Голямата тема за малките масла - 7

• 100 608
  • 742
  •   1
Отговори
# 180
  • Пловдив
mystic woman Изобщо не я намерих,оказа се ,че по лесно ще намеря закопано златно съкровище под някое тепе отколкото меча мас Mr. Green

# 181
  • Пловдив
mystic woman Изобщо не я намерих,оказа се ,че по лесно ще намеря закопано златно съкровище под някое тепе отколкото меча мас Mr. Green
Thinking И аз така си помислих,ама викам я да си питам... Wink Laughing

# 182
  • Бургас
Кое масло е подходящо за вече съществуващ косопад ?

# 183
На позната рецептата от 1:1 рициново масло + ракия/водка и повлия добре. Peace

# 184
  • Бургас
На позната рецептата от 1:1 рициново масло + ракия/водка и повлия добре. Peace
мерси Simple Smile ще пробвам другата седмица

# 185
Мун, има ли разлика между масло от семки на нар и масло от нар или е едно и също?
За едно и също иде реч. Simple Smile

Bukuto0o, рициново масло, черно рициново масло, масло от репей, масло от розмарин, етерично масло от Capsicum (люта чушка).
Бабините рецепти: Репей против косопад

# 186
  • в огледалото на живота
Мун,тук съм  пак с въпрос... Blush
Комбинацията от чаено и шипково масло само проблемния участък ли да мажа или мога да обтривам цялото лице и шия?Удачно ли е да се ползва всяка вечер вместо нощен крем и трябва ли да измивам след това?
Става въпрос за петното на лицето/хлоазма/,за което ме беше посъветвала.

# 187
devi4ca, по твой избор. Ако искаш слагай само на проблемния участък, ако искаш на цялото лице. Не се отмива. И двете масла попиват много бързо.
Можеш да опиташ вместо нощем крем известно време и сама ще прецениш как ще ти се отрази.
Не нанасяй на околоочния контур!

# 188
  • в огледалото на живота
Благодаря!
 Hug

# 189
Прекрасна тема!
Hug
Връщам се да изчета.Подариха ми арганово масло, сигурно сте писали и за него , но ако може малко съвети как и за какво да го използвам!

# 190
Имам маслен /зехтин/ извлек от жълт кантарион. Как се съхранявя? За какво се използва и как?

# 191
Съхранява се в хладилник. Използва се с лечебна цел при рани, херпес, ухапвания от насекоми, травми, изгаряния, ревматизъм, невралгия, ишиас, хемороиди.

# 192
devi4ca, по твой избор. Ако искаш слагай само на проблемния участък, ако искаш на цялото лице. Не се отмива. И двете масла попиват много бързо.
Можеш да опиташ вместо нощем крем известно време и сама ще прецениш как ще ти се отрази.
Не нанасяй на околоочния контур!
Мун, а има ли такова масло, подходящо за околоочния контур( за мимически бръчици)?

# 193
Мун, маже се мястото ли? А вътрешно има ли приложение? Чувала съм за лечение на язва.

# 194
Отдавна чета темата, осмелявам се вече да пиша.
Имам масло от чаено дърво. По указанията на опаковката на 100 мл козметичен продукт трябва да се сложи 1 капка. Вие казвате по 5-10 капки в шампоан. Също пишете за неразредена употреба на това масло върху лицето. А на опаковката пишат, че е много силно, ако не е разредено и бла-бла... Та до сега го ползвах както пишеше и мислех, че просто проблемите с кожата и пърхота са ми прекалено тежки, за да се повлияят.  Laughing

За всички етерични масла ли важи да се гони по-голяма концентрация, когато се слагат в козметични продукти, за да има ефект от указаната на опаковката?

Общи условия

Активация на акаунт