Електронни четци - X

• 67 678
  • 759
  •   1
Отговори
# 420
Ние ползваме такава лампичка:http://jarcomputers.com/p_MMHAMA54308,в Технополис беше на цена от 15лв,повече от година е на много интензивно ползване/ползваме я и двамата с мъжът и се дебнем кой да я вземе пръв/,още си свети достатъчно силно/не сме сменяли батерията-още сме с оригиналната/.

# 421
Май не е мръднало нивото на батерията досега,явно има някакъв проблем  Sad
Сложих адаптера на Блекберито и го включих в контакта.

едит:Пробвах го и към лаптопа, който даже не беше включен в контакта, ами е на батерия, и си зарежда нормално. Както и от контакта с адаптера. Явно проблемът е в компютъра.  Thinking

Но мен лично не ме бърка, тъй като и без това основно съм с лаптопа Simple Smile

Проблемът е в комютъра и в съвместимоста на усб-тата. И аз съм така с ай-пада Simple Smile не ми зарежда от компютъра, който си е старичък вече

# 422
  • Враца
Моята лампичка се развали и бях в голяма чуденка каква да си взема.
Случайно намерих много готино калъфче в продавалника и докато разглеждах в нета дали си струва, видях, че същата фирма имат и лампичкa, която много ми хареса, с изключение на цената и доставката до Бг.
За моя радост успях да спечеля една в английския ибей и днес дойде.
Много е готина, с три нива на яркост, върти се в няколко позиции, след 1 час работа се изключва, ако  случайно заспя с книгата и може да работи с батерии, които се зареждат. С доставката, без посредник ми излезе около 17 лв.
Сега пак съм доволен нощен читател, а милото няма да ми мрънка.  Grinning

# 423
Някъде по-нагоре видях че някой иска евтин рийдър, моя струва 40 лв. Може да го вирите тук: txtr.com

# 424
  • Пловдив
Някъде по-нагоре видях че някой иска евтин рийдър, моя струва 40 лв. Може да го вирите тук: txtr.com

Нещо не мога да се ориентирам в този сайт, но това не е ли някакво приложение за Android, iOS, Windows 8, PC и Mac? Никъде не видях конкретно устройство и параметрите му? Thinking

# 425
  • Стара Загора
Kindle Paperwhite не е наличен в amazon.co.uk. В някои от другите английски сайтове също. Много странно. Thinking

Може Амазон да ни изненадат скоро с нов модел на Киндъл Simple Smile

# 426

Нещо не мога да се ориентирам в този сайт, но това не е ли някакво приложение за Android, iOS, Windows 8, PC и Mac? Никъде не видях конкретно устройство и параметрите му? Thinking

http://pixelmedia.bg/news/index.pcgi?material_id=56797

Лошата новина е че е разпродаден :/ може би скоро ще го пуснат пак. Ето тук: http://txtr.com/beagle/
можеш да следиш за наличност.

# 427
  • Пловдив
Ето тук: http://txtr.com/beagle/
можеш да следиш за наличност.

Мерси!  bouquet
Гледам характеристиките и за батерията пише следното: Recommended battery types - AAA, 1.5V lithium or NiMH rechargeable batteries. Battery Life: Read for more than 1 year (12-15 books per year with normal use. Actual lifetime may vary by battery type); Voltage: 3.0 V

Сподели колко време на теб ти изкарва с едни батерии, защото за мен 15 книги на година ми е малко смешно като количество, макар че има хора, не прочели и половината от този брой за цял живот Wink

# 428
Подариха ми го преди около месец. До момента съм прочела 2 книги, Ад и 1984. Батериите не дават индикации че падат. Плюса на АА батериите е че можеш да си ги купиш от всеки един магазин, ако ти паднат и си някъде в движение. Минуса му е че екрана е малък... но се търпи. Друг минус е че можеш да кавчаш само до 5 книги, но ако някой разбира и го пипне както трябва предполагам може да се отключи, все пак има 4 ГБ памет!!!! Книгите се качват чрез сайта им - txtr.com със смартфон, което също малко ме дразни, но смартфона вече е едва ли не необходимост, а Интернет към него е задължителен. Плюс е, че може да се прибере дори и в джоб. Петте книги за момента ме задоволяват, все пак на лаптопа имам цялата читанка Wink
До момента много му се радвам и използвам всяка свободна минута да чета...

Epub формата е доста разпространен, но дори и някоя книга да я няма можеш спокойно да си е конвертираш. Мисля, че за 10-20 Евро е прекрасна вещ. Разбира се останалите модели Е-инк четци са с много повече екстри, но и цената им е няколко пъти по висока.
Ако имаш други въпроси питай.

# 429
  • Пловдив

Ако имаш други въпроси питай.

Мерси!  bouquet
Засега не мисля да изневерявама на Киндълчо, просто ми стана любопитно за този немски четец.
А и информацията може да бъде полезна на все още търсещите своя четец. Peace

# 430
Здравейте, прекрасници  Grinning Търся мнения за киндъл 6-ца. Много ме сърбят ръцете да си го поръчам  Crazy

# 431
  • Пловдив
Търся мнения за киндъл 6-ца
Нема такова 'животно' Wink
Сигурно имаш предвид това: Kindle Wi-Fi, 6" E Ink Display Thinking
Само хубави неща мога да споделя. Откакто имам четец, мога да кажа с ръка на сърцето, че чета много повече. А съвременните четци са така направени, че са максимално пригодени за едно приятно и удобно четене на любимите книжки. Киндълите се справят без проблем с кирилицата, масово в нета свободно предлаганите ел.книги лесно се преформатират в киндълския формат .mobi и  обслужването на четеца е елементарно и интуитивно. Абе който си е купил ел.четец, никой не е съжалил за покупката си! Peace

# 432
http://www.emag.bg/ebook-chetec-kindle-6-wi-fi-cheren-800005/pd/ … ?ref=crazy-days-2
С безплатна доставка, версия с рекламите.

# 433
  • София
Здравейте, прекрасници  Grinning Търся мнения за киндъл 6-ца. Много ме сърбят ръцете да си го поръчам  Crazy
Шестицата указва размера на дисплея, демек 6 инча, а не модела.  Wink
Аз си го купих преди дни от Технополис за 179 лв + калъф за 19,90 лв.
Отзивите ми са единствено положителни - пристрастена и пристрастна съм.  Laughing
От две години и нещо ползвам киндъл.

# 434
Точно това беше поводът да питам.  Grinning
Мерси за отговорите  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт