Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е препоръчителното лечение за епизиотомия?
Какви са препоръчителните лечения за проблеми с кърменето?
Какво е препоръчителното лечение за зърната след раждане?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е препоръчителното лечение за епизиотомия?
-
Какви са препоръчителните лечения за проблеми с кърменето?
-
Какво е препоръчителното лечение за зърната след раждане?
За зърната след раждане се препоръчва използването на компреси с риванол и подмиване с йодирана вода. Някои майки са доволни от специалните лепенки с хидрогел, които помагат за по-бързото заздравяване на рани. Освен това се споменава използването на крем за зърна с пречистен ланолин и препоръчването на въздух, слънце и други мерки за бързо възстановяване.
-
Какви са мненията за климатиците на Fuji Electric?
-
Какви са мненията за епидуралната анестезия при раждане?

.
Или все нещо те е боляло?
Само не разбирам защо са ти пускали окситоцин, като си си била готова и без него?
За съжаление си права, а може и техните вече да говорят първите си думички, ние да се чудим какво е това кърмене и има ли почва у нас?
Ето заради тия ви оплаквания с междукрачието, реших днес да отменя часа при доктора, не давам нищо да ми гледа, и не ме интересува 
Всеки му такова раждане.
евентуално. То тази седмица всички с планирано секцио ще родят, та не знам дали ще има с кой да си пиша тъпите бременни проблеми другата седмица
ооо и още нещо се сетих, нали все още съм в бъдещи майки, да не съм се преместила автоматично в родени през, че ще умра от срам