Испански СЕРИАЛИ. Тема № 3

• 82 707
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
Хм, някой да е гледал филма "Mentiras y Gordas"? Актьорският състав е потресаващо добър  Peace Ана де Армас, Йон Гонзалес, Уго Силва, Алехо Саурас, Мариета Ороско, Мириам Джованели, Макси Иглесиас и Марио Касас.
Гледала съм го. Там са събрани доста от младите актьори. Някои дами трудно преживяват ролята на гей на Марио Касас, но тъй като моят фаворит е Йон Гонзалес, аз нямам проблем. И там играе мачо, а в същото време е с проблеми у дома, както повечето млади хора. Определено филмът не се харесва на всички, но за мен е доста добър.

# 541
  • София
Хм, някой да е гледал филма "Mentiras y Gordas"? Актьорският състав е потресаващо добър  Peace Ана де Армас, Йон Гонзалес, Уго Силва, Алехо Саурас, Мариета Ороско, Мириам Джованели, Макси Иглесиас и Марио Касас.
Гледала съм го. Там са събрани доста от младите актьори. Някои дами трудно преживяват ролята на гей на Марио Касас, но тъй като моят фаворит е Йон Гонзалес, аз нямам проблем. И там играе мачо, а в същото време е с проблеми у дома, както повечето млади хора. Определено филмът не се харесва на всички, но за мен е доста добър.

Марио изобщо не ме интересува  Wink, но другите определено бих ги гледала с удоволствие. Освен пък да го загледам...

Да попитам къде гледате El tiempo entre costuras и преведен ли е? newsm78

Преди няколко дни го обсъждахме, още не е преведен. Всъщност, не е преведен дори на руски  Tired

# 542

На мен не ми хареса, колкото и да обожавам Ана и Йон гално. Simple Smile Марио и Макси също ги харесвам.

# 543
Някой да има инфо за филма Los Pasajeros Amantes??
Аз го гледах, но не съм впечатлена. Доста е шантав, но е забавен.

Да попитам къде гледате El tiempo entre costuras и преведен ли е? newsm78
Все още никъде го няма преведен. Аз го гледам в сайта на Антена 3 на испански.

"Mentiras y Gordas" на мен не ми допадна особено.

Леле, ама Макси Иглесиас е станал голям симпатяга. Гледала съм го само в "Защитените", но там ми беше някак по-сладникав. Между другото той има ли нещо общо с Хулио и Енрике Иглесиас или е просто съвпадение на фамилиите?

# 544
  • София
Леле, ама Макси Иглесиас е станал голям симпатяга. Гледала съм го само в "Защитените", но там ми беше някак по-сладникав. Между другото той има ли нещо общо с Хулио и Енрике Иглесиас или е просто съвпадение на фамилиите?

Съвпадение, единствено дете е, а не се споменават връзки с другите двама  Peace

# 545
На мен хич не ми хареса споменатия филм. Марио там е отврат, дори на лудата му фенка не и харесва в тая роля. Уж послание да носи, но поне не ми допадна как е пресъздадено. Нищо впечатляващо освен геят Марио и хубавите Йон и Уго. Пак да се повторя, но последния хубав филм, който гледах беше Combustion.

# 546
  • Ямбол
Сладури.  Laughing Heart Eyes

Последна редакция: пн, 11 ное 2013, 22:26 от DimiLoca

# 547
От друга страна може да гласувате за най-позитивните хора в мамата - аватарките!

# 548
  • София
Гласувах за Ужаси  Peace

Досега не ми хареса нито един филм, който е хвален тук, да не би пък този, дето на никого не е харесал, да ми допадне  Mr. Green Утре вечер ще го загледам.

# 549
  • Ямбол
А така, Деси.  Hug На мен Завръщане ми хареса много. Пробвай го.  Simple Smile

# 550
  • София
А така, Деси.  Hug На мен Завръщане ми хареса много. Пробвай го.  Simple Smile

Да, "Завръщане" и "Тялото" са ми в списъка  Peace Не съм забравила, просто време нямам  Tired

# 551
  • София
От друга страна може да гласувате за най-позитивните хора в мамата - аватарките!
Аватарките са измамнички. hahaha

# 552
  • Ямбол
Май не съм пускала скоро този прекрасник.  Heart Eyes

Последна редакция: пн, 11 ное 2013, 22:28 от DimiLoca

# 553
Много е гаден дублажа на пети сезон на" Интернатът", все едно гледам друг сериал Confused. Май имаше начин да се спре дублажа, но не съм сигурна newsm78.Някой случайно да знае Laughing ?

# 554
  • Ямбол
Много е гаден дублажа на пети сезон на" Интернатът", все едно гледам друг сериал Confused. Май имаше начин да се спре дублажа, но не съм сигурна newsm78.Някой случайно да знае Laughing ?

Мисля, че няма как, но да каже и някой друг.  Peace Можеш даси го изтеглиш с бг субтитри оттук- http://DMCA-removal-from-Google/index.php?page=torrents&acti … =DESC&pages=3.

Общи условия

Активация на акаунт