Електронни четци - X

• 66 790
  • 759
  •   1
Отговори
# 525
т.е. ако успея да си намеря от нета Kindle 3/keybord 3G ще имам нет free, worldwide?
Ако ще го взимаш само заради това, да знаеш че си е нервотрошачка да се ровиш в нета през него. Използвам го само при липса на друг избор и само ако е нещо спешно  Peace

# 526
  • София
Да, ще имаш, но наистина е доста неудобно и само за краен случай... Не знам и колко е добра връзката - все пак ползва 3G на някой от мобилните оператори, а както знаем при нас покритието не навсякъде е добро.

# 527
  • Пловдив
Да, ще имаш, но наистина е доста неудобно и само за краен случай... Не знам и колко е добра връзката - все пак ползва 3G на някой от мобилните оператори, а както знаем при нас покритието не навсякъде е добро.
Киндъла ползва мрежата на Мтел. И наистина - браузърът е само за краен случай, не е като таблет или компютър. Имай предвид, че страници, които са с флаш или падащи менюта, не се показват правилно и съответно в такава ситуация си все едно без интернет.  Mr. Green

# 528
  • Варна
Киндъла ползва мрежата на Мтел. И наистина - браузърът е само за краен случай, не е като таблет или компютър. Имай предвид, че страници, които са с флаш или падащи менюта, не се показват правилно и съответно в такава ситуация си все едно без интернет.  Mr. Green

Да не забравяме и че Kindle 3 не е с тъч екран и сърфирането си е жива мъка.

# 529
 Simple Smile имам въпрос към ползвателите на ел.книги Престижио. Доволни ли сте? Аз и преди съм казвал, че не бих си купил такъв поради ред причини, но наблюдавам интересно явление, че много хора си ги купуват дори на по-високи цени от водещи марки в сферата.....

# 530
  • Пловдив
Simple Smile имам въпрос към ползвателите на ел.книги Престижио. Доволни ли сте? Аз и преди съм казвал, че не бих си купил такъв поради ред причини, но наблюдавам интересно явление, че много хора си ги купуват дори на по-високи цени от водещи марки в сферата.....
Това са купувачи, незапознати с алтернативните и по-добри марки... Досега не съм чула собственик на Престижио да е доволен, масово са по-скоро недоволни и разочаровани от покупката си... Но това става ясно едва след известна употреба на устройството Peace

# 531
  • Варна
Аз още не съм започнала да чета активно, само съм качила няколко книги, за да мога да се хваля с малкото бижу - Кобо мини. Доволна съм. Напълно покри очакванията ми и откъм визия и откъм възможности. Не знам дали е бърз или бавен, защото не съм сравнявала с други четци (хубаво е, че ме подготвихте, че четците не са толкова бързи, като таблетите и телефоните)
Опреснявам на 6 стр. и дори и на последната следите от предишните са по-слаби, отколкото на обикновена хартиена книга (всъщност изобщо не ги забелязвах допреди малко, когато реших да ги потърся, за да се отчета тук  Laughing )

До тук само успях да открия, че в epub мога да ползвам английски тълковен речник. В txt не работи. Смятах да конвертирам книги и в другите формати, за да разбера какви са плюсовете и минусите им, но още не съм се наканила.

Вчера ми се появи първия проблем - едни книги ми излизат на маймуница, въпреки че на компа изглеждат еднакви с тази, на която кирилицата се чете без проблем. Някакви идеи от какво зависи?

# 532
       Пунчик , честит Кобо ! Наслаждавай му се със здраве!
Моят калъф на Киндъл 4 е вече за смяна. Разглеждам разни модели, но искам да се посъветвам и с вас. Спрях се на този :

http://www.ebay.com/itm/221265766151?var=520161842175

Някой от вас има ли такъв калъф ? Повече ме притеснява факта ,  дали светлината от вградената лампичка ще  бъде достатъчна за четене нощем ? И другото , което ме вълнува - дали лампичката няма да окаже драстично влияние върху батерията на четеца ( нали все пак ще черпи ток от директно от неговата батерия) ?

Благодаря предварително на отзовалите се!

# 533
Здравейте, знам, че някъде съм чела, но сега не успявам да намеря информация за това, как да си инсталирам английско-български речник на електронния четец и дали изобщо е възможно да го направя за четеца, който имам Kobo Touch.

# 534
       Пунчик , честит Кобо ! Наслаждавай му се със здраве!
Моят калъф на Киндъл 4 е вече за смяна. Разглеждам разни модели, но искам да се посъветвам и с вас. Спрях се на този :

http://www.ebay.com/itm/221265766151?var=520161842175

Някой от вас има ли такъв калъф ? Повече ме притеснява факта ,  дали светлината от вградената лампичка ще  бъде достатъчна за четене нощем ? И другото , което ме вълнува - дали лампичката няма да окаже драстично влияние върху батерията на четеца ( нали все пак ще черпи ток от директно от неговата батерия) ?

Благодаря предварително на отзовалите се!

Тези лампички са страшно леки и удобни http://www.dbtechnics.com/bg/-/133-kindle-led-light-lamp-black-l … t-for-ebooks.html

# 535
  • Пловдив
Здравейте,
И аз си поръчах ook Simple Touch. Чакам го утре да дойде. Искам да попитам хората с такива четци дали чете тхт формат?

# 536
  • София
Стасита, от БГ ли го поръча и на какви пари?

# 537
  • Пловдив
beliz, от продавалник за 110 лева. Не ми се занимаваше с доставки от вън и да го чакам, че ММ ми го прави подарък за РД.   Simple Smile

# 538
Здравейте, от няколко дни съм с нук и съм страшно доволна. Качих си доста книги, някой от тях се наложи да конвертирам в epub, но не мога да се справя с конвертиранито от pdf. Сканираните книги  ги виждам без конвертиране на четеца, но шрифта е много дребен и не се чете. Преди време някой беше описал как прави pdf от две страници в една. Опитах да конвертирам pdf но няма текстов формат в online converter и не се справих. Молбата ми е, ако някой знае начин за конвертиране на сканирани книги да ми пише на лични, или направо тук. Сигурна съм, че и други ще са доволни и благодарни.

# 539
  • София
beliz, от продавалник за 110 лева. Не ми се занимаваше с доставки от вън и да го чакам, че ММ ми го прави подарък за РД.   Simple Smile

Мерси Стасита, Аз също съм с Нук и съм супер доволна, но една приятелка иска също и затова разпитвам къде има изгодни оферти Simple Smile)
А там всичко оригинално ли е?, т.е. има ли ментета на тези Нукове Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт