно да се превежда? Поразрових се из темата и не намерих, а след финала на Гран Хотел нищо не съм гледала и зажаднях вече за испанско сериалче! smile3521

# 516
  • София, България
И все пак някой ще каже ли кога точно ще почва Гран Хотел по АХН, изморих се вече с това теглене и записване по флашки и т.н.

# 517
  • Ямбол
Здравейте! Преди време бях видяла няколко трейлъра на нови сериали, които ще излизат по Антена 3. Някой случайно да се превежда? Поразрових се из темата и не намерих, а след финала на Гран Хотел нищо не съм гледала и зажаднях вече за испанско сериалче! smile3521

От новите нито един не се превежда все още.  Confused

За Гран Хотел нямам информация.  Peace

Бум, момичета да не са и в реала двойка?  Flutter

# 518
Бум, момичета да не са и в реала двойка?  Flutter

Ще ни се  hahaha hahaha hahaha

Гледах някакви снимки на Адриана с футболисти, даже не бяха от най-готините (футболистите това)

# 519
  • Ямбол
Бум, момичета да не са и в реала двойка?  Flutter

Ще ни се  hahaha hahaha hahaha

Гледах някакви снимки на Адриана с футболисти, даже не бяха от най-готините (футболистите това)

Аа, тя била другата сестра, сега зацепих.  Mr. Green

Футболисти...Нищо ново под слънцето.  Tired Покрай моркова нещо интересно? Пускай новинките тук, може и снимков материал, че да ги нищим.  Mr. Green

# 520
Почти като семейство все пак е 21 век  Heart Eyes

# 521
  • Ямбол
Много са готини.  Sunglasses Забелязала съм, че повечето испанските актьори/актриси, които снимат заедно, са си близки и в реала. Може и ПР да е, но определно не ми е това първата мисъл, като гледам тези сладурани, колко си се забавляват.  Heart Eyes

Последна редакция: ср, 06 ное 2013, 02:42 от DimiLoca

# 522
Абе, хора...аз ли нещо не съм редовна Rolling Eyes...стигнах средата на втори сезон на Интернатът и този Йон - ама чак ме е яд да го гледам.. толкова ми е женствен - като момиченце. Виждам, че тук всички много го харесвате, но сигурно от друга роля? Виж Мартин Ривас е мъжкар и е друго нещо. Не ми се сърдете само...Аз и Марио Касас хич не харесах в Хората на Пако..но Уго - ДАА Laughing ...Свалих  си Гран Хотел, но като гледам, че Йон е в главната роля там - чак не ми се гледа..я кажете - дали аз се лъжа нещо???? newsm78

# 523
Абе, хора...аз ли нещо не съм редовна Rolling Eyes...стигнах средата на втори сезон на Интернатът и този Йон - ама чак ме е яд да го гледам.. толкова ми е женствен - като момиченце. Виждам, че тук всички много го харесвате, но сигурно от друга роля? Виж Мартин Ривас е мъжкар и е друго нещо. Не ми се сърдете само...Аз и Марио Касас хич не харесах в Хората на Пако..но Уго - ДАА Laughing ...Свалих  си Гран Хотел, но като гледам, че Йон е в главната роля там - чак не ми се гледа..я кажете - дали аз се лъжа нещо???? newsm78
Ти си в грешка, ти Mr. Green Аз не го харесах в началото хич. Много си паднах по Мартин, обаче Йон така се развива(по-точно Иван). Става най-готиния образ в сериала, като изключим моята най-любима любимка Блнка Суарез. А Мартин става един лольо. Един предсказуем, смотан. Отвратих се. А така се зарибих по Йон. Heart Eyes Йон възмъжава, променя се, особено в 4 сезон, когато започва любимата ми любовна история.

# 524

ето го и Ромео

Започнах го и ми харесва страшно много. Даже зарибих и майка ми и сега двете ще го изгледаме за нула време. Мартин на снимката е с една италианка, знаеш ли какъв е филма?

Общи условия

Активация на акаунт