Електронни четци - X

• 67 741
  • 759
  •   1
Отговори
# 345
sweetkids_mama, сърдечно благодаря!   bouquet

# 346
Единственото нещо, което ме подразни и приемам за минус, е че няма удобен начин за подреждане на книгите в него. Правят се някакви виртуални рафтове, или т.нар. Shelves, но книгите в тях излизат в един общ списък. Аз съм си сложила различните автори в отделни рафтове, но когато от един автор имам повече от една поредица, или имам проза и поезия от един автор, става какафония. Не видях да имам опция да правя в рафтовете и подрафтове, за да ми е по нагледно, както на компютъра.
  bouquet

Обърни внимание какви опции за разглеждане на книгите избираш. Peace Може да си ги подредила в рафтове, но ако ги гледаш като Books или Files, ще ти излизат всички накуп. Трябва да избираш опция за разглеждане Shelves, тогава ще ги разглеждаш както си ги подредила.

veronika, ето ти подробно ръководство за Нук.  bouquet Тук има и видео.

Да, когато ги разглеждам от NOOK-a, аз също си избирам опция Shelves. Имам в предвид друго. Например Нора Робъртс. В компютъра си имам папка на тази авторка. Тъй като тя има поредици, всяка от която се състои от по няколко романа, аз съм си ги подредила в подпапки, в общата на Нора Робъртс. На Нука, обаче тези подпапки не мога да си ги създам и всичките и  романи излизат в един списък и става ужас - кой от коя поредица е, кой подред и т.н. Та затова питам има ли начин да си направя също подпапки или подрафтове, в рафта на авторката в Нука? Прегледах ръководството и не видях подобна информация.

# 347
Здравейте, виждам ,че сте писали за наличност на NOOK в асда, но като търсих намерих само http://direct.asda.com/NOOK%C2%AE-Simple-Touch-eReader/000553980,default,pd.html  ,аз ли нещо бъркам или вече е свършил? Ехх,от кога го чакам!  Cry

# 348
Здравейте, виждам ,че сте писали за наличност на NOOK в асда, но като търсих намерих само http://direct.asda.com/NOOK%C2%AE-Simple-Touch-eReader/000553980,default,pd.html  ,аз ли нещо бъркам или вече е свършил? Ехх,от кога го чакам!  Cry

Имаше го преди два часа, но явно е свършил...
Предполагам, че пак ще пуснат.

# 349
На Нука, обаче тези подпапки не мога да си ги създам и всичките и  романи излизат в един списък и става ужас - кой от коя поредица е, кой подред и т.н. Та затова питам има ли начин да си направя също подпапки или подрафтове, в рафта на авторката в Нука? Прегледах ръководството и не видях подобна информация.

Има и то много лесен начин.  Peace

# 350
  • София
В името на истината трябва да споделя, че и с Киндъл е така. Можеш да си правиш папки, но не и подпапки. С времето, обаче, се свиква и човек се научава как да си подрежда книгите така ,че да му е удобно. А и при всички други плюсове на е-книгите, това лесно се преживява... и все пак нямаше да е толкова трудно да го направят да му се не види.  Crazy

# 351
На Нука, обаче тези подпапки не мога да си ги създам и всичките и  романи излизат в един списък и става ужас - кой от коя поредица е, кой подред и т.н. Та затова питам има ли начин да си направя също подпапки или подрафтове, в рафта на авторката в Нука? Прегледах ръководството и не видях подобна информация.

Има и то много лесен начин.  Peace

Моля те, да го споделиш.   Peace

# 352
  • София
tany, сега те разбрах. Wink Hug Не мисля, че има начин за създаване на подпапки, но ще чакаме sailor да каже как става. Peace

# 353
Откъде купувате калъф за NOOK?

# 354
Аз лично го облякох от Ибей: http://www.ebay.com/itm/380642667531?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&am … p3984.m1439.l2649 - калъф за 5 долара с фрий шипинг (търговецът има доста разцветки), за екранчето - http://www.ebay.com/itm/A19-3X-Clear-LCD-Screen-Protector-Film-G … 3D321036440244%26
Шегата настрана, пристигнаха в деня, в който прибрах и нука от превозвача...
От защитата на екрана има полза, днес тъкмо гледах, че съм го накапала с някакви неизвестни пръски. Иначе не се пипа много с пръсти (нищо, че е тъч), но зависи то употребата те...
Сега чакам още и такова чанте - http://www.ebay.com/itm/310708234154?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&am … p3984.m1439.l2649, не че ще си го разнасям отделно, но искам да имам и такава опция, а и като го слагам в багажа ще ми е по-спокойно.

# 355
  • Разпиляна във въображението
Можете ли да ми кажете коя е последната версия на Киндъл 3. Моят е на версия 3.4 и се чудя дали не трябва да го ъпдейтвам newsm78

Намерих инфо. С последната версия е. Може би автоматично се е ъпдейтвал.

Благодаря за темичката. Няма да ви изпускам, защото обмислям да си взема още една електронна книга.

# 356
# 357
  • Варна
Здравейте,
И аз си получих моя Нук за 29лири от Асда и засега съм много доволна. Имам качени  5 или 6 малки книжки. Обаче като искам да си качвам книги следвам инструкциите на 1-ва страница и първо ги сваля на компа, а после ги мина през Калибрето , не иска да ги  разпознава. Може ли  да ми препоръчате някоя друга програма за преобразуване  на текст, за да мога да си чета. Благодаря!

# 358
  • Стара Загора
През Калибре се минават за да се ползват на Киндъл в моби формат книгите. На Нука мисля, че epub си му качихме директно.

# 359
  • Пловдив
Здравейте, може ли мнение за Kobo Mini? Предварително благодаря на отзовалите се!

Общи условия

Активация на акаунт