МАШИНА ЗА ХЛЯБ - 51-ва тема

• 56 781
  • 742
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Здравейте!

Преди няколко дни ми падна бъркалката на кошничката и в момента не мога да я застопоря. Като сипя вода тече и не мога да я ползвам. Според вас какво да я правя? Дали липсва някоя част? Не съм видяла нещо да пада, но все пак Thinking

# 646
  • София
Здравейте!

Преди няколко дни ми падна бъркалката на кошничката и в момента не мога да я застопоря. Като сипя вода тече и не мога да я ползвам. Според вас какво да я правя? Дали липсва някоя част? Не съм видяла нещо да пада, но все пак Thinking

С оста ли падна или не?Така описано ти трябва ново казанче.

# 647
  • София
Оста излиза пада надолу и не придържа бъркалката. Съответно и тече вода от дупката.

# 648
  • София
Оста излиза пада надолу и не придържа бъркалката. Съответно и тече вода от дупката.
Ново, това не го ремонтират.

# 649
  • София
Кое ново? Казанче ли? И от къде мога да купя ново? За Мулинекс става въпрос.

# 650
Ново, това не го ремонтират.
Не може ли да се завари отдолу?

# 651
  • София
Със заваряване няма да стане според мен. Трябва да е подвижна оста.
Но се чудя как е било захванато досега. Събираше тесто отдолу и след последното почистване се разкачи на цяло.
Дали ако се сложи някакво уплътнение ще стане?

# 652
  • София
 Didi*, да ново казанче. Аз не съм сменяла още казанче, но натам вървя,че започна да пуска черно. Досега не съм чула някой да е успял да го оправи, купуват си нови.Някой друг да каже от къде се купуват.

# 653
  • София
Точно така започна и моята да пуска нещо черно. Благодаря ти, Тайна! Надявам де някой да се включи и да каже от къде да купя ново. Ако не, ще звъня в сервиза.

# 654
  • София
Точно така започна и моята да пуска нещо черно. Благодаря ти, Тайна! Надявам де някой да се включи и да каже от къде да купя ново. Ако не, ще звъня в сервиза.
Щом имаш сервиз, направо там питай.Аз за моята не съм търсила, защото е евтина, ако се развали, ще си взема нова машинка.

# 655
Звъниш в сервиза на Мулинекс - в Лозенец или в Люлин мисля, че имаха офиси и си поръчваш ново казанче, казваш точния модел на машината. След 2 седмици ти се обаждат, че е пристигнало и отиваш да си го вземеш.
Старото можеш да го ползваш като слагаш първо сухите съставки и постепенно наливаш водата, докато бърка. Simple Smile

# 656
Кое ново? Казанче ли? И от къде мога да купя ново? За Мулинекс става въпрос.
Ако машината ти е в гаранция ще ти дадат едно казанче безплатно от сервиза. Ако не е, ще си го поръчаш и ще ти звъннат като е налично.

# 657
  • София
Благодаря ви!
Мисля, че не е в гаранция вече, но ще им звънна да видим какво ще ми кажат Simple Smile

# 658
  • Sofia
Май имаше преди време рецепта за соден хляб, ама нещо не мога да я открия. Някой, ако е правил, може ли да даде рецептата.

# 659
и да е в гаранция няма да го сменят. подвижните части (казанче , бъркалки) не подлежат на гаранция.
със заварка няма да стане. малко ако поразмислите ще стигнете до този извод.
1. това е ос , въртяща. завариш ли я ... край с въртенето.
2. уплътненията са силиконови/гумени. има ли заварка ... край с тях
3. покритието е тефлоново. завариш ли ... край с него.
4. казанчето е алуминиево. заварчици на алуминий ... дефицитна стока  Laughing

старото казанче може да го използваш само за печене.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт