Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е препоръчителното лечение за епизиотомия?
Какви са препоръчителните лечения за проблеми с кърменето?
Какво е препоръчителното лечение за зърната след раждане?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е препоръчителното лечение за епизиотомия?
-
Какви са препоръчителните лечения за проблеми с кърменето?
-
Какво е препоръчителното лечение за зърната след раждане?
За зърната след раждане се препоръчва използването на компреси с риванол и подмиване с йодирана вода. Някои майки са доволни от специалните лепенки с хидрогел, които помагат за по-бързото заздравяване на рани. Освен това се споменава използването на крем за зърна с пречистен ланолин и препоръчването на въздух, слънце и други мерки за бързо възстановяване.
-
Какви са мненията за климатиците на Fuji Electric?
-
Какви са мненията за епидуралната анестезия при раждане?
Да са живи и здрави и много да ви радват
Ако не мен - поне него да чуе
Аз явно няма да го добутам до там де, така че хич не се притеснявам
А за хапането....разбирам те. И аз отчаяно се мъча да го науча да не хапе и да засмуква както трябва, но ефекта е нулев. Вчера стиснах зъби и го кърмих със сълзи на очи, викам си не искам да съм лоша майка и да го лиша от гърда. Ами лиших го 

Само на гърда я храня. Не съм се цедила и да давам с шише от 7 дена. Гледам, че пиша и ака, надявам се всичко да е наред.

много ми е тревожно да не се загубят, не трябва да раждам днес май, да си го дочакам първо
Направо ми се иска да го видя наживо някой път - имам усещането, че е страшно специално детенце 
А за посленото ти предложение за тема, неееее стига си мислила само за родилите, то те и секс ще вземат да правят вече, а ние още ще си бременеем 
Твоят момък е голям не го мисли, ти гледай да го изненадаш със сестричка, да видиш колко бързо ще намери пътя до вас
наваксах с четенето