Юлката не мъти вече като квачка, а е горда тя кърмачка! - тема 33

• 30 085
  • 741
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Веси-Касис, честито, честито, честито!   bouquet
Много здравенце, радости и късмет в живота желая, останалото ще го купите
 Hug

ВЪПРОС КЪМ ЛЛЛ:   bouquet

zdraveite, mami
izviniavam se za latinicata, no niamam drugo, a imam speshen vapros kam konsultantite po karmene.
Parvo da kaja, che na 29,06 rodih moia sin Kaloian 3050gr. 49 sm.
Chestito na vsichki rodili mamcheta, da sa im zdravi dechicata!
Na chakashtite pojelavam leko rajdane!
Vapros za karmeneto
Mnogo ni e trudno. Edva se nauchihme da zasukva i da galta vaobshte. Tuk nai posle mai imame uspeh, no kakuv ne znam. Deteto suche, no ne e iasno nahranva li se ot bolnicata ni izpisaha 2940 gr, a na 6 dni pediatarkata go pretegli 2900 gr i na kontrolnoto karmene kaza che iziajdal samo okolo 30 ml i da dohranvam s oshte tolkova AM. Parvata sedmica toi mnogo speshe i edva go budeh da iade i ne iadeshe dobre. Sega e buden, no sled 10 chasa i celia sledobed mnogo plache i iska postoianno da e na gardata bez pauzi. Kato prez tova vremegalta savsem malko i se unasia, no mahna li go ot gardata reve. Tova e edinstvenoto vreme ot denonoshtieto, v koeto se predavam i mu davam 30 ml AM. S pompa izchejdam ne poveche ot 20-30 ml. Dokato go karmia na ednata garda, ot drugata cedia na raka i taka sabiram pak ot dvete 20-30 ml. Tova znachi li che niamam karma i deteto reve ot glad?

Baby, благородно ти завиждам за раждането - дай Боже всички ни такова!!  fingerscrossed Само не разбирам защо са ти пускали окситоцин, като си си била готова и без него? Shocked
Хайде де!!!  #Cussing out Това са българските болници - кретат си на старинни модели, без да си правят труда да се озъртат по света ногу-ногу. За тях са си го направили бе - да им е по-лесно и бързо, а кучета я яли родилката  #2gunfire

Бейби, многоооо съм се хилила на раждането ти  Joy Joy Joy
И пак изгризах няколко нокътя  Mr. Green
А ти в коя болница ражда? В тази, в която си беше намислила ли?

Контракциите могат да бъдат безболезнени, бре, дами. Сигурно много от вас имат такива (аз имам!) - пристягане ниско долу в корема, понякога и бодва... В смисъл, усеща се контракцията, но не е като да кажеш, че боли. Така и Бейби си ги е усещала и засичала  Peace

Джинеее, хахахахахахаха  hahaha Първо зъбче, викаш, а? Ма много сте нетърпеливи  Mr. Green

Аз беснея вкъщи  smile3515 smile3511
От 40-50 минути съм наблъскана с огромно количество рициново масло. И НИЩО!  Rage Кви бяха верно тия шийки, тия утроби юнашки...
Глупи, ти ако мислиш тъй с един креватен бой да минеш... всеки ден трябва, всеки ден!  Naughty
А аз като имам яки киселини, тогава си хапвам най-непозволените неща  Peace Ми тъй де, то и без това гори всичко вътре, поне малко чесънче да ублажа  Mr. Green

Ауууу, Ангелската с Ангелското! Каква красота!  newsm76

# 76
Сандалке, тамън се уговорих с мъжа за дълга разходка и секс под масата,на масата да се прежали. Киселините не са ми от ядене,аз почти не съм имала, не знам от къде се появиха днес
То пък заваля, размина се разходката. За рициновото масло не знам какво да ти кажа, на една мацка при мен в болницата и дадоха и след 15 мин тичаше до тоалетната.

Катенце, да не се окаже, че ти да родиш на кралската дата Simple Smile)) Да ходим да родим в Англия, поне да ни дадат пари.

Аз хем искам да свършва хем предпочита първо да ми преведат болничния и да съм спокойна откъм пари, че те май чак на 18 ще ги преведат.

Хера
, с теб сме с един термин, кога ти ги превеждат по принцип?

Редактирам се, Иве, много сте сладки

# 77
Бейби, радвам се, че съм била полезна! И много ти завиждам за раждането! Аз също станах свидетел на точно такова раждане, момичето след мен роди така. Както беше писала Гърлинблу, аз за моето раждане ще разказвам след като родят всички  Sad  Нали се сещате. Но, аз съм възрастна първескиня (не е смешно се оказа  Confused ) мен не ме гледайте. Днес пак доктора ме показва на друга пациентка за пример, как трябвало да родя секцио, но съм родила естествено.
Хера, невероятен е Славчев, наистина! Аз от консултациите при него не можах да се 'влюбя'. Доволна бях, но се чудех защо са всички тези хвалебствени и прославящи излияния по негов адрес. Е, разбрах. Тръгнат ли нещата, просто е всеотдаен. Две денонощия не спря да ми звъни и да ме следи как вървя. На самото раждане добре, че беше той, иначе наистина нищо нямаше да направя. Акушерката също - във възторг съм от родилното на ОБ. Дежурния лекар (не зная кой беше, не разбрах името) също ми помогна и съм с много добро впечатление от него. Но!... когато нещата допряха до Неонатология - пълна противоположност! Там какви лъжи, интриги, манипулации... В тази ОБ трябва да раждаш и  да бягаш.

Флай, още не съм се вмайчила  Laughing Кърмя и проклинам  Laughing  За сега не са ми разранени зърната и като цяло бива положението. Абе, не знам ще се спогодим ли, чудех се дали да питам за консултация тук, ама то не знам и от къде да започна...

# 78
ЗДРАВЕЙ ТЕ МОМИЧЕТА РОДИХА СЕ МОЙТЕ ПРЕКРАСНИ БЕБЕТА.

НА 02,07,2013 ГОД СЕ РОДИ КАЛОЯН -3100КГ И АННА-МАРИЯ -2100КГ ВЕЧЕ СМЕ СИ В КЪЩИ И ВСИЧКО Е ДОБРЕ.

# 79
Глезотийка, честити Калоян и Анна- Мария! Да са живи и здрави!

Сетих се да споделя за нашата ОБ, много странно - значи няма тън- мън, никой не те пита искаш ли да кърмиш, искаш ли да даваш вода. Просто вода не се разрешава да се дава, не ти дават шишета, не ти дават добавка (АМ), нищо не ти дават. Кърмиш на гърда и туй то. Ако ще бебето да стои гладно и жадно 48 часа, както стана с моето. Бебетата са на практика денонощно при майките. Уж ги взимат вечер в 0.00ч. и ги дават в 5.00ч., ама едната вечер ги взеха в 1.30ч. (всяка вечер закъсняваха с вземането) и ги дават в 5.00ч. Добре, че ме сложиха в стая чак към полунощ след раждането и имах време до сутринта, че сутринта ми го сурнаха (в кошче на колела) и да се оправям. Сами преобувахме памперси, сами си ги гледахме. А никой не ми показа и не ми обясни нищо. Гледахме момичетата едни от други и се учехме.

# 80
Иве - тя е сууууупер сладурана! Heart Eyes
Глезотийке - честито, да растат умни, красиви и обичани дечица   bouquet

Аз съм си още 2в1, явно няма да е днес събитието Simple Smile нооо нищо, така или иначе днес нямах настроение да раждаме (не, че някога ще имам, де)

# 81
  • София
Хайде да запиша и аз едно бебче- бебе Мартин, роден на 08.07, 2,740кг, нормално раждане. Кърмим се, доста плачем, но сме добре.
Успех на всички, които още чакат!

# 82
   Глезотийка честити Калоян и Анна- Мария. Да са ти живи и здрави и много да ви радват.   bigdance2 baloni
  Честит Мартин и на go_bory. Бъдете живи и здрави и много щастливи. baloni

# 83
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
glezotiika_1,
go_bory,
честити рожби! Да растат здрави и да не спират да ви радват
   bouquet

# 84
  • София
Честито Глезотийке! Живи и здрави да са ти дечицата!
Честито  go_bory!   bouquet
Пина Hug
Иве, Калина е много сладка Heart Eyes
Мамите, чието раждане не е първо /Глупи, Мисти, Сандалка, Катенце/, първият път кога родихте? Аз тогава родих 2 дни преди термин и сега изобщо не го чакам преди 20ти.
Хера, много ти завиждам за плажа, да знаеш Twisted Evil
Сандалка, цяла бременност боря киселини с лукчета и дъвки орбит, едно хапче за киселини не съм взела, за разлика от миналата бременност, когато изкупих Талцид-а от аптечната мрежа, много помагат. Peace

# 85
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Днес всеки втори пост е мой, ама няма да се извинявам - нямам си друга работа  Hug

Джине, родих 3 дни преди термин. Сега се надявам пак да подрани, въпреки че с всеки изминал ден надеждата замира  Simple Smile

# 86
  • София
Глезотийке, Го-бори, честити ви рожбички!   bouquet
Нека ви радват безкрайно и да ви стоплят в трудни моменти
Hug

Пине, ужас бе  Shocked Ама... аз защо си спомням, че ви караха да носите и АМ, и бебешка козметика, па определена марка даже   Thinking Къде отива всичкото това, щом като бебетата са при майките постоянно?  ooooh!
Наистина смятам, че трябва да викате телевизии натам и да се борите против тия - как може да не ти покажат нищо, за какво взимат заплати!  #2gunfire

Глупи, нъц. Няма тоалетни при мен даже  Mr. Green Ох, вече ми е само смешно, честно  hahaha А как си подредих почти всичко вкъщи, приготвих се... наивницата му с наивница.  Crazy Здрави добичета сме - и аз, и диничката вътре - не се даваме лесно Twisted Evil Ми... всъщност, аз я разбирам... и аз да бях, нямаше да ща да излизам навън - на тоя смотан живот...

Джине, първо раждане - преносих с 6-7 дни, та ме сложиха на системи. Второ раждане - един ден преди термин. Но то си е всеки път различно  Confused

А за киселините - те са много индивидуални при всяка бременна. Аз съм ви изпробвала на всички алтернативните методи... няма ефект при мен. По едно време пък чипс много ми помагаше. После - менкам лекарства, че и те си изхабяват ефекта  Confused

Агнес, Терп, пишете по едно КУ-КУ  Hug

# 87
Сандалка, не, АМ не са ни карали да носим. Бебетата ни ги къпеха, това не правихме ние, гледахме през прозореца как ги къпят. А за телевизии... да знаеш какви гешефти се въртят, какви неща..., но не мога да разказвам, много неща сама разгадах, но  се потвърдиха от вътрешни хора, които не мога да компрометирам.

# 88
  • София
Зачудих се, защото казват, че следващите деца подраняват, явно нашите не бързат чак толкова.
Сандалка, права си за киселините, че е индивидуално /чипс, солети, прясно мляко и пр. не ми помагат/, просто не помня дали съм споделяла, че да пробваш и моят метод. Laughing
Според мен, Терп трябва вече да е родила. Дано получим включване.

# 89
  • varna
Честито на Глезотийка и Го_Бори - живи и здрави да са ви дечицата!
Ей, Пине, благодаря ти - много ме успокои, не че не си знаех де, то от момента на първото влизане в кабинета, като ми се ухили един такъв - брадясал, недоспал, със закъсняващи майки отвън, ама все пак вършещ си работата - викам ей, тоз е  Mr. Green
За плажа не завиждайте толкоз, хич не е лесно с тоз корем да се наместя на твърдия пясък, във водата не мога да си се плацичкам, както обичам, да не стане беля, и освен това единия ми крак е по-изгорял отпред, а другият отзад  Laughing
Сандалке, те за секциото бяха големите дисаги, дето съм ги приготвила отатък, за нормалното е малко по-кратък списъкът, ама изобщо наличието на такъв е срамота. Доколкото помня и гърл каза, че половината неща не са й взели май  newsm78

Последна редакция: вт, 09 юли 2013, 19:59 от herairness

Общи условия

Активация на акаунт