Електронни четци - X

• 67 696
  • 759
  •   1
Отговори
# 390
Нямах такъв проблем аз. Втори потребител тук се оплаква от проблеми с Нук.  Confused
Все пак е нормално, доста такива четци се продадоха в последно време, само покрай мен всичките ми приятели, които нямаха четец си купиха, пък и от чувала на Дядо Коледа ще изкочи някой друг... Преди година все за проблеми с Киндълите пишехме, но те бяха хит.

# 391

НУК-а се появява на промоционална цена и тук http://www.sainsburys.co.uk/sol/shop/technology/computing/123994 … l?hnav=4294960198 през няколко дни

Имам спомен, че някои превозвачи от UK не приемат пратки от този сайт........

# 392
Здравейте! Бих искала да си купя Kindle 4, но се притеснявам ще мога ли да ползвам книгите, които се разпространяват свободно. Имам предвид дали не четат само такива, които са платени като защита на авторски права.

# 393
Здравейте, прегледах темата и виждам, че основните питанки са между Kindle и Nook. Преди месец, след дълги разговори консултант от e book, и по негова препоръка си купих Pocketbook Touch. Мотивите му- чете на практика всички формати, и е с e-ink екран,който не дава отблясъци и прави четенето по-комфортно. Сега трябва да купя четец и за дъщеря ми, че ще се избием за този ooooh!
Колебанията ми са с това, че сякаш не съм особено очарована. Страниците се отварят бавно,речниците, които са качени не ми харесват, а след едномесечно ровене все още не съм намерила никакъв речник, който мога да сваля и инсталирам.
Какво е вашето мнение/съвет? Благодаря и лек ден на всички!

До колкото знам ПокетБук е китайска марка. И да не е, впечатлението ми е, че са евтини четци (нямам предвид цената, на която си го купила), а качествата им. Бавни са, много бавни, като китайски таблети.
Препоръката ми е този четец да оставиш на дъщеря ти, а ти да се обзаведеш с Киндъл или с Кобо Тъч. Кобо Тъч е много красив и се отличава доста по визия от другите четци.

# 394
  • София

НУК-а се появява на промоционална цена и тук http://www.sainsburys.co.uk/sol/shop/technology/computing/123994 … l?hnav=4294960198 през няколко дни

КД работят с тях и нямали проблем.

# 395
  • Стара Загора
Здравейте! Бих искала да си купя Kindle 4, но се притеснявам ще мога ли да ползвам книгите, които се разпространяват свободно. Имам предвид дали не четат само такива, които са платени като защита на авторски права.
Свекърва ми има  киндъл 4,  качила съм й книги от читанка. Ние ползваме Киндъл 3, Киндъл тъч и Нук, предимно от читанка сваляме. От Хеликон съм купувала книги без дрм защита на Киндълите се четат спокойно, даже и на приятелка с Киндъл  съм  ги пращала, на Нука не съм ги  пробвала.

# 396

КД работят с тях и нямали проблем.
На сайта им пише, че нещата идват в насипно състояние и се доплаща опаковка. Въпросът е с какво друго ще пътуват докато стигнат до опаковката?

# 397
Онзи ден получих поръчка от Сейнсбъри чрез КД и не бяха сложили никакви извънредни такси, а и пратката си беше пристигнала при тях идеално опакована. Сигурно имат предвид groceries покупки.

# 398
Мерси, това е добра новина, че поех ангажимент, който се оказа трудно осъществим...

# 399
Киндъла от Метро е същият като този в Технополис/Техномаркет нали?
Извинете за тъпия въпрос, но в каталога си даже на са написали Киндъл 4, а само Електронен четец Киндъл, и че е с Wi Fi  Thinking

# 400
Би трябвало да е Киндъл 4, другите модели са доста по-скъпи.

# 401
Киндъла от Метро е същият като този в Технополис/Техномаркет нали?
Извинете за тъпия въпрос, но в каталога си даже на са написали Киндъл 4, а само Електронен четец Киндъл, и че е с Wi Fi  Thinking

Написали са само Киндъл, защото от известно време така се казва, просто Киндъл. Simple Smile

# 402
Да,после се сетих за тази подробност  Mr. Green
Значи супер, може и оттам да си взема,предполагам гаранцията пак ще си е 2 години

# 403
Свекърва ми има  киндъл 4,  качила съм й книги от читанка. Ние ползваме Киндъл 3, Киндъл тъч и Нук, предимно от читанка сваляме. От Хеликон съм купувала книги без дрм защита на Киндълите се четат спокойно, даже и на приятелка с Киндъл  съм  ги пращала, на Нука не съм ги  пробвала.
Много благодаря за бързия отговор Simple Smile!

# 404
  • гр. София
А таблета не може ли да бъде в ролята и на четец? Или четците имат някакви допълнителни екстри?  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт