Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е препоръчителното лечение за епизиотомия?
Какви са препоръчителните лечения за проблеми с кърменето?
Какво е препоръчителното лечение за зърната след раждане?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е препоръчителното лечение за епизиотомия?
-
Какви са препоръчителните лечения за проблеми с кърменето?
-
Какво е препоръчителното лечение за зърната след раждане?
За зърната след раждане се препоръчва използването на компреси с риванол и подмиване с йодирана вода. Някои майки са доволни от специалните лепенки с хидрогел, които помагат за по-бързото заздравяване на рани. Освен това се споменава използването на крем за зърна с пречистен ланолин и препоръчването на въздух, слънце и други мерки за бързо възстановяване.
-
Какви са мненията за климатиците на Fuji Electric?
-
Какви са мненията за епидуралната анестезия при раждане?

Явно без подплънки ще е трудно. Ако средно цедя по 100 мл. от всяка гърда, за да я изпразня съвсем, колко трябва да се огранича, за да намаля лактацията? Старая се да сведа до 140 от двете (понеже сега малко мъча детето с шише, искам да позаздравеят зърната, та тези 140 мл. включват и това, което той изяжда). Опитах се да цедя само толкова, колкото той яде на хранене, но се препълвам много бързо. Не ми харесва при всяко навеждане да тека, ужасно е 

На мен тапата така и не ми падна сама, кървенето беше като при Гифт и Несторова, чисто, но малко.
,следващата може някоя друга мама да я пуска.

Тоя път обаче ще се стегна ,защото знам какво е "със" и "без" и определено си заслужава.Дано да успея да се овладея и да не ми прилошее.Аз лично усетих само боцкане,няма друго по-странно усещане.
Много забавен разказ.