Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви масла са подходящи за употреба след излагане на слънце?
Какво е масло от щраус и какви са неговите предимства?
Кои масла са подходящи за суха коса и кои масла са подходящи за сухи краища на къдрава, суха коса?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви масла са подходящи за употреба след излагане на слънце?
-
Какво е масло от щраус и какви са неговите предимства?
-
Кои масла са подходящи за суха коса и кои масла са подходящи за сухи краища на къдрава, суха коса?
За суха коса се препоръчва бадем, масло от алое вера и майонезена маска. Тези съставки хидратират косата и я подхранват, като гелът от алое вера е известен със своите хидратиращи свойства. За сухи краища на къдрава, суха коса се препоръчва кокосово масло, рициново (червено или обикновено), жожоба и масло от макадам. Важно е да се избягва прекомерното количество масло, за да не се утежни косата и да се използва върху влажна коса.
-
Кои масла са подходящи за новородени бебета?
-
Кои масла са подходящи за предотвратяване на стрии?

Имам слънчева алергия, за това рядко се излагам на слънце - след това анти-алергични кремове. Ако има някое масло, което да ме облекчи, ще се радвам за споделите
, на лицето обаче не слагам, ставам на някакви червени петънца, явно идва тежко за там.
За лицето не съм решила още кое масло да ползвам след слънце