Голямата тема за малките масла - 7

• 100 550
  • 742
  •   1
Отговори
# 405
  • в огледалото на живота
Маслото от чаено дърво е наистина  перфектно добро и широкоспектърно  Peace
В този ред на мисли :имам остатъчно количество от него в каква употреба би могло да влезе?
Искам да го използвам преди да мине срока на годност.

# 406
Аз снощи се омазах с кокосово масло и косата днес е супер мекичка  Mr. Green

# 407
Какво ще кажете за масло от нар някой дали използва? newsm78

Последна редакция: сб, 11 яну 2014, 15:09 от asyafilip

# 408
Маслото от чаено дърво е наистина  перфектно добро и широкоспектърно  Peace
В този ред на мисли :имам остатъчно количество от него в каква употреба би могло да влезе?
Искам да го използвам преди да мине срока на годност.

Аз си го добавям в розова вода и става чудесен тоник за лице  Peace

# 409
Маслото от чаено дърво го добавям в шампоани, в маски за коса, в тоници за лице, в топла вода за гаргара при възпалено гърло/ангина/афти, в пералнята, в разтвори за дезинфекция /плотове, мивки, тоалетна, микровълнова и т.н./, в йонизатора. За това се сещам в момента.

asyafilip, маслото от нар е подходящо за суха откъм липиди, както и за зряла кожа.

# 410
Чела съм,че е било много хубаво масло(нар).Става не само за суха и за нормална кожа има анти ейдж ефект.Използва се след 25  год.възраст.Маслото го намерих онлайн,но се интересувам по бургас някаде дали не продават newsm78

# 411
  • в огледалото на живота
Маслото от чаено дърво го добавям в шампоани, в маски за коса, в тоници за лице, в топла вода за гаргара при възпалено гърло/ангина/афти, в пералнята, в разтвори за дезинфекция /плотове, мивки, тоалетна, микровълнова и т.н./, в йонизатора. За това се сещам в момента.

Мун,в шамоана добавих/нищо ,че съм с нормална коса/
Тоник още имаме в къщи направен/за младежа,по твоя рецепта      bouquet/

За маски на косата ако има рецепти,би ли споделила Praynig
Ако  има и други добавки в нея ще е супер,че много тежко ми мирише само с него.... Confused

За дезинфекция на санитарните възли в каква пропорция и колко капки?

Знам,че много въпроси,ама искам да съм точна.... Blush
Предварително благодаря!

# 412
И аз ще се радвам за маски на коса  Hug

# 413
А какъв е тоника с чаено масло?

# 414
Мога ли да си слагам кокосово или пшенично масло по връхчетата на косата след баня, за да я предпазвам от топлината на пресата и за да е мекичка и блестяща?
Иначе вече се мажа със стимуланта на Икаров за коса, който съдържа няколко вида масла и се надявам след няколко седмици да има ефект.

# 415
Мога ли да си слагам кокосово или пшенично масло по връхчетата на косата след баня, за да я предпазвам от топлината на пресата и за да е мекичка и блестяща?
Иначе вече се мажа със стимуланта на Икаров за коса, който съдържа няколко вида масла и се надявам след няколко седмици да има ефект.
Можеш, но гледай косата да е напълно суха преди да използваш пресата за да не се изпържи буквално. Но като термозащита е недостатъчно според мен.  Peace

# 416
Аз по принцип ползва и друг крем за термозащита, мислех просто да добавя и маслата.

# 417
Аз по принцип ползва и друг крем за термозащита, мислех просто да добавя и маслата.
Да, така е по-добре определено  Peace

# 418

Мун,в шамоана добавих/нищо ,че съм с нормална коса/
Тоник още имаме в къщи направен/за младежа,по твоя рецепта      bouquet/

За маски на косата ако има рецепти,би ли споделила Praynig
Ако  има и други добавки в нея ще е супер,че много тежко ми мирише само с него.... Confused

За дезинфекция на санитарните възли в каква пропорция и колко капки?

Знам,че много въпроси,ама искам да съм точна.... Blush
Предварително благодаря!

devi4ca, аз също съм с нормална коса. И на децата в шампоаните слагам.
Тук съм писала за употребата на масло от чаено дърво.
Това също ще е от полза: Използване на етеричните масла за битови нужди - има и доста рецепти. Peace

# 419
  • в огледалото на живота
Мун,благодаря   bouquet
Със сигурност ще бъде употребено докрай при толкова широко приложение  Hug

Общи условия

Активация на акаунт