Електронни четци - X

• 66 882
  • 759
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Elfadora ,благодаря за вниманието  Hug В Продавалник ги погледнах,но няма това, което търся. В ebay има,но пък от там не съм пазарувала и го оставих, като последен вариант. Търся този модел http://www.ebay.co.uk/itm/for-AMAZON-KINDLE-4-WiFi-SUPERIOR-LEAT … sh=item4169ad60b4

Прецени дали няма да ти пречи каишката за затваряне. Аз имам такъв, но без самата каишка и ми е удобен, но гледах в метрото една дама четеше и някак си каишката е огъната към екрана, а аз примерно вкъщи чета на една страна и го подпирам на точно тази страна на леглото. Дано ме разбра какво имам предвид.

# 451
  • София
Здравейте!

Реших да  обзаведа половинката с електронен четец. След прочетеното тук, днес отидох до МЕТРО да  взема Киндъл - а, промоцията на който коментирахте тук. Но там видях друг четец Diva, . Моля за съвет - кой от двата четеца да си взема? Има ли някой с Diva, и доволен ли е от него? КОнсултантите в МЕТРО бяха по - незапознати и от мен. Единственият коментар беше, че Киндъл били по - известна марка.

Благодаря предварително.

Последна редакция: пт, 23 авг 2013, 08:01 от irinopolis

# 452
  • Варна
Здравейте!

Реших да  обзаведа половинката с електронен четец. След прочетеното тук, днес отидох до МЕТРО да  взема Киндъл - а, промоцията на който коментирахте тук. Но там видях друг четец Diva, в комплект с USB - kabel и велурен калъф. ЗА цена малко по - ниска от Киндъл - a.

Моля за съвет - кой от двата четеца да си взема? Има ли някой с Diva, и доволен ли е от него? КОнсултантите в МЕТРО бяха по - незапознати и от мен. Единственият коментар беше, че Киндъл били по - известна марка.

Благодаря предварително.

A не сравни ли качеството на двата екрана? Не отвори ли някаква книга да видиш как се държи? Kindle e с отлично качество, много продадени бройки, изключително доволни клиенти, в т.ч и аз. Препоръчвам с две ръце.

Единственият недостатък на Kindle, купен в БГ, е че при проблем ще трябва да се разправям с български доставчик, а не с отзивчивите амазонци.

Nook за 29 лири е отлично съотношение качество/цена. Екранът на Kindle обаче е малко по-добър. Peace Nook-a го взех за щерката, и да го счупи няма да ме е яд толкова. Аз си оставам фен на Kindle. Лекичко съм притеснена от изчезването на Paperwhite от английския сайт и аха да си го купя от БГ. Thinking

# 453
  • Варна
Elfadora, мерси ти  Hug.................днес набързо я ошетах , поръчах си киндъл 4 от emag, мисля там беше най евтин , аксесоарите от друг е-магазин и утре чакам доставката на 2 пакетчета  newsm68  , тази вечер правя подготовка , разучавам калибрето и си свалям книжки и утре я отпочвам  Mr. Green

# 454
Чета с киндъл прйпъруайт и съм доволна.Сина ми има нук от 29£ и той е хепи.Тоя четец Дива за първи път го чувам Simple Smile Попаднах на този сайт,но не съм го разглеждала(от тел.се ровя Wink ) споделям го,че може да е от полза Simple Smile Видях,че са по-ниски цените,но ще го разглеждам като се прибера,че не разбрах нови ли са или втора употреба. http://uk.webuy.com/product.php?catid=982&category_name=eRea … bkCFQTHtAodbw0AIA

# 455
  • Сред мелниците
Момичета, търся калъф за този киндъл http://www.amazon.co.uk/gp/product/B007HCCOD0/ref=amb_link_17631 … mp;pf_rd_i=468294
Дали мога да намеря нещо до 15-20лв?

В Технополис има два модела за тези пари .Единият е със сгъване и служи като поставка когато четеш на маса. Аз съм с такъв.

