Електронни четци - X

• 67 746
  • 759
  •   1
Отговори
# 360
Нука чете епуб формат без проблеми.

# 361
  • Варна
Благодаря за отговорите! А от кой сайт могат да се качват онлайн безплатни книги на български език  в  epub формат?

# 362
Благодаря за отговорите! А от кой сайт могат да се качват онлайн безплатни книги на български език  в  epub формат?

От Читанката.

# 363
  • в тристайна гарсониера :)
Здравейте, може ли мнение за Kobo Mini? Предварително благодаря на отзовалите се!

Здравей, синът ми има Кобо мини. Доволен е много, на мен също ми харесва. Лек е, удобен за четене. Чете epub, не конвертираш нищо. Ако те интересува нещо по - конкректно, питай Simple Smile

# 364
Здравейте, опитвам се да регистрирам Нуук, свързах го с безжичния вкъщи, но ми дава, че е свързан, но няма интернет. На някой да му се е случвало?

# 365
Здравейте, опитвам се да регистрирам Нуук, свързах го с безжичния вкъщи, но ми дава, че е свързан, но няма интернет. На някой да му се е случвало?
Рестартирай си нета.
И при мен беше така, но след рестарта всичко се оправи.  Peace

# 366
Рестартирай си нета.
Мерси, но няма промяна.

# 367
  • София
Здравейте!
Моля за съвет, ще съм ви безкрайно благодарна.  Hug

Накратко: вчера изпуснах любимото си киндълче и му замина горната част на дисплея, тоест отиде в историята. И тъй като от две години изобщо не съм в час с новите модели и т.н., кажете, моля, какъв четец да си купя. Условията ми са две - да е от Амазон, от английския пазарувам, и да е евтино моделче, тъй като ми трябва само за четене и нищо друго.

П.П. Ама много ме е яд за моя киндъл, хич не ми се иска нов, но няма начин - вече съм напълно зарибена!  Crazy

# 368
  • UK
Тонке, тук масово сега пазаруваме Nook, че от известно време е на промоция за 29 паунда в UK. Разгледай го все пак, пък ако си свикнала на Киндъл и държиш да е пак такъв другите момичета ще те насочат.
http://www.barnesandnoble.com/p/nook-simple-touch-barnes-noble/1102344735

# 369
tonkabonka Защо не си вземеш Nook Simple Touch? Много хора си взеха на супер цена( 29лири), но не в Амазон. А и по мое мнение ще ти е по-изгодно да вземеш с посредник от Сащ(едепот например), ако решиш за Киндъл. В момента в продавалник е пълно с оферти за Нуук на цена 110лв. А Киндълите вървят по 180лв в Технополис, а поръчвайки го от Амазон Ук ще ти излезе с 10-15лв по-малко.

# 370
tonkabonka, в каталога на Метро видях, че от утре ще има Киндъл(черния) на цена 166,80лв., така че можеш да се възползваш.  Grinning 

# 371
Рестартирай си нета.
[/quote]
Мерси, но няма промяна.
[/quote]

Някакви идеи моля, всъщност, четох, че може да се ползва без регистрация, някой дали го ползва без?

# 372
  • София
Благодаря ви!   bouquet
Трябваше да предположа, че модата в четците вече е друга.  Laughing Преди две години всички масово бяха луднали по киндълите и то моя модел. Този Нуук, моля не се обиждайте, ми изглежда грозен спрямо моя, вече за нищо не ставащ, четец.  Crazy

Рекох, че за две години цените са паднали по-сериозно...
В крайна сметка и Технополис е вариант, при това лесен.  Grinning

tonkabonka, в каталога на Метро видях, че от утре ще има Киндъл(черния) на цена 166,80лв., така че можеш да се възползваш.  Grinning  
Олелелее, много благодаря!  Hug
Ще му хвърля едно око и... абе направо си го купувам!
Само дето не го виждам в каталога, но на място ще проверя.

# 373
  • UK
Благодаря ви!   bouquet
Този Нуук, моля не се обиждайте, ми изглежда грозен спрямо моя, вече за нищо не ставащ, четец.  Crazy
Мдам, ама да е хубавец го нямаше в изискванията по-горе "да е евтино моделче, тъй като ми трябва само за четене и нищо друго".   hahaha
Виж колко бързо преодоля мъката по счупения.  Simple Smile

# 374
  • София
Мдам, ама да е хубавец го нямаше в изискванията по-горе "да е евтино моделче, тъй като ми трябва само за четене и нищо друго".   hahaha
Виж колко бързо преодоля мъката по счупения.  Simple Smile
Е, нали разбираш, че "евтино" е твърде субективно понятие.  Wink Моят киндъл го купих за 250 лв и се надявах новият да е до 160-170 лв. Не съм се и надявала да си харесам някакъв за 50 лв примерно.  Wink

Аз все пак реших да заложа на традицията и си харесах в Амазон този красавец:
http://www.amazon.co.uk/kindle-ereader-ebook-reader/dp/B007HCCOD … id=A3P5ROKL5A1OLE

Мими, в Метро този модел ли предлагат??? Че ако е същият, няма какво да му мисля изобщо.

Общи условия

Активация на акаунт