# 456
  • София
Момичета, търся калъф за този киндъл http://www.amazon.co.uk/gp/product/B007HCCOD0/ref=amb_link_17631 … mp;pf_rd_i=468294
В Технополис има два модела за тези пари .Единият е със сгъване и служи като поставка когато четеш на маса. Аз съм с такъв.
Този със сгъването не е ли към 27 лв.?  Thinking
Аз си взех за 20 лв без сгъване и сега съжалявам. Даже самата материята е кофти. Ще следя за прилични намаления в Амазон да си взема нещо добро. Калъфът на предния Киндъл, който беше с клавиатура, ми излезе към 20 лв от Амазон на намаление и като качество е несравним с този, който си взех от Технополис.

# 457
За мен хубавите и качествени калъфчета са над 30лири, което си е колкото един четец. Всички останали по 10-15 лири са ми с едно и също качество. Имам няколко, в различен ценови клас( от 4 до 15 лири) и ми вършат една и съща работа, а всички, които се продават в Технополис, Метро и другите вериги, са точно китайските. Единствено вече избягвам тези най-масовите с магнитчето за затваряне отпред, защото имам съмнения, че старият ми Киндъл даваше смущения от тях.

# 458
  • София
Качествен или не, моят качествен калъф от Амазон не успя да олекоти удара при падането и киндъла ми замина в небитието.  Crossing Arms Сори, но още не мога да го преживея. Новият киндъл още ми стои като чужд.

# 459
Да, именно за това говоря. Че и от 4 и от 15 лири съм сигурна, че при удар Киндълчо ще си замине. Калъфчето разчитам само да пази от драскане в дамската чанта. Иначе на луксозните от по 60лв дават гаранции, че предпазва и при силен удар/падане- колко е вярно и възможно не знам  Wink

# 460
Този със сгъването не е ли към 27 лв.?  Thinking
Аз си взех за 20 лв без сгъване и сега съжалявам. Даже самата материята е кофти. Ще следя за прилични намаления в Амазон да си взема нещо добро. Калъфът на предния Киндъл, който беше с клавиатура, ми излезе към 20 лв от Амазон на намаление и като качество е несравним с този, който си взех от Технополис.

Ползвам вече над година това:
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0065FLE36/ref=oh_details_o05 … ie=UTF8&psc=1

Удобно ми е, помня, че го купувах за 5-6 паунда. В Амазон го има в кафяво и черно, май. Цената е под паунд и още 2 за доставка до англ. адрес.

# 461
  • София
Здравейте!

Реших да  обзаведа половинката с електронен четец. След прочетеното тук, днес отидох до МЕТРО да  взема Киндъл - а, промоцията на който коментирахте тук. Но там видях друг четец Diva, в комплект с USB - kabel и велурен калъф. ЗА цена малко по - ниска от Киндъл - a.

Моля за съвет - кой от двата четеца да си взема? Има ли някой с Diva, и доволен ли е от него? КОнсултантите в МЕТРО бяха по - незапознати и от мен. Единственият коментар беше, че Киндъл били по - известна марка.

Благодаря предварително.

Ако разликата в цената между двата е малка, Киндъл поради причините, посочени от Ясмина.

# 462
  • София
Благодаря, Кати, Ясмина!
То и аз клоня към закупуването на Киндъл. 

# 463
  • София
Иначе на луксозните от по 60лв дават гаранции, че предпазва и при силен удар/падане- колко е вярно и възможно не знам  Wink
Е, то моят беше точно от луксозните. Само дето хванах супер намаление в Амазон, и ако не се лъжа от 29,99 паунда, беше намален на около 10-ина.  Peace Самият калъф беше много хубав, не като тоя дето сега го взех. Но ето, че киндъла падна и дисплеят замина на секундата. Не че обвинявам калъфът, аз съм си виновна.  Wink

# 464
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
За да не се счупи при падане трябва да е може би в нещо като кутия, облицована в дунапрен.
И пак не е съвсем сигурно, защото всъщност това, което се чупи е крехко и с голяма площ - колкото е екрана, съответно може да замине и при минимален удар. А може и да не замине - въпрос на късмет.
На мен ми се е случвало да го изпусна и без калъф и да оцелее.
Може би компенсация за дадените вече три жертви  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт